Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλέ γιατι με κοροιδεύετε?????

Αχ λουκουμάκια λουκουμάκια αν τελειώσει αυτή η παλιοδιατροφή δε θα σας ξαναφάω ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!

To μεσημέρι έρχεται ο συζυξ και βγαίνω λίγο απότομα...Επισης εγώ έχω και ενα απαιτητικό μωράκι που δε κοιμάται!!!! Οποτε εκει που κάθεται ωραία και καλά ξαφνικά θέλει παρεούλα!

Κέλι μου δε κατάλαβα τι με ρώτησες για τα φάρμακα. Ψαχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω πότε μου το ρώτησες. Κάνε ενα repeat.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xronia polla στους επρτάζοντες! Λορέτα να χαίρεσαι τον καλό σου! Κουμπάρα Στέγιας καλωσήρθες! Αννια με ρέγουλα, προσοχή στα σκαλιά και την κούραση,εεε;;

Λορέτα, δυο κομματια τυρόπιτα χθες και δυο σήμερα και προς το παρόν όλα οκ! Κανένα πρόβλημα με την καραμελίτσα! ΄Μπήκα για λίγο που κοιμάται η μπεμπόνα μου.... σήμερα ανεβαίνει και ο αντρούλης μου με τη μαμά Θεσσαλονικη να κάνουν τη μετακόμιση του αδερφού μου... για να δούμε πως θα την βγάλουμε χωρίς τον μπαμπά μας!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Σε καταλαβαίν θυμάμαι και τα δικά μας πριν ένα δυο μήνες, μήπως έχετε και υπερπαραγωγή;;;; Διάβασες τις σελίδες από το άλλο πάρεντς, εεε;;;

ΤΑΟ

ναι τα εχω διαβάσει...θα δω μηπως δίνω δυο φορες απο το ίδιο στήθος. Δε ξέρω, μ''εχει κουράσει αυτό το πράγμα! Κάτι τον πειράζει αλλά δε ξέρω τι????????? Λες το κοτόπουλο? Είναι το μοναδικό κρεας που τρώω. Αν κόψω και αυτό δε μένει και τίποτ'αλλο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Από ότι διαβάζω, μπορεί να είναι το κρεμμύδι που βαζεις στο κοτοπουλο ή κάποιο μπαχαρικό- ίσως! Ή πάλι να φταιει πόσες φορες τον βαζεις να πινει από το ίδιο στήθος.... δεν ξέρω τελικά - καλά και για μας δεν ξέρω- μάλλον μέσα στην ατυχία της αλλεργίας είμαστε και τυχεροί γιατί δείχνει να την ξεπερνά. Εχουμε βέβαια το εκζεματάκι στο αυτάκι και κεφαλι, αλλά από ότι διάβαζω καλύτερα να έχει κάποιος που είναι αλλεργικός δερματική αντίδραση! Ούφ τα πα.... αν με ρωτούσες προ μπέμπας την τύφλα μου δεν ήξερα!

ΤΑΟ

Αυτό έκανα και γω πριν κανα δυο μήνες που χα απελπιστεί και μετά έβαζα κάθε εβδομάδα και κάτι- έτρωγα μόνο ψωμί μαμάς- ζυμωτό δηλαδή, γιατί μπορεί να φταίει και το τι άλευρα χρησιμοποιούν στουςφουρνους- κοτόπουλο ψητό με πατάτες σκέτο μόνο με αλάτι και ελαιολαδο και γλυκό κουταλιού το μελιτζανάκι, αααα και βιτάμ παίρνω το βιο- που δεν έχει γαλακτοματοποιητές, και μετά πρόσθετα όλο και κάτι.

ΤΑΟ

Nai, μπορεί να έχουν γκρίνια και ανησυχία, ενδεικτικό είναι και αυτό καθώς και ρουθούνισμα, μπουκωμα να το πω... εμένα το κάνει κάποιες φορές δεν μπορώ να πω, αλλά είμαι καθησυχασμενη αν δεν δω αίμα στα κακά, λέω ότι αν εκδηλώνεται η αλλεργία δερματικά τουλάχιστον μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ενώ το άιμα λόγω του κινδυνου αναιμιας με φοβίζει ΠΑΡΑΑ πολύ... Κουλούρι έτρωγα παρα πολύ και ακόμα πιο πολύ χαλβά από ταχίνι, το νηστίσιμο, ντε, ώσπου σου είπα ότι τα έκοψα όλα, μετά άπό μηνα έβαλα τα χαλβά, αλλά όχι το κουλούρι- να σου πω το ψωμί και προιόντα φούρνου τα φοβάμαι πιο πολύ, αφού ψωμί παίρνουμε καμιά φορά από μαρινόπουλο και διαβάζω στην ετικέτα για γαλακτοματοποιητες και πρωτείνες΄γαλακτος, οπότε καλύτερα μην τρως κουλούρι.

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ 800 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΙΑ Σ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΗΓΟΡΑ Μ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΟΥΧΑ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μπαίνω στα κλεφτά να σας ευχαριστήσω όλες για τα χρόνια πολλά και να ευχηθώ στους Γιώργηδες της Λορέττας και της Χριστίνας!

Καλώς την κουμπάρα της συμπεθέρας (μιας από αυτές τέλος πάντων γιατί τα έχω κάνει μαντάρα με τα συμπεθεριά, όποιος μου τη ζητάει συμφωνώ, μάνα είμαι εγώ από τώρα κοιτάω να την ξεφορτωθώ:oops::D:D:D:D!!!!

Σας αφήνω πάω κομμωτήριο γιατί αύριο βαφτίζει ο αδερφός μου την κορούλα του!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Λορέττα και τάο σας θαυμάζω που παρόλες τις αλλεργίες δεν σκέφτήκατε να κόψετε το θηλασμό, αλλά είχατε περιορίσει τόοοσο πολύ αυτά που τρώτε!! Μπράβο!!! Εγώ για να πω την αλήθεια δε νομίζω να μπορούσα να το κάνω και το βρίσκω αξιοθαύμαστο που στερείστε τόσα πράγματα!

Τι σας είπα εχθές; Ότι έχασα 1,5 κιλό;; εεε...έχω βαλθεί να το ξαναπάρω γιατί από το πρωί έχω φάει 3 ντόνατς με σοκολάτα και 2 παγώτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Nai, μπορεί να έχουν γκρίνια και ανησυχία, ενδεικτικό είναι και αυτό καθώς και ρουθούνισμα, μπουκωμα να το πω... εμένα το κάνει κάποιες φορές δεν μπορώ να πω, αλλά είμαι καθησυχασμενη αν δεν δω αίμα στα κακά, λέω ότι αν εκδηλώνεται η αλλεργία δερματικά τουλάχιστον μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ενώ το άιμα λόγω του κινδυνου αναιμιας με φοβίζει ΠΑΡΑΑ πολύ... Κουλούρι έτρωγα παρα πολύ και ακόμα πιο πολύ χαλβά από ταχίνι, το νηστίσιμο, ντε, ώσπου σου είπα ότι τα έκοψα όλα, μετά άπό μηνα έβαλα τα χαλβά, αλλά όχι το κουλούρι- να σου πω το ψωμί και προιόντα φούρνου τα φοβάμαι πιο πολύ, αφού ψωμί παίρνουμε καμιά φορά από μαρινόπουλο και διαβάζω στην ετικέτα για γαλακτοματοποιητες και πρωτείνες΄γαλακτος, οπότε καλύτερα μην τρως κουλούρι.

Τάο μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Λες να φταίει το κουλούρι? Τρώω πάρα πολύ γιατι ξέρω οτι δεν έχει ουτε αυγό ουτε γάλα. Θα το κόψω απο αύριο... Εμείς αίμα δεν είχαμε ξανά, μόνο πράσινα και γενικά λίγο ζόρι και ανησυχία.

Χριστινάκι μου στάματα να τρώς ντόναντς!!! Θέλω και γωωωωωω:-(

Δύσκολο αυτό με τη διατροφή το παραδέχομαι οτι μ'εχει αποθαρρύνει λίγο αλλά το θηλασμό δεν τον κόβω! Γιαυτό και συ που μπορείς να τρώς απ'ολα και να θηλάζεις εισαι πολύ τυχερή...

Εκανα και γω ανταύγιες για το γάμο.... καλές έγιναν αλλά δε τρελάθηκα κιολας:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...