Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγώ καλά ειμαι αννια μου. Λίγο νυστάαααζωωω λιγο βαριεεεεμαι...

κατεβάζω καλοκαιρινά και έχω απελπιστεί. Δε μου κάνει τίποτα...

βήχει και το μωρό μου και δε θέλω να τον βγάλω έξω αν και έχει τελειο καιρό!

στεναχωρέθηκα και με το μανιτάρι...

εσύ? ολα καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ και εγω στεναχωρεθηκα κουραγιο μανιταρακι μου..εμεις εδω φυτρωνει το δοντακι μας και γκρινιαζουμε χτες ηρεμησε το βραδυ αλλα παλι σημερα γκρινια θα πηδηχτω απο το παραθυρο..γεια σου μαρακι,πως εισαι με την αιμμοραγια ενταξει??λορετα εγω καλοκαιρινα θα κατεβασω σε κανα μηνα..

:-D

Manitari μου συλληπητηρια... κ γω σε σκεφτομουν αλλα τετοια νεα δεν τα περιμενα... κουραγιο, ο χρονος θα σε βοηθησει, κ χωρις να υπερβαλλω πιστευω πραγματικα πως οσους αγαπαμε τους κουβαλαμε παντα μεσα μας. κ παλι κουραγιο κ μια αγκαλια. :-(

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλησπερα σας....Μανιταρακι μου γλυκο...συλληπητηρια κοριτσι μου ξερω οτι τιποτα τωρα δε μπορει να σε παρηγορησει...μονο με το περασμα του χρονου θα συνελθεις...δεν υπαρχει αλλο γιατρικο...εμεις ειμαστε εδω για ο,τι και οποτε μας θες....Προσπαθησε αν και σου ειναι πολυ δυσκολο να ασχοληθεις λιγο με τα παιδακια σου για να απασχολεις το μυαλο σου....

Φιλια σε ολατα κοριτσια και στα μωρακια μας..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχ βρε Μανιταράκι τι ήταν αυτό? Δεν το περίμενα με τίποτα! Δεν έχω τι να σου πω...συλλυπητήρια κορίτσι μου και μακάρι ο χρόνος να μπορέσει να απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο σου! Πάντως δεν είναι σίγουρο ότι είναι από το γάλα σου που είναι η μικρή σου ανήσυχη, νομίζω ότι το μικρουλάκι καταλαβαίνει ότι δεν είσαι καλά και του βγαίνει σε ανησυχία! Κουράγιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

α ρε μανιταρακι......τι να πω....πολυ ξαφνικο και απροσμενο....να ζησετε κοριτσι μου γλυκο να την θυμοσαστε....ειναι πολυ δυσκολο το ξερω αλλα σκεψου ποσο πιο πολυ θα υπεφερε...τελικα μαλλον γλιτωσε η γυναικα.δεν νυσταζω με τιποτα...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

περιμενω τον καλο μου γιατι βαριεμαι να παω μονη μου....

να του πω καμια μαλακια.δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μαρεσει η κρεβατομουρμουρα.εχει πλακα γιατι τον ξυπναω για να τον ρωταω αν κοιμαται.θα παμε και μεις σε λιγακι.τα μικρα τι κανουν?

4ywWp2.png

αααα καλα εγω δεν προλαβαινω να κρεββατο μουρμουριασω...κοιμαται με τις κοτες ο καλος μου!!!τα μωρα κοιμουνται εδω και 1,5 ωρα....στο σπιτι επικρατει ησυχια..και βαριεμαι ....γενικως

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...