Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα!

Λορετα να χαιρεστε τον μπαμπουλη!Τι δωρο καλε?ολοκληρο γιο του εκανες!χαχαχα

Εμεις ΤΕΛΕΙΑ!

Θηλαζουμε και θα ξανακοιμηθουμε.εχω μπει απο το κιν.μακια.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ......Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????????? :-P:-P:-P

ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΩ???? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ......HELPPPPPPP!!!!!!!!

vlepo neo aima sto kafe marhh stegiaaaaaaaaaaaaaaaaaa poia einai h koumpara??

kalhmera sas,ego edo ftiaxame ton ipologisti alla denexei ellhnika kai tha perimeno ton antra moy na to rithmisei giati ego den xero..keli tha soy apanthso otan gyrisei apo thn doyleia,...filia se oles,,

:-D

Γεια σας και πάλι,

εβγαλα τον μικρούλη μια βόλτα με τον μαρσιπο για πρώτη φορά....Ηταν σουπερ!!! Ουτε καρότσια, ουτε δυσκολίες στο ασανσερ...κοιμηθηκε πανω μου...Πολυ καλά....

Κουμπαρα της στέγιας καλως ηρθες

Κέλι μου σε καταλαβαίνω! Να κάνεις όπως νιώθεις με την κόρη σου. Η ίδια θέλει να πάει?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

mia xara loreta eseis toylaxiston exete asanser ego poy eimai ston deytero kai exo mono skala??kai prepei na katevazo ta mikra kai to karotsi??ase xtes moy efyge h psixh kai eixa kai psonai apo to s.market...oyf koyrastika.

ασε χωρίς ασανσέρ ειναι πολύ δύσκολο. Πώς τα καταφέρνεις? Η μαμά μου ειναι τον δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ και δυσκολευόμουν να ανέβω και σαν έγκυος. Τα παιδιά απο πότε αρχίζουν να ανεβαίνουν σκάλες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα και απο εμενα! Αννια πρεπει γενικα να ειναι κουραση η ολη φαση με 2 παιδια και εγκυμοσυνη αλλα το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει εε???

Εμεις δεν περασαμε καθολου καλο βραδυ, καναμε το δευτερο εμβολιο χθες και η μικρη ηταν ξυπνια απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7 με γκρινια κλαμα κτλ. μετα κοιμοτανε μονο πανω μου και μολις την εβαζα στην κουνια εκλαιγε.

Τεσπα το πρωι που εφαγε (μετα απο καμια ωρα υπνου) εκανε εμετο και 2 ωρες αργοτερα εκανε και δεκατα πυρετου.

Τωρα της εχω δωσει ντεπονακι και κοιματε. Αυτα τα νεα μας, ελπιζω εσεις να ειστε καλα και να βολταρετε.

Κουμπαρα της στεγια σας καλωσ ηρθες στο καφε μας.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Λορετα μου ουτε αυτη ξερει αν θελει...:)Μονη της λιγο δυσκολο κι ετσι εχω αρχισει και της ψαχνω παρεα.Η μαμα μιας φιλης της μου ειπε οτι θα μου απαντησει αυριο αφου το συζητησει με τον αντρα της............Επισης απο εχτες περιμενω περιοδο και τζιφος....Δεν νομιζω πια αλλα εχω επηρεαστει απο την κοιλιτσα της παρεας και λεω μπας;;;ελπιζω οχι γιατι δεν γλιτωνω το διαζυγιο...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ηρθα παλι!!!!Να καλοσορισω κι εγω με τη σειρα μου τη κουμπαρα της στεγιας!Καλως μας ηρθες κοπελα μου!Εισαι η κοπελα που θα τη παντρεψει η στεγια μας ή που θα βαφτισεις το πριγιπα της;

Λορετακι μπραβο κοριτσι μου!Χαιρομαι που βολευτηκες!Ειναι και αδυνατουλης ο δικος σου!Εγω...αρχισα σιγα σιγα να τον αραιωνω το μαρσιπο με το λουκουμα μου!! :)

Κελακο μου εγω οταν ημουνα παιδι πηγα 2 χρονιες μονο κατασκηνωση..αλλα περασα υπεροχα και εχω φοβερες αναμνησεις απο εκεινα τα καλοκαιρια....παρ' ολα αυτα...και μονο η σκεψη οτι καποια στιγμη τα παιδια μου θα πανε κι αυτα....με αγχωνει αφανταστα......

Βρε Αννια....εισαι σοβαρη;;με καροτσια παιδια και ψωνια ανεβαινεις οροφους;Σε παρακαλω πολυ λιγο πιο ηρεμα...αντε...δεν εισαι μονη σου πια!

Αngel κοριτσι μου μαλλον απο το εμβολιο ειναι ολα αυτα...παρακολουθησε την και αν χρειαστει επικοινωνησε με τον παιδιατρο!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Λορετα μου ουτε αυτη ξερει αν θελει...:)Μονη της λιγο δυσκολο κι ετσι εχω αρχισει και της ψαχνω παρεα.Η μαμα μιας φιλης της μου ειπε οτι θα μου απαντησει αυριο αφου το συζητησει με τον αντρα της............Επισης απο εχτες περιμενω περιοδο και τζιφος....Δεν νομιζω πια αλλα εχω επηρεαστει απο την κοιλιτσα της παρεας και λεω μπας;;;ελπιζω οχι γιατι δεν γλιτωνω το διαζυγιο...:)

Κελακο...παιδι μου...πως τα πετας ετσι αυτααααααααααα;;;;ΛΕς μαρη να σου την εκανε τη δουλεια παλι;;;;:P:p:p:p

Εννοειται με παρεα....μονη μου κι εγω δε θα πηγαινα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κελακο...παιδι μου...πως τα πετας ετσι αυτααααααααααα;;;;ΛΕς μαρη να σου την εκανε τη δουλεια παλι;;;;:P:p:p:p

Εννοειται με παρεα....μονη μου κι εγω δε θα πηγαινα!

Μαρηηηη,τωρα θα με μαθεις;;;Μπαμ και κατω τα πεταω...:DΛες;;;;Βρε τον ατιμο,στειρωση θα του κανω,Ανιαααααα να παμε μαζι να μας κανουν και καλη τιμη..:D:D:D:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μαρηηηη,τωρα θα με μαθεις;;;Μπαμ και κατω τα πεταω...:DΛες;;;;Βρε τον ατιμο,στειρωση θα του κανω,Ανιαααααα να παμε μαζι να μας κανουν και καλη τιμη..:D:D:D:D

Δε ξερω για της Αννιας...παντως ο δικος σου...ειναι ικανος να τη κανει και μονος του!!!!χαχαχαχαχαχαα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελενη τον πηρα και αυτος οτι ειναι απο το εμβολιο μου ειπε αλλα μιας και ειναι το 1ο μου παιδακι και η 1η φορα που αρρωστενει οσο χαζο και αν ακουγετε εχω στεναχωρηθει, το ξερω οτι πρεπει να συνηθισω αλλα........

Κελι αν σου κατσει παλι, τι να πω!! να ειμαι απο μια μερια να δω τον αντρα σου οταν του το λες,τραβα ενα βιντεο, μια φωτογραφια κατι!! λεμε αμα.. Σε βλεπω να θες παντως μπραβο.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Hello girls!!

Kαλωσήρθες κουμπάρα της στέγιας!!! :D

Λορεττάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Και ο δικός μου γιορτάζει σήμερα!! :-) Πήγα νωρίτερα και του πήρα δώρο με το μωρό στο μάρσιπο και εγώ!! Όντως βολεύει παααρα πολύ για λίγο!!! (εμένα είναι και 7 κιλά μην το ξεχνάμε!!)

Μαρίνα και εσύ να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...