Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κέλι μου δε κατάλαβα τι με ρώτησες για τα φάρμακα. Ψαχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω πότε μου το ρώτησες. Κάνε ενα repeat.

Λορετακι σε ρωτησα αν δινουν τα φαρμακα κανονικα στους ασφαλισμενους του τεβε γιατι ειχαν πει οτι δεν τους τα δινουν οι φαρμακοποιοι λογω χρεων...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κανονικά δίνουν απ'οσο ξέρω... Θα ρωτήσω και τον γιώργο σε λίγο που θα έρθει αλλά θα μου το'λεγε. Ξέρω οτι δε δίνουν στους τραπεζικους υπαλλήλους αλλά για τέβε δεν έχω ακούσει.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλα εδω ειχα παει στα αλουετε φρικαρα με τις τιμες και γυρισα..η πρωτη σου περιοδο ειναι μετα την γεννα?αν συνεχιστει το αιμα το πολυ μετα απο 4μερες να παρεις τον χασ τηλ να σου δωσει μιτροταν.

:-D

Κέλι μου επιβεβαίωσα οτι τέβε παίρνουν συνταγές. Μου είπε για Θεσσαλονίκη σίγουρα αλλά μπορεί σε κάποια άλλη πόλη να υπάρχει κάποια άλλη γραμμή του φαρμακευτικού συλλόγου.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χασαμε τον παππου μας.....δεν ειχαμε και πολυ δεσιμο...αλλα οπως και να το κανεις στεναχωρεθηκα.....κι ο αντρας μου θελει αυριο να κατεβει αθηνα κι εγω δεν εχω που να αφησω τα παιδια για να παω στην κηδεια...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

χασαμε τον παππου μας.....δεν ειχαμε και πολυ δεσιμο...αλλα οπως και να το κανεις στεναχωρεθηκα.....κι ο αντρας μου θελει αυριο να κατεβει αθηνα κι εγω δεν εχω που να αφησω τα παιδια για να παω στην κηδεια...

Συλληπητήρια σοφάκι μου! Εγώ τον έχασα οταν ημουν 9 μηνών και ήταν σαν πατέρας μου!

ο άντρας σου θα πάει στον τελικό? δύσκολο να το αναβάλει ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κανεις.....πεθερα θα δουλευει στο μαγαζι γιατι θα λειπει ο αντρας πεθερος παραγγελιες,κουνιαδα δουλευει και γενικα ο μεγαλος δεν ειναι και το πιο ησυχο παιδακι στον κοσμο...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...