Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλησπερα και πάλι και ελπιζω να μην ειμαι πάλι μονη μου εμένα κοιμάται το βράδυ συνήθως στις 8-9και ξυπνάει 6-7 τρώει και ξανακοιμαται για 4 ωρες και μετά απο 2 ωρες που θα την αλλάξω θα την ταίσω θα παίξουμε θα παμε βολτα αγκαλιά με το μάρσιπο όλο το σπίτι 300 φορές θα κοιμηθει για μια ώρα γινεται αυτο συνέχεια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω τι ωραία προγράμματα είναι αυτά βρε κορίτσια;;;

Εμένα κοιμάται με το που φάει βραδυνο, αλλά μετά από μισή ωρίτσα γκρινιάζει και μετά τσιρίζει... και δωστου πάλι από την αρχή.....

Και το πρωί που ξυπνάει στις 5-6 τρώει και αν την αφήσω στο κρεβάτι που θηλάζω κοιμάται επιτόπου.. με το που την παώ στο κρεβατάκι της, μετά από 10 λεπτά να σου οι τσιρίδες και οι φωνούλες που αν δεν ασχοληθώ μαζί της γίνονται ουρλιαχτά και κλάμα...αν ασχοληθώ γίνονται γέλια και παχνίδια.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

πω πω τι ωραία προγράμματα είναι αυτά βρε κορίτσια;;;

Εμένα κοιμάται με το που φάει βραδυνο, αλλά μετά από μισή ωρίτσα γκρινιάζει και μετά τσιρίζει... και δωστου πάλι από την αρχή.....

Και το πρωί που ξυπνάει στις 5-6 τρώει και αν την αφήσω στο κρεβάτι που θηλάζω κοιμάται επιτόπου.. με το που την παώ στο κρεβατάκι της, μετά από 10 λεπτά να σου οι τσιρίδες και οι φωνούλες που αν δεν ασχοληθώ μαζί της γίνονται ουρλιαχτά και κλάμα...αν ασχοληθώ γίνονται γέλια και παχνίδια.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συνηθως τα πρωτα παιδακια ετσι ειναι χριστινα μου.....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γυρίσαμε...

Ελενάκι το μωρό μου ειναι καλά. Νομίζω οτι πεινάει πιο πολυ τις τελευταίες μέρες γιαυτό και γκρινιάζει! Θέλει να τρώει συνέχεια. Μου είπαν οτι στους 3 μήνες τους πιάνει μια κριση γιατι περνάνε περίοδο μεγάλης ανάπτυξης. Το στήθος μου απο τις τσιμπιές του εχει γινει κόκκινο εντωμεταξύ...:shock:

Τάο κάνε το τεστ με τα γαλακτοκομικά και πες μου. Πόσο μου'χει λείψει το γάλα δε μπορείς να φανταστείς. Εμένα πάντως και με τη διατροφή κάνει πράσινα κακάκια κάθε μέρα αλλά οχι όλες τις φορές... Δε ξέρω πια τι να κάνω. Το πρόβειο γάλα ειναι ΄νοστιμό?

Μαράκι αυτο το πρόγραμμα υπνου που έχει η μικρή σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :D:D

Χριστίνα εμείς θα κάνουμε μπάνιο, θα φάμε και κατά τις 10:30 με 11:00 θα κοιμηθεί. Μπορεί να χρειαστεί λίγο νανουρισμα και χαιδεμα απο τον μπαμπά του (εγώ δε τα καταφέρνω)...Σήμερα για πρώτη φορά στα χρονικά κοιμήθηκε 9 ώρες σερί :shock::shock::shock::shock: και μετά έφαγε και ξανακοιμήθηκε αλλη μία ώρα!!!!!! Συνήθως όμως στο 5ωρο ξυπνάει και μετά αλλο ενα 3ωρο...

Οταν σου ξυπνάει στο μισάωρο δε πρέπει να την αφήσεις να αναστατωθεί πολυ. Θα πρέπει να την ηρεμήσεις με λίγο νανούρισμα η χαιδεματάκι στο στηθάκι. Και να επιμείνεις. Μη την πάρεις αγκαλιά, μη της μιλήσεις δυνατά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Mε πεταει εξω συνέχεια!τεσπα

Μην μου πείτε δεν είναι καμια εδω!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα πιάσαμε και το πρωτο πραγματάκι την θήκη για τις πιπίλες γιατί είναι σαν τσαντάκι!

Κελι μου θελω να σε ρωτήσω σε αυτό που την κάνεις μπάνιο μπηκα στο λητώ αλλα δεν υπάρχει κατι που να λέγεται σώμα αν εχεις καποια φωτο θα το εκτιμούσα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Λορετα μη μιλας καθολου!!Βελτιωνεστε βλεπω!Δωστου παιδιου να φαει να μεγαλωσει!!!! :)

Μαρακι το κεφαλακι ειναι σταθεροποιημενο αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε του φευγει ή δε του πεφτει καποιες φορες οταν κουραζεται ή οταν κανει αποτομες κινησεις!Ενα ελαφρυ τρεμουλο ειναι φυσιολογικο! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Στάσουυυυυυυυυυ, μη φεύγεις, έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλενάδες είμαι πτώμα: αυτά τα άπλυτα δεν τελειώνουν ποτέ, μα ακόμα κι αν τελειώσουν μετατρέπονται σε ασιδέρωτα και για να μετατραπούν σε σιδερωμένα πρέπει να μου βγει ο κ****!!!!!! Έκανα και γενική χθες και είμαι ένα με το πάτωμα!

Ρε κοριτσάκια εσείς με 2-3-4 παιδιά τί κάνετε, πώς προλαβαίνετε? Κελάκο μήπως έχεις 5-6 υπηρεσίες για να τα βγάλεις πέρα και μας το κρύβεις ? Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο υπερβολική και πολύ τα τιριρίζω τα θέματα του σπιτιού, αλλά βλέπετε φταίει και το αναθεματισμένο το ζώδιο (παρθένος) και δεν αλλάζει αυτό. Αποφάσισα πως όταν θα ξαναπιάσω δουλειά, θα πάρω γυναίκα, άει συχτήρ πια!!!!!!!!!!!!

Μαρίνα μου πολύ στενοχωρήθηκα για τη μπουμπούκα... Εύχομαι περαστικά γρήγορα. Τουλάχιστον έχει ξεμπουκώσει καθόλου?

Εγώ είμαι πολύ στενοχωρημένη αυτές τις μέρες με τον μικρό μου που είναι αδυνατούτσικος, 4.600 ακόμα... Ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ και ότι είναι εντός καμπύλης, αλλά χαμηλά στην καμπύλη ρε κοριτσάκια... Το φαγητό του μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. ευτυχώς σήμερα τρώει κάθε τρεις ώρες, για να δω αύριο που τον ζυγίζω πόσο έχει φτάσει.... Ακούω κι εσάς και όλους τους γνωστούς μου που έχω ρωτήσει και σε τέτοια ηλικία τα παιδιά τους ήταν τουλάχιστον 5 κιλά. Δε ξέρω αν πρέπει να το ψάξω ή να περιμένω λίγο ακόμη....

Αντε βρε πρινσι μου!!αργησες!! :)

Νομιζω οτι αφου ο γιατρος σου λεει οτι ναμην ανησυχεις,να μην ανησυχεις!Ενταξει σε καταλαβινω κι εγω και καθε μανουλα πιστευω το ιδιο θα ενιωθε!Αν ειναι το μωρακι σου καλοδιαθετο βρεχει κανονικα τις πανες του και κανει κανονικα τα κακα του οντως νομιζω οτι δε χρειαζεται να ανησυχεις!!!

Και...μια που λεμε για γενικη....εγω ποτε θα κανω;;;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Σ' ευχαριστώ Ελκαράκο! Η αλήθεια είναι πως μια χαρά "βρωμίτσες" κάνει και από όρεξη για χαμόγελα και κουτσομπολιό άλλο τίποτα. Να σου πω, ιδίως τα δύο τελευταία είναι που με έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής να μην αρχίσω να το τρέχω σε γιατρούς, αλλά όσο να'ναι μια έννοια την έχω. Βρε να μη γίνεται να του δώσω κανα κιλάκι από τα περισσευούμενα τα δικά μου? Εσείς όλα καλά?

Α, και ξέχασα να σας πω το ευχάριστο: έχω χάσει ένα κιλόοοοοοοοο!!! Γουάου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...