Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΦΑΓΑΜΕ,ΘΗΛΑΣΑΜΕ,ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΛΙΝΓΚ!

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΦΙΛΑΚΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεεεερα τσουπρες!!!!Πως ειστε σημερα;Εμεις ολα καλα!Χτες ολη μερα στη μανουλα μου βολτες ηταν πολυ ωραια!Και σημερα εχουμε βαφτιση και μετα εξω για φαγητο!Τωρα ξυπνησα και ταισα το παλικαρι μου και παω παλι να τη πεσω!Φιλια σε οοοολεεεες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σε ολα τα ομορφα κοριτσάκια,πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια μας και πάρα πάρα πάρα πάααααααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααα πόλλά στο Φασολάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νουνού μου ζωη σε σας να ζήσετε να τον θυμώσαστε!

Μαρινάκι μου όπως είπες και εσυ μπόρα είναι θα περάσει σκέψουτο και αλλίως ειναι σαν να σου φέρανε εναν ξένο που δεν το περιμενες και δεν ρωτηθηκες να ζήσεις μαζί του ετσι νιωθει και το παλικαράκι σου απλα μπες λίγο στην θεσή του και ίσως βρεις μια λύση άλλωστε μανούλες παντα βρίσκουν την καλύτερη!

Στέγια μου μπράβο που περάσατε ωραία!

Λορετάκι μου να μου φιλήσεις τον γαμπρό μου!

Ειρηνάκι φτου να μην τον ματιάσουμε οσο μεγαλωνουν θα φτιάχνουν και άλλο το ωράριο τους!

Ελενήτσα καλά να περάσετε και να σας ζήσει!

Εμεις προς το παρόν είμαστε καλά με την μικρούλα μου ειναι λίγο καλήτερα την θεραπεία θα την συνεχήσει μέχρι την τετάρτη! Είμαστε 4500 κιλά χάσαμε μισό κιλό και 60 πόντοι!

Αυτά τα δικά μας τα νέα ελπίζω όλες να εχουμε μια ωραία Κυριακή!

φιλάκια κοριτσάκια μου!Μάααααααααααααααααααααααατς!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα μαρακι!Μινιον και η δικη σου κορουλα ετσι;εμ κοτζαμ κοπελες ειναι να μη προσεχουν τη γραμμη τους;; :)

Χαιρομαι που ειναι καλα η μικρη σου!Καλα να περασετε και εσεις σημερα!Φιλακια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Πόπο Μαράκι κι εσείς ακόμα ταλαιπωρήστε με την παλιοίωση! Κι εμείς μια από τα ίδια! Και η μπουμπού και ο Γιωργάκης αλλά και η αφτεντομουτσουνάρα μου δε λέμε να συνέλθουμε!

Καλημέρα σε όλες!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια σορυ που μπαινω ετσι θελω να κανω μια ερωτηση σε εσας που ειστε ηδη μανουλες.Εχει αγορασει καμια καροτσι inglesina και αν ναι εμεινε ευχαριστημενη?Ειμαι αναμεσα σε δυο και ηθελα να ρωτησω μηπως και αποφασισω πιο γρηγορα πριν με σκοτωσει ο ανδρας μου γιατι τον επριξαχιχιχιχ!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

κοριτσια ποσο μου λειψατε.........

γυρισε η ξινη με τα ξινα της νεα.

σημερα εγινε 1 εβδομαδα που εχασα την μανουλα μου :(:(:(:(

ακομα περιμενουμε εκεινες τις παλιοεξετασεις.εφυγε στον υπνο της απο τους πονους δεν αντεξε η καρδουλα της:-(:-(:-(

δεν μπορω να το πιστεψω δεν το περιμενα περασα και περναω ακομα τραγικες στιγμες,ουτε απο τα παιδια μου δεν μπορω να παρω χαρα.

προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου και να συνεχεισω.ομως φοβαμαι μηπως δεν γινει ποτε αυτο ξερω οτι αυτη ειναι η σωστη εξελιξη ομως αυτο δεν με παρηγορη

το γαλα μου εγινε σκ...α η μικρη με το που το πινει εχει τρελους κολικους και συνεχεια το φτυνη ,αναγκαστικα της ξεκινησακαι μπουκαλι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kαλημέρα κορίτσια!

Αχχχ...βρε μανιτάρι μου....αχχχ... δεν έχω λόγια πραγματικά....:(:(:( Σε κάτι τέτοιες στιγμές ότι και να πεις είναι τόσο μικρό.....

Και σε σκεφτόμασταν όλες αυτές τις ημέρες που θα έκανε τις εξετάσεις η μανούλα σου... κορίτσι μου πραγματικά λυπάμαι παααάρα πολύ και φαντάζομαι πόσο θα πονάς με το τόσο ξαφνικό....

Ας σε παρηγορήσει λίγο το γεγονός ότι έφυγε στον ύπνο της και δεν υπέφερε πολύ και σιγά σιγά θα πάρεις δύναμη από τα παιδάκια σου και θα νοιώσεις καλύτερα με το χρόνο....

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια μου...Μανιταρακι μου συλληπητηρια δεν εχω λογια να σου πω...:-(:sad:οπως ειπε και η Χριστινα τουλαχιστον εφυγε στον υπνο της και δεν υπεφερε..

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Μανιταρακι συλληπητηρια, οτι και να πω θα ειναι λιγο. Προσπαθησε μονο να κρατησεις ολες τις καλες στιγμες στη μνημη σου και σιγα σιγα με το χρονο θα νιωσεις λιγο καλυτερα.

barbie27 εγω εχω το http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=2963375 και το πηρα απο http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-s3-black-fuego-P16933.htm οποτε οτι και να παρεις τσεκαρε πρωτα τις τιμες. με το καλο το παιδακι σου!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Καλημέρα και απο μένα!

Μανιτάρι μου συλληπητήρια. Οτι και να πω θα ειναι λίγο οπως ειπε και η Χριστίνα.

Προσπάθησε σιγά σιγά να ξεχνιέσαι για να ειναι χαρούμενα και τα μωρά σου. Θα την έχεις τη μανούλα σου πάντα μεσα στην καρδιά σου. Ετσι ενα κομμάτι της θα ειναι πάντα διπλα σου.

Ολα εγιναν πολύ γρήγορα ε? Ισως καλύτερα ετσι.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια.

Μανιταρακι μου ζωη σε'σας..Ολες αναρωτιομασταν τοσο καιρο που χαθηκες και περιμεναμε νεα σου.Ουτε εγω εχω λογια γιατι οτι και να σου πουμε θα ειναι λιγο...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Kαλημέρα και παλι κοριτσάκια μου !

Μανιταρι μου συλληπητηρια!είναι δύσκολες αυτές οι ωρες πάντως να ξέρεις οτι εμεις ειμαστε εδω για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτη την στιγμη πρεπει να εχεις παρηγορια τα παιδάκια σου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...