Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μια χαρα ακομα δεν εχω αναγουλες και ευελπιστω να συνεχισω ετσι..εμεις ειχαμε επισκεψεις ηρθε ο ξαδερφος απο σαλονικη για τον αγωνα και ηρθε ειδε τα μικρα μας εφερε και δωρακια μια χαρα..και ττωρα πειναω και δεν ξερω τι να φαω,εχω σπανακορυζο αλλα δεν θελω...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σοφάκι μου συλλυπητήρια......:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Τι να σου πώ να είμασταν κοντά να στα κράταγα και τα 2.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσια!Σοφη μου..συλληπητηρια για το παππου σου....τι θα κανεις τελικα;

Εμεις χτες πηγαμε θεατρο!Ειδαμε το μπακαλογατο με το Φιλιππιδη!παιδια...απο την αρχη του εργου....μεχρι το τελος...δε σταματησα να γελαω.....ολο το θεατρο γελουσε συνεχεια....αφου πολλες φορες δεν ακουγα τι ελεγαν απο τε γελια!!!Καταπληκτικος ο ανθρωπος...καταθεση ψυχης κανει μιλαμε....Επισης πολυ καλος ο κοντουλης που επαιζε με το Μπεζο και φετος παιζει με το Φιλιππιδη στο γλυκουλη!Επισης πολυ καλη η χοντρουλα που παιζει φετος στην ονειροπαγιδα στον αντενα και εκανε χτες τη κυρα Δεσποινα!!!Τελειο τελειο σας λεω καταπληκτικο!!!Εκανα ψυχοθεραπεια χτες με τοοοοοοοοοοοσο γελιο που εριξα!Τα παιδακια μου δοξα το θεο ολα καλα,δε δυσκολεψαν καθολου τους γονεις μου!Σημερα απ΄οτι φαινεται θα ειναι μια ζεστη μερα αλλα μαλλον μουντη....οταν γυρνουσαμε γινοταν χαμος απο τους Αριανους που κατεβαιναν για να φυγουν Αθηνα!!!Αντε καλη επιτυχια και στις δυο ομαδες και.....let the best team win!!!!(το ριξα και το αγγλικο μου...δεν αντεξα!!! ) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσια! Επιτέλους Σάββατο και ειναι ο μπαμπούλης μας εδώ...

Ο μικρός σαν να ειναι αδιαθετος. Βήχει, φτερνίζεται και γενικά έχει μια ανησυχία και πολλά πολλά αερια. Δε ξέρω τι να κάνω...

Ελενάκι και γω το είχα δει περσι με τη μαμά μου. Καλά εκανες και πηγες θεατράκι. Ησουνα στη γειτονιά μου!!!

Σήμερα θα ειναι κλειστοι τρεις κεντρικοι δρομοι στη θεσ/νικη για να ενισχυθει η αγορά (αντε να δουμε)...οπότε θα πάμε και μεις για ψωνιαααα να πάρω και αυτό το ρημαδοδώρο του αντρούλη μου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χριστίνα και Λορρέτα χρόνια πολλά να χαίρεστε τον "κύριό σας" (όπως μου λέει η γιαγιά μου και σκάω στα γέλια!!!!)

Μαρινάκι πολύχρονος ο Γώγος σου!!

Νουνού να ζήσετε να θυμόσαστε τον παππού σας...

καλό ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια εμεις ειμαστε μεσα στην γκρινια βγαλαμε δοντακι και ειναι σαν κοκος ζαχαρης μικρουλι και πολυ πολυ ασπρο...μπραβο ελενακι που πηγες θεατρο εμεις μονο στον σεφερλη εχουμε παει αλλα ειχαμε ριξει τρελο γελιο...οι αλλες τσουπρες που εισαστε?

:-D

Εμένα ο γιος μου κοιμηθηκε στο ριλάξ του πρωτη φορά στα χρονικά!!! Του έλεγε ο μπαμπάς του παραμύθι! τελικά οι παλιές καλές συνταγές πάντα πιάνουν!

είναι αδιαθετο το μικρούλη μου!!!

Αννια μου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες ειχες αναγούλες?

Εγώ ήμουν χάλια...λέτε να τη γλιτώσω τη δεύτερη φορά?

Καλημερούδια σε όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...