Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Loretta μου και εμένα κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ κακά!!!! :tongue::tongue: Και εμένα μια φορά έκανε πράσινα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία τώρα που το σκέφτομαι και την επόμενη ήταν πάλι το αγαπημένο μας μουσταρδί χρώμα...!

η αγαπημένη του στιγμή για κακάκια είναι μόλις τον έχω αλλάξει, καθαρίσει, βάλει κρέμα... τον παίρνω αγκαλια και ακούω ππππρρρρρτττττ!!!:-P:-P:mad::mad::-P

Ερώτηση για όσες δίνετε πιπίλα... πριν την αποστείρωση τις πλένετε κάθε φορά με σαπούνι; Μου τη δίνει που μπαίνει σαπουνάδα μέσα στο 'διαφανές φουσκωτό' της πιπίλας και μετά κάνω 5 λεπτά να την βγάλω.... (τη σαπουνάδα..)

εγώ τις ψευδοθηλές που είναι απο σιλικόνη, τις ξεπλένω με νερό πριν την αποστείρωση και τις πλένω μία φορά τη μέρα!!!

Δε σας είπα το πιο σημαντικό!!!!

Πήρα τα λεφτά απο το ΙΚΑ σήμερα!!! Θυμάστε οτι θα τα έχανα για 8 ένσημα?? Τελικά επειδή γεννησα στις 18 τα πήρα...Αν γεννούσα στις 20 δε θα έπερνα τίποτα!

Θα κάνω και τα χαρτιά για το 6μηνο του ΟΑΕΔ. ξέρει κανείς να μου πει?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια..λορετα νοσοκομειακο θηλαστρο εχω αλλα βλεπω οτι παλι εχει μειωθει αρκετα το γαλα μου..παιζει ρολο και η ψυχολγια,γενικα ψυχολογικα ειμαι σκ@τ@ και επισης ειμαι και πολυ κουρασμενη θα δουμε..τουλαχιστον να μου κρατσηει αλλες 15μερς..

:-D

γεια σας κοριτσια..λορετα νοσοκομειακο θηλαστρο εχω αλλα βλεπω οτι παλι εχει μειωθει αρκετα το γαλα μου..παιζει ρολο και η ψυχολγια,γενικα ψυχολογικα ειμαι σκ@τ@ και επισης ειμαι και πολυ κουρασμενη θα δουμε..τουλαχιστον να μου κρατσηει αλλες 15μερς..

Γιατί κορίτσι μου δεν είσαι καλά? Πιστεύεις οτι έπαθες μια ψιλομελαγχολία? σε πείραξε κανείς να τον δείρουμε?:mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

γενικα βρε κοριτσια πρεπει να επαθα μια ψιλοκαταθλιψουλα..οχι κανενας δεν με πειραξε(περα απο την πεθερα που μου σπαει τα νευρα)..και γενικα νιωθω και ειμαι πολυ κουρασμενη..εβγαλα πριν γαλα και εβγαλα μονο 50μλ..

ζηλεψα και εγω και σας βαζω φωτο του μπεμπη μου.http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs192.snc3/19972_1323071286900_1534399641_867948_2247545_n.jpg

Κάλε φτυστός η μανούλα είναι.....

Φτού σκόρδα κουκλάκι ζωγραφιστό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ειρηνάκι καλωσήρθατε και κυρίως καλωσόρισε ο γιόκας σου σπίτι, να μην το ξανααποχωριστείς για τέτοιο λόγο ποτέ ξανά! Είναι κουκλάκι σου τα είπα και στο φατσοβιβλίο!

Και ο δικός σου ο ξανθούλης Άννια μου παίδαρος!

Babyjes με το καλό αύριο να αγκαλιάσεις το μπεμπούκο σου! Όλα καλά να πάνε! Νουνού είδες που το μωράκι και πήρε τη σωστή θέση για την έξοδο? Θα γεννήσεις πολύ εύκολα τώρα! Angel και Marzab άντε μέσα στην εβδομάδα να μάθουμε και τα δικά σας τα ευχάριστα! Ουπς, θα γίνεται δηλαδή μανούλες Φεβρουαρίου?

Πιπίλα κι εγώ δεν έχω δώσει ακόμα, αλλά και με τα κοχύλια βαριέμαι απίστευτα που πρέπει να τα αποστειρώνω μία φορώ τη μέρα! Τις ψευδοθηλές πόσο συχνά τις αποστειρώνεται?

Όσο για τα πράσινα κακάκια ξέρω ότι αν κάνει πολλές φορές πρέπει να κόψεις τα γαλακτοκομικά, αλλά αν μία στο τόσο είναι μία κένωση πράσινη μπορεί να οφείλεται και σε υπερπαραγωγή! Ευτυχώς σήμερα ήταν πάντα πράσινα κι επίσης κάνουμε πάρα πολλές φορές με προτίμηση στο νιπτήρα ή το σελτεδάκι!!!

Καληνύχτα κούκλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουρίτσια!!!!

Αννια νομίζω είναι φυσιολογική αυτή η ψιλομελαγχολία. Ακόμη και όταν όλα πάνε καλά. Αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την παραγωγή του γάλακτος. Πιστεύω και ελπίζω οτι θα περάσει σύντομα! Ο μπέμπης σου είναι κούκλος!!!

Σας μοιάζουν τα παιδιά σας? Εμένα ΠΟΥΘΕΝΑ! Ίδιος ο μπαμπάς του είναι...κλαψ!

Μαρινάκι τις ψευδοθηλές τις αποστειρώνω μετά απο κάθε χρήση...άσε! τρελή βαρεμάρα. Εχω δύο ζευγάρια βέβαια.

Σάββατο σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαστε οι τρεις μας για δυο μέρες... Κρίμα να μην έχει καλό καιρό να ΄πάμε καμιά βολτίτσα. Ο γιατρός μας είπε να τον βγάλουμε μόλις λίγο βγει ο ήλιος!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα μανουλίτσες!Βλέπω τα καταφέρνετε μια χαρά!Εγώ και στις δυο μου γέννες έπαθα μια ψιλοκατάθλιψη γιατι δε μπορούσα να θηλάσω.Ακόμα καημό το'χω.Οι θηλές δεν ήταν σωστές μου έλεγαν και να μην παιδεύω το μωρό.Με απέτρεψαν όλοι,παιδίατρος,μαία και γυναικόλόγος.Μόνο μια μαία μου έλεγε προσπαθησέ το θα τα καταφέρεις.Μετά μου είπαν να πάρω θήλαστρο κι απ' οτι κατάλαβα μου έκοψε τογάλα.Μόνο 20 μέρες θήλασα!Αξίζει η προσπάθεια, αλλά βέβαια δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον εαυτό μας αν δεν τα καταφέρουμε τελικά.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

εμάς πάλι η παιδίατρος μας έδωσε το οκ για έξω αλλά ο άντρας μου δε θέλει ακόμη, μας κάλεσε μια φίλη σπίτι της για φαγητό το μεσημέρι και θα μπορούσαμε να πάμε και οι 3 αλλά δε θέλει.....θα προσπαθήσω πάλι να τον πείσω...

i1lzp2.png

κΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑΣ..ΛΟΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ..:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...