Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

Δεν ξερω ρε κοριτσι μου… καποια μου ακουγονται ολιγον μαλακι@@@ρες… γιατι δεν τα βασιζει και πουθενα. τοσοι γιατροι εφοσον ολα ειναι ετσι, νομιζεις δεν θα σε παραπεμπανε εξαρχης σε δοτρια ; προφανως για να μην το κανουν, θεωρουν οτι υφιστανται υπαρκτες πιθανοτητες επιτυχιας … τωρα ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε.. κι αν οφειλεται σε αυτοανοσο κι αν εχεις θεμα με θυρεοειδη κι αν φταινε τα φαρμακα κι αν εχεις σακχαρο… με τα αν πες του δουλεια δε γινεται. παμε λιγο πιο συγκεκριμενα κι εξειδικευμενα… και στην τελικη εκει πας γιατι προσπαθεις με τα ωαρια σου, ειδαλλως θα χες παει ηδη με δοτρια δεν θα ψαχνοσουνα… αυτο με το κοριτσι και να κληρονομησει το χ… πραγματικα με εκαψες ;;; γιατι ;;;

Γιατι τα κορίτσια παίρνουν το ένα Χ απο τον μπαμπά κ το άλλο απο τη μαμά (έχουν ΧΧ χρωμοσώματα) κ ως εκ τούτου έχουν πιθανότητα να πάρουν ένα καλό Χ από τον πατέρα ενώ αν κάνουμε αγόρι αναγκαστικά θα πάρουν το Χ από εμένα κ το Υ από τον πατέρα. Δε τα εξηγώ καλά γιατί είμαι κ σε σύγχυση , η @dimi.tra νομίζω κατάλαβε τι πάω να πω. 

Τον ρώτησα γιατί δε με παραπέμπουν σε δότρια οι άλλοι και μου είπε πως οκ εγώ είμαι απλά ρεαλιστής. Μπορεί να νομίζει πως τα κέντρα θέλουν απλά να προσπαθείς στον αιώνα τον άπαντα. Μου λέει και αν πας με δωρεά πάλι παιδί σου θα είναι. Ε θέλω να προσπαθήσω, τι ζόρι τραβάς ήθελα να του πω. Δεν είσαι έτοιμη ακόμα να το δεχτείς μου λέει.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενάκι δεν ειναι πολύ μικρή για να το κάνει αυτό?αφηστε δε ,δεν θα το πιστέψετε βλέπει τις φωτογραφίες της και ριχνει κάτι γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιατρός μας είπε οτι νοήμοσύνη μεγάλου παιδιού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου λέτε να είμαι πολύ χαζομαμά?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μέχρι να το καταλάβουμε θα φύγουν απο το σπίτι με καμιά παρδαλή που δε θα εγκρίνει καθόλου η μανουλααααααα:D

Σιγα κοπελια!!!Το παραπροχωρησες το πραγμα εσυ!!!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι δεν ειναι πολύ μικρή για να το κάνει αυτό?αφηστε δε ,δεν θα το πιστέψετε βλέπει τις φωτογραφίες της και ριχνει κάτι γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιατρός μας είπε οτι νοήμοσύνη μεγάλου παιδιού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου λέτε να είμαι πολύ χαζομαμά?

Οχι καλε!και μενα το κανει εδω και καιρο!!

Εγω στο καθρεφτη τον βαζω και λυνεται στα γελια!!

Οσο για το αν εισαι πολυ χαζομαμα....ε ναι λοιπον!!!Εισαι!!Και παραπολυ μαλιστα!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Λορετακι ευχαριστω...Τις βαζω διπλες γιατι δεν γραφω τιποτα και ειναι μικρο το μηνυμα οποτε δεν μου το καταχωρει.;)οχι δεν εγινα τοσο γρηγοαρα χακερ...:tongue:που θα παει ομως........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Συμφωνω δεν ειναι μικρη,κι εμενα το κανει,εγω θα το καταργησω το ριλαξ γιατι εχει αρισει και δεν χωραει καλα και νευριαζει.Και στο καθρεφτη γελαει κι εμενα εχει πολυ φαση..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

δεν νομίζω να λες την κόρη παρδαλή γιατι ειναι μια χαρά κοπέλα!

Αχ μαράκι μου φυσικά και δεν εννοώ την κορούλα σου που ειναι και κουκλάκι και κορίτσι απο σπίτι με τα πτυχία, τα γαλλικά και το πιάνο της:D

Λέω μη μου φέρει καμιά τσαπερδόνα (!!!!!:shock::shock:!!!!)...

Με ξύπνησε ο μικρός για μαμ και φυσικά δε μπορώ να ξανακοιμηθώ γιατι πονάει και ο λαιμος μου. Πινω μάραθο και σκέφτομαι τι να κάνω για να αποφύγω τον οδοντίατρο. Δε θέλω λεμεεεεεεεεε! Φοβαμαι!!! Θα μεινω φαφούτα στο τέλος

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι μην ξεχνάς και το μπαλέτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο οδοντίατρος είναι μπλιάχ τυχεροι στο εξωτερικό που απο μικροί βάζουν ψευτικα και τελειώνουν αλλα να μου πεις και οι οδοντίατροι κλέφτες θα γίνουν?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα Λορετακι ευχαριστω...Τις βαζω διπλες γιατι δεν γραφω τιποτα και ειναι μικρο το μηνυμα οποτε δεν μου το καταχωρει.;)οχι δεν εγινα τοσο γρηγοαρα χακερ...:tongue:που θα παει ομως........

αααααααααααααααααααααα τώρα κατάλαβα...

πάντως κάνεις προοδους...μπράβο κελι μου!

τελικά ολα τα παιδάκια μας ειναι ομορφούλικα και εξυπνούλικα ε????:-P

Α ρε χαζομαμάδες που είμαστε...

Οι παπούδες του δικού μου ισχυρίζονται οτι ειναι πανέξυπνος (δε ξέρω που το καταλαβαινουν) και οτι θα μοιάσει στον "Θείο Γρηγόρη" δηλαδή τον γαμπρό μου που ειναι το μυαλό της οικογένειας (καθηγητής μαθηματικών στο imperial στο λοντον) και γω σκέφτομαι απο μέσα μου ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δε θέλωωωωωωωω!!! Θέλω ενα φυσιολογικό αγοράκι και οχι εγκέφαλο στα μαθηματικά, να λύνει διαφορικές εξισώσεις στην παραλία με το μυαλό του (ετσι κάνει ο γαμπρός μου)

πολλά είπα ε????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...