Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμένα ήρθε η μανούλα μου σιδέρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

έφτιαξα αρακά

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι γλυκούλα μου

μάκια!!!!!!!!!!!!

και στα 2 αντράκια σου

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμένα βρε κορίτσια που η δικιά μου και θήλαζε αποκλειστικά και είναι και 7κιλά τι να πω;;; Σούπερ βιταμίνες έχει το γαλατάκι μου;;; (ή μήπως έχει έχτρα θερμίδες λόγω των γλυκών που τρώω;;;;;)

Ααα.. δεν σας είπα και εγώ τα ευχάριστα...ζυγίστηκα το πρωί και έχασα 1,5 κιλό από την Κυριακή!! Δεν έχω ελατώσει το φαγητό βέβαια αλλά δεν έχω φάει εδώ και 3 ημέρες σοκολάτα καθόλου!!! Άντε άλλα 2κιλάκια μου μένουμε για πριν την εγκυμοσύνη και 5 για να είμαι στα καλύτερα μου!

PCqNp2.png

Εμένα βρε κορίτσια που η δικιά μου και θήλαζε αποκλειστικά και είναι και 7κιλά τι να πω;;; Σούπερ βιταμίνες έχει το γαλατάκι μου;;; (ή μήπως έχει έχτρα θερμίδες λόγω των γλυκών που τρώω;;;;;)

Ααα.. δεν σας είπα και εγώ τα ευχάριστα...ζυγίστηκα το πρωί και έχασα 1,5 κιλό από την Κυριακή!! Δεν έχω ελατώσει το φαγητό βέβαια αλλά δεν έχω φάει εδώ και 3 ημέρες σοκολάτα καθόλου!!! Άντε άλλα 2κιλάκια μου μένουμε για πριν την εγκυμοσύνη και 5 για να είμαι στα καλύτερα μου!

Γειά σου Χριστινάκι,μια χαρά η κουκλάρα σου!!!!

Εμείς αύριο θα πάμε για το 2# εμβόλιο (23/4 που λέγαμε για το δεύτερο;))και θα μας ζυγίσει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο χριστινακι είδες που μετά τους 3μηνες χάνεις ευκολότερα τα κιλά;;εγώ μόλις έφτασα 58ειμαι ξανά έγκυος..δεν πειράζει χαλάλι αλλά θα κοιτάξω να προσεξω σε αυτή την εγκυμοσύνη μην γίνω βοδι...

Κελακο θα σου απαντήσω το βράδυ στο πμ γιατί τώρα μπήκα από το κιν και δεν μπορώ να σου στείλω ναι;;;

:-D

Έλα βρε άννια μου και σιγά μην αγχωθείς και εσύ τώρα για τα κιλά!! Να είναι καλά το σποράκι σου, να πάρεις όσα κιλά θέλεις και θα τα χάσεις μετά όοοολα μαζί!!! (αρκεί να μην ετοιμάζεσαι και για τέταρτο το 2011..:tongue::tongue:)

Στέγια μου εγώ τις φωτογραφίες του πρίγκηπα πως μπορώ να τις δώ;; Και εμείς θα πάμε για το 3ο εμβόλιο την επόμενη εβδομάδα... για να δούμε πόσο θα έχουμε φτάσει από βαρος....

PCqNp2.png

ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΈΧΩ 2 ΆΛΜΠΟΥΜ

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ??????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας βρε κουρίτσια!!!

Με κοροιδεύετε με τα λουκούμια ε???? Πήρα καινούριο κουτάκι σήμερα...μιαμ μιαμ...

Σόφη τι μαγαζί ειναι αυτό? στείλε πμ... για βράδυ θέλετε να βγούμε η για πρωί?????

Έγώ πρωί είμαι μεσα.... μετά λίγο δύσκολο!!!!

Αχ να ξαναβρεθούμε... ναι???????

Χριστινάκι ειδες που σταμάτησες τις υπερβολές και έχασες??? Μόνο δύο κιλά ε??? εγώ 6!!!! κλαααψψψψψψ

Ο μικρός τα μεσημέρια κοιμάται μόνο στο κρεβάτι μου πια και αγχώνομαι μήπως μάθει έτσι....αλλά τον λυπάμαι! ρίχνει κααατιιι ύπνους!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου ελπίζω αυτή την φορά να είμαι τυχερή και να με αφήσει να γράψω....

Πλέον θέλουμε να τον κρατάω από μασχάλες και να κάνει βηματάκια.......................

τώρα χορεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχτές κοιμηθήκαμε στις 3...............ξενύχτης από ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε μιλάω βέβαια γιατί κοιμάται μέχρι αργάααααααααααα το πρωί κάτι που μου αρέσει και μέναααααααααα....Βέβαια ξυπνάμε για φαγητό (κοιμισμένος....).

Από ότι είδα όλες καλά ε?

Χριστινάκι μπράβο για τα κιλάαααααααααααααααααααααα

Λορέττα παρτον αγκαλιά και χουχουλιάστε καλέ ποτέ δε θα είναι σα ΣΗΜΕΡΑ.......

Άννια μου σε περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεε

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κορίτσια αύριο τελικά θα τον φτιάξουμε τον υπολογιστή,οπότε πάλι από το κιν μπήκα...έχω καμία ωριτσα που γύρισα πήρα τα μικρά και πήγα στις κουνιες και με το που γυρίσαμε έκανα μπανακι τον μικρό τον υαισα και έπεσε ξερος..

Κορίτσια αύριο τελικά θα τον φτιάξουμε τον υπολογιστή,οπότε πάλι από το κιν μπήκα...έχω καμία ωριτσα που γύρισα πήρα τα μικρά και πήγα στις κουνιες και με το που γυρίσαμε έκανα μπανακι τον μικρό τον υαισα και έπεσε ξερος..

Εσύ πως είσαι γλυκιά μανουλο-κοιλίτσα?

άσχετο κυνηγάμε ένα κουνούπιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλά εδώ τα φτυσα βέβαια με τα μικρά καρότσια κουνιες τρέξιμο..ουφ..θα βγωωτωρα να κάνω κ εγώ ένα μπανακι και να ετοιμαζω και την Μαρία σιγά σιγά δεν με βολεύει και το κινητό φιλιαααααααααα

αννια μου μπράβο, τα καταφέρνεις όλα...

στέγια μου και γω το σκέφτομαι αυτό! Οι στιγμές που περνάμε τώρα δε θα ξανάρθουν. Ποτε δε θα είναι τόσο μικρούλης, ποτε δε θα με έχει τόση ανάγκη, οι στιγμές που ζουμε αγκαλιτσα δε θα επαναληφθούν! Αχ τα σκέφτομαι και με πιανει συγκίνηση...

πάω για μπάνιο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...