Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΙ

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΥΜΑ ΕΒΓΑΛΑ 50 ML.

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΠΟ ΓΕΥΜΑΤΑ7-8 ΠΕΡΙΠΟΥ

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 20ΛΕΠΤΑ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ......ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Άννια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

cIhqp3.png

9knMp3.png

και μεις κάπου εκεί 7-8 γεύματα...αλλά εγώ βγάζω κάθε μέρα με το θήλαστρο!

Δύο ώρες ε? μπράβο...

Εχτές είχε λίγο γκρίνια καθότι κοιμόταν όλη την μέρα μέχρι τις 21:30 και θηλάζαμε προσπαθώντας να κοιμηθεί από τις 23...Με κανα μισάωρο διάλειμμα να κουνιόμαστε στη πολυθρόνα....

Έχω γεννηθεί να θηλάζω μάλλον γιατί μου ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στέγια μου μεγάλωσε πολύυυυ ο πρίγκηπας!!!! Ειναι πολύ πολύ γλυκός και όντως τώρα που είδα και τον άντρα σου έχει πάρει και από τους δυο σας!! Και είναι και ψηλός ή ιδεά μου είναι από τις φωτογραφίες;; (επίσης μ'αρσει πολύ η φώτο που είναι στο σλινγκ.. πολύ τρυφερή!!)

Τώρα που είπατε για θήλαστρο...το απόγευμα το αποθήκευσα.... και με πήραν τα ζουμιά.... :|:|:| Επειδή δεν φημίζομαι για την αποφασιστηκότητά μου όπως καταλαβαίνετε ακόμα ταλαντεύομαι ανάμεσα στο θηλασμό / σκόνη......

PCqNp2.png

Να σου πώ τραβώντας με το θήλαστρο θα αυξάνεται η ποσότητα?Γιατί ξέρω πως με το θήλαστρο δε βγαίνει η ποσότητα που πραγματικά περιέχει το στήθος...Εννοώ να το κάνω συστηματικά 4-5 μέρες πριν χρειαστώ το γάλα?

Α μπορούμε να προσθέσουμε το γάλα όλης της ημέρας λίγο-λίγο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στέγια μου μεγάλωσε πολύυυυ ο πρίγκηπας!!!! Ειναι πολύ πολύ γλυκός και όντως τώρα που είδα και τον άντρα σου έχει πάρει και από τους δυο σας!! Και είναι και ψηλός ή ιδεά μου είναι από τις φωτογραφίες;; (επίσης μ'αρσει πολύ η φώτο που είναι στο σλινγκ.. πολύ τρυφερή!!)

Τώρα που είπατε για θήλαστρο...το απόγευμα το αποθήκευσα.... και με πήραν τα ζουμιά.... :|:|:| Επειδή δεν φημίζομαι για την αποφασιστηκότητά μου όπως καταλαβαίνετε ακόμα ταλαντεύομαι ανάμεσα στο θηλασμό / σκόνη......

Αλήθεια έχει μεγαλώσει...Είναι ψηλός ναι......όλο μακραίνουμε.....

ΘΗΛΑΣΜΟ ψηφίζω τα κατάφερες τόσο καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

Να σου πώ τραβώντας με το θήλαστρο θα αυξάνεται η ποσότητα?Γιατί ξέρω πως με το θήλαστρο δε βγαίνει η ποσότητα που πραγματικά περιέχει το στήθος...Εννοώ να το κάνω συστηματικά 4-5 μέρες πριν χρειαστώ το γάλα?

Α μπορούμε να προσθέσουμε το γάλα όλης της ημέρας λίγο-λίγο?

Με τα θήλαστρα του εμπορίου δεν αυξάνεται η παραγωγή απ'οσο ξέρω. Μόνο με τα νοσοκομειακά και αυτό με συστηματική χρήση. Το γάλα κρατάει στο ψυγείο αρκετά. Εγώ πάντως προσθέτω γάλα απο δύο αντλήσεις. Αλλά συνήθως με μία άντληση μαζεύω οσο θέλω. Προσπάθησε να μην αντλείς αμέσως μετά το θηλασμό.

Χριστινάκι γιατι συγκινήθηκες? Η μικρή σου δε μειωσε λίγο τα γεύματα? Είναι φαγανούλα μου φαίνεται. Προσπάθησε να τις τα μέιώσεις γιάτί μου φαίνεται ολο μαμ θέλει. Ετσι θα αντέξεις πιο πολύ καιρο. Κρίμα ειναι να σταματήσεις τώρα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Με τα θήλαστρα του εμπορίου δεν αυξάνεται η παραγωγή απ'οσο ξέρω. Μόνο με τα νοσοκομειακά και αυτό με συστηματική χρήση. Το γάλα κρατάει στο ψυγείο αρκετά. Εγώ πάντως προσθέτω γάλα απο δύο αντλήσεις. Αλλά συνήθως με μία άντληση μαζεύω οσο θέλω. Προσπάθησε να μην αντλείς αμέσως μετά το θηλασμό.

Χριστινάκι γιατι συγκινήθηκες? Η μικρή σου δε μειωσε λίγο τα γεύματα? Είναι φαγανούλα μου φαίνεται. Προσπάθησε να τις τα μέιώσεις γιάτί μου φαίνεται ολο μαμ θέλει. Ετσι θα αντέξεις πιο πολύ καιρο. Κρίμα ειναι να σταματήσεις τώρα.

το swing πήρα μου το έκανε δώρο η κουνιάδα μου!!!

η αλήθεια θέλω να πάρω μπουκαλάκια.....

εσύ στο μπουκάλι ή σακουλάκι χρησιμοποιείς?

μου έχει δώσει η ξαδέρφη μου αυτό που κρατά ζεστό τα μπουκάλια άΡα λέω να χρησιμοποιήσω μπουκάλια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

και γω το swing εχω, μια χαρά ειναι. Αυτά που αποθηκεύω στην κατάψυξη τα βάζω σε σακουλάκια. Αυτά που κρατάω στο ψυγείο σε μπουκαλάκια. Αν το θέλεις για κατάψυξη σίγουρα σε σακουλάκια να το κρατάς. Αν θέλεις πχ να του το δώσεις την επόμενη μέρα βάλτο στο ψυγείο σε μπουκάλι και πρόσθεσε αν δε φτάσει. Μετά το βάζεις στο μπιμπερό και χρησιμοποιείς αυτό που ρυθμίζει τη θερμοκρασία.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...