Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Sτο μεταξύ έβαλα και την κοτόσουπα, έκαμα και τυρόπιτα - με έτοιμο φύλλο μην τρελαίνεστε!- όχι δεν τα λέω για να δείξω πόσο νοικοκυροκόριτσο είμαι αλλά για να δείτε πόσο βέγγος είμαι!

Λορέττα σήμερα θα δοκιμάσω κατσικίσιο γάλα όλυμπος, λόγω της αλλεργίας, μια δοκιμή θα μου δείξει αν μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό το γάλα! Και στα λιντλ βρήκα αιγοπρόβειο τριμμένο τυρί Αμφιλοχίας, το έχω δοκιμάσει καμιάβδομάδα τώρα και όλα καλά με τα κακάκια μας!

Α, όσο για το κονέ εγώ θέλω, να συννενοηθούμε αν είναι γιατί όχι; Αρκεί να ψαχνετε σοβαρά η κοπελιά γιατί αλλιώς δεν....! :rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη το μεγαλο κουτι γαλα ποσες μερες σου κραταει;;

5 βαρια.....ειπαμε...ειμαστε και λουκουμαδες....:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κι εμεις το ιδιο,απλα στα αλλα παιδια κραταγε 6 και ηταν πιο λουκουμαδες.:).................Εμενα ο αδερφος μου εκλεισε τα 34 και το Σαββατο εδωσε λογο,νομιζα οτι δεν θα παντρευοταν ποτε,μου εφυγε ενα βαρος παντως.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ante να σας ζήσουν Κελάκο και όλα καλά να πάνε:!:

Ξυπνησε η ΄μικρούλα μου....

ΤΑΟ

...kai προπαντώς έμπιστη και σταθερή... βεβαιώς, βεβαίως!!!!! :rolleyes:

ΤΑΟ

Καλημέρα σας?

Η μικρη μου φαινεται καλητερα!αλλα το χρρρρρρρ εχει ανεβει τωρα στο λαίμο αυτο δεν είναι καλό?μηπως σπανε τα φλέματα και γινεται καλά?ελαττώνετε και ο βηχας!

Ταο ειμαστε λίγα τα καλά κοριτσια απο σπιτι με τα γαλλικά μας το μπαλέτο μας το πιάνο μας !!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

ego μόλις απλωσα ρουχα μπεμπας, στοπ :D

Κ τωρα με καλεί το καθήκον, το νινί μου πεινάει!

ΤΑΟ

Καλημερούδια!!! Κάτι για προξενιά πήρε το μάτι μου πρωί πρωί... τάο μου εγώ έχω ανύπαντρες φίλες αλλά μάλλον του πέφτουν λίγο μακρυά ...προς Αθήνα μεριά!! ;);)

Βρε κορίτσια εσάς τα μωράκια σας τι ώρα κοιμούνται και τι ώρα ξυπνάνε;; Εμένα ξυπνάει κατά τις 6 συνήθως, αλλά το θέμα είανι ότι εκείνη την ώρα δνε ξανακοιμάται.. θέλει παιχνίδια για καμιά ωρίτσα και μετά κοιμάται πάλι κανένα 3ωρο, 4ωρο μέχρι τις 10-11...

Επίσης το βράδυ που τα βάζετε για ύπνο κλαίνε;; Και αν ναι τα αφήνετε να κλάψουν;;

Μαρινάκι διάβαζα τα χθεσινά σου.. .κουράγιο... πολύ δύσκολο τώρα αυτό που σου κάνει ο μικρούλης... αλλά τι μπορείς να κάνεις; Έχεις ρωτήσει κανέναν πως να αντιμετωπίσεις αυτή τη ζήλεια; Είναι και πολύ μικρούλης μωρέ ο γιος σου και είναι λογικό νομίζω!!

PCqNp2.png

Hρθαααααα!!!που σαι βρε Χριστινααα!!Δε ξαδειαζεις απο τις βολτες ε; ;)

Εμενα συνηθως τον παιρνει ο υπνος στο φαγητο και κοιμαται κατευθειαν...αν τυχον δεν κοιμηθει του δινω τη πιπιλα και γκρινιαζει λιγο μεχρι να τον παρει ο υπνος...εχω παρατηρησει παντως οτι αν κλαψει αρκετα πριν φαει κοιμαται πιο ευκολα!Αν ειναι μες στη καλη χαρα....δυσκολα κοιμαται!

Εμενα ξυπναει κατα τις 7.00 και μετα συνηθως ξανακοιμαται...σχεδον αμεσως...σημερα βεβαια δε κοιμηθηκε...παρόλα αυτα καθοτανε στη κουνια του!Αυτα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...