Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera, θηλαζω.... ναι, ξανά... κ μετά ενα φορτωμα πλυντηρια κ σίδερο... τι μου κανετε;

προσπαθώ να ανεβασω φωτο κ δεν μπορώ γιατί τις εχω στην επιφανεια εργασίας οπότε δεν τις βρισκω... καλο;;; Κγω Κελάκο εχω παρει ηδη το ρημαδιοχαρτι για υπολογιστες... τεσπα θα περιμενω τον καλό μου για βοήθεια. :rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

εμάς η δασκαλα δεν κανει απεργία, αλλά εχω τη μεσαία εδώ λόγω του ότι εκανε λίγο εμετο χθες, γαστρεντερίτιδα μάλλον γιατί σημερα ειναι καλά.

Κελυ δεν πάνε καλά, μαθημα με τριαντα παιδιά δεν γίνεται, το καλύτερο που μπορεί κνς να προσφερει ως δασκαλος ετσι ειναι μια συγυρισμένη ξεπέτα...:evil:

Αλλά όλα στο πλαίσιο να μαζεψουν χρημα γίνονται, αυτοί τα φαγαν ο κοσμάκης θα τα πληρώσει...

ΤΑΟ

Εμεις εδω παιδι μου ειμαστε υπερ της μαθησης και δε θελουν οι δασκαλοι να χανουν τα παιδια τους ουτε μιση ωρα!!!ειναι πολυ εργατικοι ολοι!!!!Ταο!!Καλημερα!!!Τι κανετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένη τι να κανουμε τα ίδια, υπνηλία μας πιάνει λόγω ανοιξης μάλλον κατα τ' αλλα ειπαμε.... Δεν εχω χρόνο... γκρρρ, γι αυτό μαλλον θα αρχισω να φορτωνω καμια δουλειά στον κοκορα. Και δε μου λες βρε Θεσσαλονικιά, κανα καλό ελευθερο κορίτσι ξέρεις να παντρέψω τον αδερφό μου;;;; Να θέλει παιδιά κ οικογενεια, λέμε... αντε να μη τα θυμάμαι γιατί πλέον οι ρόλοι αντιστράφηκαν μου φαίνεται... αλλά σοβαρά σκέψου... εχω καλό κ ωραίο παλληκάρι :rolleyes:

ΤΑΟ

Αχχχχχχχχχχχχχχχχ....που πηγαν καλε οι κοπελες;;;;;;Μου λετε;;;Κι εγω εχω το κουμπαρο μου ανυπαντρο...κι αυτος καλο παιδι και αξιο παλικαρι...ηταν με μια κοκονα χρονια που του ετρωγε τα λεφτα...και απο τοτε που χωρισανε...τιποτα!Ουτε καν σε αυτον δε μπορω να βρω γυναικα!!!Ολες οι φιλες μου ειναι παντρεμενες....δυστηχως....ποσο ειναι ο αδερφος σου ταο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμεις παντως εδω εχουμε πολυ καλους δασκαλους δεν εχω παραπονο..Με 30 παιδια μαθημα γινεται;δεν μαθαιναν που δεν μαθαιναν τιποτα τωρα θα απογινουν.:confused:..........................Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω,αλλαξαν οι ρολοι για τα καλα..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

32, μένει τώρα Θεσσαλονικη, ήταν πέντε χρονια μαζί κ εκεινη φοιτήτρια κ μεταπτυχιακά ώσπου αποφασισε να ζήσει... τι την ζωή της;;; τότε γιατι αρραβωνιάζεσαι καλή μου;;; Παντως ο δικός μου τα χει παρει στο κρανίο κ δεν θέλει να γυρίσει στην εργενικη ζωή... μέχρι κ το προξενιό σκέφτηκε.

ΤΑΟ

παω την μικρή για ύπνο κ επανερχομαι.... πιστευω δηλαδή

ΤΑΟ

32, μένει τώρα Θεσσαλονικη, ήταν πέντε χρονια μαζί κ εκεινη φοιτήτρια κ μεταπτυχιακά ώσπου αποφασισε να ζήσει... τι την ζωή της;;; τότε γιατι αρραβωνιάζεσαι καλή μου;;; Παντως ο δικός μου τα χει παρει στο κρανίο κ δεν θέλει να γυρίσει στην εργενικη ζωή... μέχρι κ το προξενιό σκέφτηκε.

Νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για να ξεκινησει μια νεα σχεση......ειναι πληγωμενος και θελει να πληγωσει και την πρωην του....καλυτερα να μεινει λιγο μονος του....

rssOp2.pngDiP1p2.png

όχι είναι απολύτως συνειδητοποιημένος, δεν θέλει να πληγώσει κανέναν, έβλεπε κάποια δειγματα ότι αυτή δεν τον νοιάζεται αλλά έχει άπειρη υπομονή και έδινε παράταση, σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσει λίγο αλλά νομίζω οτι σε σύντομο χρόνο θα βρει τον δρόμο του... δεν έχεις ακούσει για ζευγαρια που ήταν χρόνια μαζί και μετα που χωρίσαν ο ένας από τους δυο έκανε σχεση ζωής- δηλ. γαμο, παιδί κλπ- σε σύντομο διάστημα;;; Ε, σε αυτή τη φάση είναι...

Καλά ξεφύγαμε από το μπεμπεδοκαφέ αλλά καλή είναι κ αυτή η κουβεντουλα!

ΤΑΟ

me kalei to kathikon, παω να αλλάξουμε τα κακάκια μας.

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...