Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσαρες μου!

εγω μονο τις μεγαλες ωρες μπορω και μπαινω τελικά...

Στεγια εμενα με βολευουν τα σακουλακια, χρησιμοποιω της μεντελα. Στον Α. αντλουσα συστηματικα 3 μηνες επειδη ειχα γυρισει δουλεια οταν ηταν 4-5 μηνων. Τωρα δεν θα χρειαστει διοτι πηρα το 6μηνο και το μειωμενο μαζεμενο και θα γυρισω το Μαρτιο του11:shock::shock::shock:. Εχω αντλησει καποιες φορες που το στηθος ηταν πολυ πρησμενο και εχω μερικα γευματα στην καταψυξη, αλλα ως εκει. Μπουχτησα με τις αντλήσεις, ασε που σκυλοβαριεμαι να βραζω μπιμπερο, πιπιλες κλπ, μονο για καποια ωρα αναγκης τα εχω..Κι εμενα οπως και σενα μου αρεσει πολυ - πολυ!!:P:p

φιλακια σε ολες!!

Καλημερουδια.Σημερα ειπα να ανοιξω εγω το καφε.:DΒλεπω εχτες μαζευτηκατε ολες αλλα ελειπα εγω.Με 5 παιδια ομως εε δεν μπορεσα..Πηγαμε πηραμε μερεντα και φτιαξαμε κρεπες,ζωη να εχουνε η διπλη δοση με το ζορι τους εφτασε...:)περασαν ωραια ομως και ευχαριστηθηκε και η κορη μου που ειναι στην προεφηβεια και ειναι ολο γκρινια...:rolleyes:εχω αρχισει και ενημερωνομαι απο το αλλο παρεντς γιατι εχει ωραια θεματα για την προ και εφηβεια,αγχωθηκα...........Ηθελα να σχολιασω κατι τις αλλα τα ξεχασα,γραψατε πολλα:)εμμμ,ετσι ειναι μονο εγω θα γραφω σελιδες με την πολυλογια μου;;;:tongue:ΠΡΙΣΙΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ μου λειψατε,δεν σας προλαβα παλι εχτες,πολλα φιλακια........ΑΝΝΙΑ μου οποτε μπορεις κοριτσακι μου απαντησε, δεν πειραζει........Τα παιδια παλι δεν εχουν σχολειο γιατι εχουν σεμιναριο οι δασκαλοι αν θυμαμαι καλα,τους εχω κλεισει την πορτα και κοιμουνται...........Και αφου τελειωσα το κατεβατο θα περιμενω μπας και ξυπνησει καμια για καφεδακι,ελπιζω μονο να ειναι συντομα και να μην τον εχω πιει μονη μου...:)Ελενηηηηηηηηηηη,σ'εσενα στηριζω τις ελπιδες μου,οι αλλες πανε με τις μεγαλες ωρες...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μαρηηηηηηηηηηη!!!Απ΄τις 7;;;;Ειπαμε....αλλα...οχι κι ετσι!!!χαχαχαχαχα!!!Ξυπνησαμε φαγαμε ξανακοιμηθηκαμε και τωρα αρχιζω τον μεγαλο ντυσιμο πλυσιμο σχολειο και μετα...δουλειες στο σπιτι σημερα Παρασκευη για να μη τις εχω για το ΣουΚου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα...

γιορτάζει ο αντρούλης μου σήμερα και ούτε που του πήρα κάτι...πρέπει να πάω αγορά...

έχετε καμιά ιδεα?

Ελενάκι καλημερούδια

Κέλι μου επίσης. Η κορουλα σου σε ζορίζει? Πότε αρχίζει η προ εφηβεία?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημεεεεεεεερααααααααααα!!!Χρονια πολλα λορετα!!Να το χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

Γερος και ευτυχισμενος με εσας παντα στο πλαι του!!!!

Τι σκεφτηκες να του παρεις;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Λορετα,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.....Ναι με ζοριζει αρκετα,ειναι καλο παιδι αλλα πολυ γκρινια,εχει αρχισει και προσεχει την εμφανιση της και αλλα διαφορα.Η προεφηβεια αρχιζει αναλογα με το παιδι,καποια μεγαλωνουν πιο γρηγορα απο αλλα.Η κορη μου φαινεται βιαζεται..:)..........Ελενηηηηη,τις εκανες τις δουλειες;:)Εγω βγηκα για γαλα και για πρωινο στο φουρνο,ειχα παραγγελιες γιατι ουτε σημερα εχουμε σχολειο.Οι δασκαλοι μας μαλλον ειναι κουρασμενοι γιατι μονο εμεις εχουμε...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Είναι πολύ δύσκολος στα δώρα γμτ...

Μόνο ρούχα ή παπούτσια του παιρνω. Αλλά έχει πολύ δικό του γούστο και πολύ διαφορετικό απο το δικό μου. Ισως παμε αύριο ολοι μαζί.

Πρέπει να συμμαζέψω και βαριεεεεεμαιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια και ο δικος μου.......οταν πηγαινουμε για ψωνια...ποτε σχεδον δε συμφωνουμε!!!σπανια του παιρνω δωρα ρουχο μονη μου εκτος αν ξερω οτι το θελει...!!

Κελακο μου!!!!!!Τιποτα ακομα...ελπιζω τωρα σιγα σιγα να αρχισω...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...