Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχουυυυυυυυυυυυ!!!Καλεεεεεεεεεε τι τσακπινα κορη ειναι αυτη!!!!Το οτι ειναι ιδια εσυ...ειναι περιτο να το πω νομιζω.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κελακο μου!Το καταλαβα!Οπως βλεπεις το Μαρακι ειναι ακομα εδω! :)

Ειμαστε ολοι καλα....εσεις;Κανα..νεο απο το μετωπο;;;;;

Ναι την ειδα,μας περιμενε.:)Εμεις κανενα νεο απο το μετωπο,αναμενω σε ανναμενα καρβουνα...........Δεν θα κατσω και πολυ γιατι ως γνωστον ειναι Δευτερα και ως Δευτερα γινεται της Ποπης.:)Δεν υπαρχει ποτηρι και πιατο που να μην ειναι απλυτο...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αχουυυυυυυυυυυυ!!!Καλεεεεεεεεεε τι τσακπινα κορη ειναι αυτη!!!!Το οτι ειναι ιδια εσυ...ειναι περιτο να το πω νομιζω.....:)

Ειδες τι κοριτσι θα σου δωσω ε;;;:tongue:Η πρωτη μου η κορη δεν εχει καμια σχεση,δεν χορευει με τιποτα ειναι πολυ ντροπαλη...

Y0zHp2.png?OgArctsO

ψιχουλα μου μου αρεσει που ειναι και πανω σε καρέκλα να σου ζήσει!και ολα τα παιδακια σου βεβαια!

Ευχαριστω Μαρακι κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου...Ναι τη βαλαμε στην καρεκλα γιατι βγαζουμε τα αποθημενα μας που η μεγαλη δεν κουναει ουτε το χερι.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

απο προχθες διπλώνετε σαν να θελει να σηκωθει το κάνει εσας το μωράκι σας?

Κι εγω στα χερια την εκανα μεχρι τωρα αλλα μεγαλωσε και φοβαμαι.Για βοηθεια απο τον αντρουλη μου ουτε λογος Ελενιτσα οποτε βαζω αυτο και ησυχαζω..Στο εβγαλα και στο πλαι για να το δεις ακριβως..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ναι μαρακι ετσι κανουν τωρα!Προσπαθουν να σηκωθουν...σε λιγο καιρο θα πιανει τα ποδαρακια της και θα παιζει...μεγαλωνουν τα μωρα μας!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερουδια κορίτσια!

Κελι μου βλεπω εχεις γινει χακερ ε?? Τις βάζεις και διπλές τις φώτο!:D

μπράβο! Η κόρη σου ειναι μουρλια αλλά εγώ θέλω να δω κι'αλλες. Ολη τη φαμίλια! και φυσικά και εσένα εεεε!!!!!

Ελενάκι και μαράκι καλημέρα!

Για τον γιο μου τι να σας πω που ξυπνάει συνέχεια το βράδυ...Πότε κακάκια, πότε μαμ! Μας έχει γονατισει λέμε!

Θα τον αφήσω πάλι στην πεθερά σήμερα αλλά για οδοντίατρο...:( Μπλιαχ:-(:-(:-(

Εφαγα πολύ το Σαββατοκύριακο και έβαλα το μισό κιλο που είχα χάσει τελευταία. Επίσης ετσι οπως τα κατέβασα τα καλοκαιρινά, έτσι έμειναν στο πατωμα, ανω κάτω...Και ετσι θα τα ξανα-ανεβάσω γιατί τίποτα δε μου κάνει εκτός απο κάτι κελεμπίες για τη θαλασσα!:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι μαρακι ετσι κανουν τωρα!Προσπαθουν να σηκωθουν...σε λιγο καιρο θα πιανει τα ποδαρακια της και θα παιζει...μεγαλωνουν τα μωρα μας!

και μέχρι να το καταλάβουμε θα φύγουν απο το σπίτι με καμιά παρδαλή που δε θα εγκρίνει καθόλου η μανουλααααααα:D

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα βρε Λορετα!Πως ετσι πρωινη;;;;;;;;;:)

Υπομονη πουλακι μου..θα στρωσει το μωρακι σου....μπορει λιγο να αργησει αλλα θα στρωσει που θα παει!!!

Οσο για τα κιλα....κι εγω ενα κιλο εδω και 2 μηνες εκει που το χανω το ξαναβαζω παλι!

Αι σιχτρι...τα χω παρει...και νερο να πιω το βραδυ την αλλη μερα συν ενα κιλο ειμαι ελεος!!!

Οσο για τα καλοκαιρινα...εγω δεν τα κατεβαζω ακομα...για ποιο λογο αλλωστε;;;για να συγχιστω;;ασε...να μου λειπει το βυσσινο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...