Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αληθεια ελενακι μου ?? μοιαζουν?? γιατι ο μεγαλος ειναι ιιιιιδδδδδδδδδιιιιιιοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς εγω λεμε!αμα μπορουσα θα εβαζα φωτο παλια δικη μου να δεις για τι ομοιοτητα μιλαμε....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμ αντε καλε!!!καντε κανα προξενιο στον αδερφο της ταο που ψαχνει νυφη το παλικαρι!!!Νουνου....δε πιστευω να λες για την αδερφη σου;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αληθεια ελενακι μου ?? μοιαζουν?? γιατι ο μεγαλος ειναι ιιιιιδδδδδδδδδιιιιιιοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς εγω λεμε!αμα μπορουσα θα εβαζα φωτο παλια δικη μου να δεις για τι ομοιοτητα μιλαμε....

Δε χρειαζεται....το πραγμα κανει ΜΠΑΜ!!!Νομιζω ομως οτι μοιαζουν στα ματια τα αδερφακια..:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

οχι ρε τρελο δεν λεω την αδερφη μου...ειπαμε δεν εχει κουσουρια....η αδερφη μου ειναι λιγο παραξενη λεμε...ειναι ξαδερφουλα μου..την κυριακη πηγαμε για φαγητο και τα λεγαμε ....λεει πως δεν υπαρχουν αντρες και τετοια...αυτα που λενε οι αντρες δλδ.αντε φερε εσυ τον κουμπαρο και η ταο τον αδερφο της να διαλεξουμε!!!!!!!!!!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Να μαι και εγώ ο υπολογιστής μας μάλλον μας άφησε χρόνους και έχω στραβωθει να σας διαβάσω...ελπίΖω να είστε όλες καλά..εμείς είμαστε μια χαρά αν εξαιρέσεις την υπνηλια που έχω και την γκρίνια του μπεμπη από τα δόντια είναι στο τσακ να βγει...πιστεύω το βραδάκι να καταφέρουμε να ''αναστησουμε'' τον υπολογιστή...και θα μπω από εκεί φιλακιααααααα

:-D

Διαφημίσεις

εχτες πηγαν απο το μαγαΖΙ του αντρα μου και αγορασε κατι κουπονια για πολυυυυυυυυυυ γνωστο μαγαζι της πολης στα λουλουδαδικα....οτι φας εκπτωση 50% και οτι πιεις....παμε????καμια καθημερινη με ολα τα κοριτσια?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Και δε πααααααμεεεεεεε!!!Να μη ξεχασουμε φυσικα και τη Λορετα...που ουτε να φαει τιποτα μπορει...ουτε να πιει!!χαχαχαχαχαχ!!!Μονο για να πληρωσει θα τη βαλουμε!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

αννια...υπνηλια...τι λες τωρα τι μου θυμησες!!!!:D:D:D

εγω γιατι στις εγκυμοσυνες μου...αντι για υπνηλια...ειχα αυπνια;; ε;; γιατι;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

μα τι τρελοκομειο εισαι συ ρε πουλακι μου????????? λορεττακι ουου εχει και χορτα και οτι θες επισης και νερακι....μας βλεπω εμας στουπι στο μεθυσι και την λορεττα να μας παει σπιτια μας!!!!!(πλακα κανω φιλεναδα μου γλυκια)και ευτυχως ειπαμε ειναι με 50% φιλοι πηγαν φαγαν ηπιαν εσκασαν και πληρωσαν 30 ευρα!!!!!!!!!!!!(3 ατομα)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βρε βρε βρεεεεεεεεεεεεεε!!!καλως το κοριτσι μας!!ε...αντε...τωρα που μαζευτηκατε εγω πρεπει να τη κανω....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...