Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι τηλ κατευθειαν δε το συζητω!!!!!Θα περιμενω με αγωνια!Με το καλο κοριτσαρα μου να εχεις εναν πανευκολο τοκετο και ενα γερο μωρακι!Γεια σου χαρα μου!Πως ειστε; μεγαλωνετε;;Ανεβασε ικτερο ο μπεμπαρος της Ειρηνουλας μας γι αυτο αργησε να βγει,ομως τελος καλο ολα καλα!!!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις εκει που παει να στρωσει να κοιμηθει λιγο εκει το χανουμε παλι..ο καημενουλης εχει πολλα αερια και πολυυυυυυυυυ γκρινια η μου κρυωσε η τον πειραζει το γαλα..γιατι πλεον το δικο μου δεν του φτανει και αναγκαστικα πινει συμπληρωμα..ρε κοριτσια μου μειωθηκε αρκετα το γαλα παροτι αρμεγομαι συνεχεια σαν αγελαδα..λετε να ειναι απο την κουραση??επισης ο μικρος συνεχεια ζοριζετε παροτι κανει κακακια του τουλαχιστον 2φορες γιατι??

:-D

Διαφημίσεις

αντε σοφακι μου με το καλο και με ενα πονο..

μαρακι μην ανησυχεις για την περιτυλιξη εμενα ο μπεμπης οταν γεννηθηκε ειχε τον λωρο περασμενο μια φορα σαν κολιε και ο λωρος ειχε κανει 2κομπους πανω..

:-D

ποτε μπηκατε καλε?

χαρουλα ηθελαν να δουν μηπως εφτεγαι κατι αλλο που δεν επεφτε ο ικτερος και το ειχαν στραγγιξει στις εξετασεις.μετα μας ειπαν για το νατριο οτι ηταν πεσμενο.τελος καλο ολα καλα ομως.σοφακι με το καλο να το δεχτητε και εσεις!

4ywWp2.png

κοριτσακια μου μπηκα για να σας αποχαιρετησω τουλαχιστον για λιγες μερες γιατι αυριο μπαινω επιτελους στην κλινικη για προκληση.ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ομως μεγαλη περιπτωση καισαρικης γιατι η μπουμπου δεν λεει να κατεβει με τιποτα.erianton ο μπεμπης σου ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο!να ευχηθω και στις νουνου,angel και marzab που απομεινανε.ολες με εναν πονο:Pανυπομονω να επιστρεψω σαν μανουλα και να ειμαι πιο ενεργη στο καφε απ'οτι ημουν σαν εγκυμονουσα.σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για την παρεουλα ολους αυτους τους υπεροχους μηνες!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Ειρηνάκι καλωσήρθες!!!!!!! Θα σου εγραφα σήμερα και στο φέιβμπουκ που είδα φώτος του μωρού σου!!! Καλέ τι γλύκας που είναι;; Φτου φτου στο 'γαντζάκι' σου :wink: Πες μας εντυπώσεις από τη γέννα, το μαιευτήριο, το μικρούλι σου... πες τα μας όλα!!! Μας έλειψες!!

(μου φαίνεται ότι τα μωρά του καφέ μας είναι όλα ένα και ένα τελικά..φτου μας βρε κορίτσια..να τα χαιρόμαστε!!:tongue::tongue:

Νουνού, babyjes, marzab και angel με το καλόοοοο!!!! Άντε μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τα δικά σας γεννητούρια να γιορτάσουμε!!

Άννια και εμένα από εχθές σα να μειώθηκε το γάλα νοιώθω, και όλο την βλέπω να γκρινιάζει και να θέλει να τρώει... εκεί δηλαδή που έτρωγε από το ένα στήθος μόνο ανα γεύμα, τώρα δεν χορταίνει και θέλει και το άλλο...για να δούμε τι θα γίνει.. ΠΡος το παρόν κρατιέμαι και δεν δίνω συμπλήρωμα.. δεν έχω καν αγοράσει!

PCqNp2.png

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!

Πώς είστε?

Εμείς όλοι καλά...

Ειρήνη καλωσήρθατε......Κούκλος ο άντρας σου....

Να σας ζήσει!!!

Μαρίνα στο βιβλίο της Πατσούρου αναφέρει πώς αν τα κακάκια είναι πράσινα η μαμά να κόψει τα γαλακτοκομικά....

Μαράκι μου μην αγχώνεσαι να κάνεις θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά....

ΝΟΥΝΟΥ μου......με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!!!

Άντε γλυκιά μου έ-έ-έρχεται!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις εκει που παει να στρωσει να κοιμηθει λιγο εκει το χανουμε παλι..ο καημενουλης εχει πολλα αερια και πολυυυυυυυυυ γκρινια η μου κρυωσε η τον πειραζει το γαλα..γιατι πλεον το δικο μου δεν του φτανει και αναγκαστικα πινει συμπληρωμα..ρε κοριτσια μου μειωθηκε αρκετα το γαλα παροτι αρμεγομαι συνεχεια σαν αγελαδα..λετε να ειναι απο την κουραση??επισης ο μικρος συνεχεια ζοριζετε παροτι κανει κακακια του τουλαχιστον 2φορες γιατι??

Κοριτσάρα μου η παιδίατρος μας είπε πως για να έχω γάλα θέλει ξεκούραση......

Επίσης διαβάζοντας το βιβλίο της Πατσούρου λέει πως με το να χρησιμοποιούμε θήλαστρα μειώνεται το γάλα..

Δε ξέρω αν βοήθησα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσακια μου μπηκα για να σας αποχαιρετησω τουλαχιστον για λιγες μερες γιατι αυριο μπαινω επιτελους στην κλινικη για προκληση.ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ομως μεγαλη περιπτωση καισαρικης γιατι η μπουμπου δεν λεει να κατεβει με τιποτα.erianton ο μπεμπης σου ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο!να ευχηθω και στις νουνου,angel και marzab που απομεινανε.ολες με εναν πονο:Pανυπομονω να επιστρεψω σαν μανουλα και να ειμαι πιο ενεργη στο καφε απ'οτι ημουν σαν εγκυμονουσα.σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για την παρεουλα ολους αυτους τους υπεροχους μηνες!

Κοριτσάρα μου με το καλό και όλα θα πάνε καλά......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Ειρήνη καλώς ήρθες με το μωρό σου! Πρέπει να πω, χωρίς υπερβολή ότι είναι ΚΟΥΚΛΟΣ... πραγματικά ζωγραφιστός!

Εμένα σήμερα άρχισε λίγο να κλαίει παραπάνω! δε ξέρω γιατί....

Λέτε να άρχισαν τα πονάκια?

Ρε κοριτσια ο δικός μου κάνει κακά περίπου 7 με 10 φορές τη μέρα :idea::idea::idea:

Συμφωνώ με τη στέγια για το θήλαστρο! Μετά την εδραίωση του θηλασμού πρέπει να χρησιμοποιούμε θήλαστρο εκτός αν είναι νοσοκομειακό! Αννια αν θες να θηλάσεις υπάρχει λύση. Νοικιασε ένα νοσοκομειακό θήλαστρο και θα αυξηθεί η παραγωγή σου!

Εμένα έκανε πράσινα κακά μία φορά και ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ εκτός αν δω βλένες, τρίχες ή αίμα! Τι να πω... Από τότε δε ξαναείδα αλλά αν δω θα κόψω και γω τα γαλακτοκομικά για λίγο

Σόφη μου με το καλό! Είδες που όλα πάνε καλά??????

Μακάρι να σε πιάσουν και οι πόνοι το σουκου!

Babyjes και συ με το καλό! σε περιμένουμε!

Αντε και οι υπόλοιπες να πέρνετε σειρά!!!!

Με κολικούς πως τα πάτε? εγώ τρέμω στην ιδέα

αυτααααααααα

ματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Loretta μου και εμένα κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ κακά!!!! :tongue::tongue: Και εμένα μια φορά έκανε πράσινα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία τώρα που το σκέφτομαι και την επόμενη ήταν πάλι το αγαπημένο μας μουσταρδί χρώμα...!

Ερώτηση για όσες δίνετε πιπίλα... πριν την αποστείρωση τις πλένετε κάθε φορά με σαπούνι; Μου τη δίνει που μπαίνει σαπουνάδα μέσα στο 'διαφανές φουσκωτό' της πιπίλας και μετά κάνω 5 λεπτά να την βγάλω.... (τη σαπουνάδα..)

PCqNp2.png

Loretta μου και εμένα κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ κακά!!!! :tongue::tongue: Και εμένα μια φορά έκανε πράσινα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία τώρα που το σκέφτομαι και την επόμενη ήταν πάλι το αγαπημένο μας μουσταρδί χρώμα...!

Ερώτηση για όσες δίνετε πιπίλα... πριν την αποστείρωση τις πλένετε κάθε φορά με σαπούνι; Μου τη δίνει που μπαίνει σαπουνάδα μέσα στο 'διαφανές φουσκωτό' της πιπίλας και μετά κάνω 5 λεπτά να την βγάλω.... (τη σαπουνάδα..)

Θα συμφωνήσω πως και μένα κάνει αρκετές φορές κακάκια.....

Όπως σήμερα...Τον πλένω,τον ντύνω και με το που πάω να τον σηκώσω από την αλλαξιέρα ακούω τους γνώριμους θορύβους...Και πάλι από την αρχή.....

Και δε του αρέσει να αναδεικνύει τα καλούδια του καθόλου....

Όσο αφορά την πιπίλα..Δε την χρησιμοποιώ....Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων....

Την αποστείρωσα μια φορά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...