Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λογικο ειναι πουλακι μου να εισαι και στεναχωρημενη και ανησυχη!Να ξερεις ομως οτι δεν ειναι τιποτα,το απογευμα θα ειναι πολυ καλυτερα θα δεις! ;)

Α...οσο για το βιντεο....θα το βγαλουμε στο u-tube!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello girls!!

Kαλωσήρθες κουμπάρα της στέγιας!!! :D

Λορεττάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Και ο δικός μου γιορτάζει σήμερα!! :-) Πήγα νωρίτερα και του πήρα δώρο με το μωρό στο μάρσιπο και εγώ!! Όντως βολεύει παααρα πολύ για λίγο!!! (εμένα είναι και 7 κιλά μην το ξεχνάμε!!)

Μαρίνα και εσύ να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!!!

Πολυχρονος και εσενα ο στηλοβατης του σπιτιου σου!!!!:P:p:p

Οσο για το μαρσιπο....αυτο ελεγα κι εγω λιγο πιο πανω...χαχαχαχαχ!!!

Μαρινακι!!!Το ξεχασα!!!Συγνωμη....πολυχρονος ο Γωγος σου!!!Να το χαιρεσαι το αγορι σου!!!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Angel με συγχωρεις που δεν σε χαιρετησα αλλα γραφω και κανω και δουλειες οποτε δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα τα μην.Κανε υπομονη και σιγουρα θα συνηθησεις κι εσυ.Εγω θελω παρα πολλα παιδια,αν ειχα λεφτα ισως και να μην σταματουσα ποτε μεχρι την εμμηνοπαυση..:)Ο αντρας μου ομως εχει αλλη αποψη και ειδικα τωρα στο καπακι..Περασε πολυ μεγαλη κριση ζηλειας με το 4ο οποτε αν κατσει τον βλεπω να πηγαινει για τσιγαρα και τσιγαρα να γινεται...:):):).

Y0zHp2.png?OgArctsO

.Περασε πολυ μεγαλη κριση ζηλειας με το 4ο οποτε αν κατσει τον βλεπω να πηγαινει για τσιγαρα και τσιγαρα να γινεται...:):):).
:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαλλον καπνος θα γινει!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαλλον καπνος θα γινει!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

:D :D :D :D

Xριστινα, Μαρινακι και Λορεττα να τους χαιρεστε!!!

Κελι μου τι sorry?? Σιγα μην σε παρεξηγησω, καταλαβαινω καλε!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Ελενιτσα με ποιον πηγαινες κατασκηνωση;με φιλη η αδερφη;

Tοτε μας εστελναν με την ταξη του σχολειου!Και ημουνα με ολες τις συμμαθητριες μου!Ηταν τελειαααααα!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Tοτε μας εστελναν με την ταξη του σχολειου!Και ημουνα με ολες τις συμμαθητριες μου!Ηταν τελειαααααα!!!!:P

Ετσι θα καθομουν κι εγω,οχι οπως οταν με εστειλαν που εφυγα απο την πρωτη μερα..:)πηρα τηλ ελατε πα'ρτε με..:tongue:..........................Βρε Λορετα τελικα δεν μου απαντησες,τα φαρμακα με τεβε τα δινουν..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ε ναι ρε εννοειται!Γι αυτο σου ειπα...μονο με παρεα!Η λορετα μαλλον πηγε ...να φαει κανα λουκουμι!χιχιχιχιιχιχιχιχι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ε ναι ρε εννοειται!Γι αυτο σου ειπα...μονο με παρεα!Η λορετα μαλλον πηγε ...να φαει κανα λουκουμι!χιχιχιχιιχιχιχιχι!!!

σιγουρα γιατι γραφει, και τσουπ, εξαφανιζολ χαχαχα.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...