Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

στην μαρια εκανα εμετο μεχρι τον 5μηνα..στον μπεμπη δεν εκανα καθολου βεβαια ειχα αναγουλες λιγο στις πρωτες βδομαδες και μετα αν ημουν ωρα νηστικη...ελπιζω και σε αυτη την εγκυμοσυνη να ειμαι οπως ημουν στον μπεμπη..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια κορίτσια!!

Άννια εμένα δεν με είπεςςςς..μπουααα...

Που είσαι βρε χαρουλίτα;; Πως πάει το καινούργιο σπίτι; Εκγλιματιστικάτε;;

Λορεττάκι τι έχει ο γιόκας σου;; Εμείς εχθές είχαμε κόσμο λόγω της γιορτής και το ξενύχτησε το μωρό μου.. κοιμήθηκε στις 12, και καθόταν μαζί μας όλη την ώρα μέσα στην τρελή χαρά...(θα βγει μια κουτσομπόλα αυτήηη :D:D:D)

Σόφη μου συλληπητήρια για τον παππούλη σου... βρήκες τελικά λύση για σήμερα;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ......

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

ΕΣΕΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ???????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

φουσκωνει αλλα και να φουσκωσει δεν θα φαινετε γιατι ηδη φαινομαι σαν να ειμαι εγκυοσ...

χααχαχ έλα ντε και εγώ αυτό σκεφτομουνα..ότι άμα μείνω έγκυος τώρα θα φανεί μετά τον....5ο μήνα...:D:D

Τέλειαα για το δοντάκι!! Πολύ μικρούλης το έβγαλε εε; Βιάζεται να μεγαλώσει!!

PCqNp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ....ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ....

2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟ ΕΞΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΩΡΑΡΙΟ....

ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ+ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ!!

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ 6 ΚΙΛΆ ΚΑΙ 63 ΕΚ

ΜΑΜΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!!!

ΑΝΝΙΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ (10 ΜΗΝΕΣ)ΧΑΧΑΧΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά, εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα τις ισορροπίες μας με τα 2 παιδιά και δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει αυτό! Με έχει πάρει λίγο από κάτω, αλλά που θα πάει θα τη βρούμε την άκρη!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μου ο μικρός πως πάει μετά τα προχθεσινά 'επεισόδια'; Λογικό πάντως το βρίσκω να περνάτε δύσκολα... εδώ εμείς με ένα παιδάκι και κάποιες φορές πελαγώνουμε, πόσο μάλλον με 2,3 κλπ κλπ

Μήπως να έψαχνες και σε βιβλία ή να έπαιρνες και τη γνώμη ενός ειδικού για τον καλύτερο χειρισμό του μικρού σου;

Εγώ πάντως όταν τα βρίσκω σκούρα σκέφτομαι πάντα 'υγεία', γιατί δυστυχώς πολλά παιδάκια δεν την έχουν.. και τότε όλα τα δικά μου προβλήματα μου φαίνονται μηδαμινά και αντιμετωπίσιμα...

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσαρες!

λορετα να χαιρεσαι τον αντρα σου και εσυ μαρινακι τον γωγο σου,ευχομαι συντομα να ερθετε στα ισα σας!!

εμεις ολα μια χαρα ο μικρος μου μετα τις ευχες τις χαρας για καλο υπνο πριν 6 μερες κοιμαται απο τις 22.00 εως τις 8 το πρωι.αφου πολλες φορες τον εχω παρει αγκαλια να ξυπνησει γιατι μου λειπει το γελιο του.

στεγια μπραβο για τα ωραια αποτελεσματα.

μου χαμογελαει συνεχειαααααααααα.με το που ανοιξει τα ματια του.ετσι ημουν και εγω μου λεει συνεχεια η μαμα μου.οταν φευγω απο το σπιτι αρχιζει τα κλαματα και ας ειναι ταισμενος και αλλαγμενος.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχει ματια για κανεναν αλλο.οταν ειμαι στο αμαξι με κοιταει συνεχεια ο συνοδηγος μου.

δεν ξερω αν εχω παρανοησει αλλα οταν ακουω το τραγουδι του πετρελη

νομιζω οτι μου το αφιερωνει.

4ywWp2.png

αχ ειρηνη χαζομαμα μου εγινεσ..δεν πειραζει καλα λενε πως οι μαμαδες με τους γιους εχουν ερωτα..το καταλαβα και εγω..εφτιαξα πιτσα και θα κατσουμε να δουμε τον αγωνα..μαρινακι υπομονη και εμεις τα ιδια περναμε..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...