Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Νομιζω οχι πρινσι μου...αλλα....αν παλι εσυ βρεις κανα τροπο...παρε με τηλ...εχω κι εγω μερικα περισσευουμενα....πολυ ευχαριστως να σας εξυπηρετησω!!!:) :) :)

Δοξα το θεο ολα καλα!Τα βλασταρια μου κοιμουνται!Τα εχω βαλει και στο παιδικο και τα δυο και παμε πολυ καλα!

Επισης ο καιρος ειναι υπεροχος χτες και σημερα και ειμαστε ολη τη μερα κατω!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια!!!! Κι εμείς τον έχουμε βάλει στο δωμάτιό του εδώ και καμιά 20αριά μέρες. Βέβαια τα δωμάτιά μας είναι εντελώς δίπλα και βάζουμε την ενδοεπικοινωνία τόσο δυνατά που πιάνει ακόμα και τους θορύβους από το δικό μας δωμάτιο (καλά μιλάμε για ψυχασθένεια!!!!!), αλλά κρίναμε πως είναι καλύτερα να πάει στο δωμάτιό του που είναι και ανατολικό, γιατί στο δικό μας που είναι βορεινό ρουθούνιζε, άσε που πιανόταν και στο παρκοκρέβατο. Τον έβγαλα κι εγώ βόλτα νωρίτερα, αλλά μάλλον δε θα τον ξαναβγάλω μεσημεριάτικα, γιατί είχα μία κουβερτούλα και παίζαμε κρυφτό με τον ήλιο!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο πρινσι!Γρηγορα τον βγαλατε!!!Ο υπνος τρεφει τα μωρα...κι ο ηλιος τα μοσχαρια!! :)

Κι αφου μοσχαρια δεν ειμαστε πρεπει απο δω και μπρος να αρχισουμε να τον προσεχουμε τον κ.ηλια!!!Μηπως πρεπει να ξεκινησουμε αντιλιακες;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Α και μου έστειλαν μήνυμα από ένα γυμναστήριο που πήγαινα παλιά, για ένα πρόγραμμα flat belly. Μα βαλτοί είναι? Να σου πω ψήνομαι να ξεκινήσω κάτι γιατί το καλοκαίρι έρχεται και πώς θα εμφανίσω το ατελείωτο κορμί μου δεν ξέρω, χα,χα!!!!!

Μπραβο πρινσι!Γρηγορα τον βγαλατε!!!Ο υπνος τρεφει τα μωρα...κι ο ηλιος τα μοσχαρια!! :)

Κι αφου μοσχαρια δεν ειμαστε πρεπει απο δω και μπρος να αρχισουμε να τον προσεχουμε τον κ.ηλια!!!Μηπως πρεπει να ξεκινησουμε αντιλιακες;;;;

Έλα μου ντε, δε ξέρω αν κάνει τόσο μικρούλια, γι' αυτο και θα αποφεύγω τις μεσημεριανές αποδράσεις μέχρι 6 μηνών να' χω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μόλις κατέφτασε και ο μεγάλος μπουμπούκος μου, τουτέστιν σύζυγος, πάω να του βάλω να φάει η Πηνελόπη!!! Φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια είμαι τελείως κομμάτια τόσο σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά, βασικά νιώθω απίστευτη κούραση! Τεσπα θα πάρουμε τα πάνω μας πού θα πάει!

Πρίνσι στα κιλά στα ίδια επίπεδα είμαστε, άντε εμείς είμαστε 5, αλλά σας περνάμε και λίγο! Κι εμένα η παιδίατρος έτσι μου είπε να μην ανησυχώ και ότι προτιμάει ένα παιδάκι να θηλάζει και να έχει λιγότερο βάρος, παρά να είναι πιο βαρύ αλλά με ξένο γάλα γιατί συνήθως τα παιδάκια που τρέφονται με ξένο γάλα είναι πιο παχουλά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Νομίζω μετά τους 6 μήνες επιτρέπονται οι αντιλιακές κρέμες! Εμείς με τη μπουμπού μία στο δικό της μία στο δικό μας της κοιμίζουμε ανάλογα με το πώς είναι από τις κ@λοαρρώστιες!

mGKop3.png60Jvp3.png

γιατί συνήθως τα παιδάκια που τρέφονται με ξένο γάλα είναι πιο παχουλά.

ε....χμ.....ε....βλεπε τον δικο μου βεβαιαως βεβαιαως!!:P

μαρινακι...τι να πω....υπομονη;κουραγιο;μπορα ειναι θα περασει;δεν υπαρχει καποιος να σε βοηθησει λιγο;

οσο για το αντιλιακο,στο μεγαλο μου που γεννηθηκε ιουνιοξεκινησα να του βαζω απο 2 μηνων αντιλιακο φαρμακευτικο ομως! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κορίτσια είμαι τελείως κομμάτια τόσο σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά, βασικά νιώθω απίστευτη κούραση! Τεσπα θα πάρουμε τα πάνω μας πού θα πάει!

Πρίνσι στα κιλά στα ίδια επίπεδα είμαστε, άντε εμείς είμαστε 5, αλλά σας περνάμε και λίγο! Κι εμένα η παιδίατρος έτσι μου είπε να μην ανησυχώ και ότι προτιμάει ένα παιδάκι να θηλάζει και να έχει λιγότερο βάρος, παρά να είναι πιο βαρύ αλλά με ξένο γάλα γιατί συνήθως τα παιδάκια που τρέφονται με ξένο γάλα είναι πιο παχουλά.

Μακάρι Παναγία μου γιατί σου λέω με έπιασε κρίση!!!!

Καλέ τώρα θυμήθηκα κι αυτό που είπες με το γιο του και τα κακάκια που τα πασάλειψε "ο μοντιέεεεεεεεεεεεεε", μιλάμε δεν υπάρχει αυτό!!!

Φεύγω, θα προσπαθήσω να ξαναμπω το βραδάκι!!!!

Διαφημίσεις

ειδα και αποειδα να βαλω φωτο εδω αλλα τελικα τις εβαλα στο φεις!!!! καμια νυφη υπαρχει και για μας?????????

αχαχαχαχαχαα!!!ασε .....αυτο συζητουσαμε και το πρωι....δυσκολο πραγμα να βρεις νυφη τη σημερον ημεραν!!χαχαχαχα!!

Κουκλοι και οι δυο σου γιοι Σοφακι μου!Και νομιζω οτι μοιαζουν....:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

αααα και γιΑ ανυπαντρους εχω εχω κοριτσι κελεπουριιιιιιιιιιι πρωτο πραμα λεμε@!!!!! 35 χρ.λογιστρια ομορφη αδυνατη με σπιτι δικο της με αμαξι βεκτρα νομιζω....και πανω απο ολα καλοοοοοοοο κοριτσι δεν εχει κουσουρια μην ψαχνετε.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...