Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Το μανιταρι μηπως εχει καποιο προβλημα με την συνδεση;;Μπορει να μην εχει προλαβει ακομη να τακτοποιηθει,να μην εχει χρονο...Ελπιζω παντως να ειναι ολα καλα με τη μαμα της..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μανιταρι μηπως εχει καποιο προβλημα με την συνδεση;;Μπορει να μην εχει προλαβει ακομη να τακτοποιηθει,να μην εχει χρονο...Ελπιζω παντως να ειναι ολα καλα με τη μαμα της..

κι εγω το ιδιο ελπιζω....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ωραια παλι μονη μου!

και αφου δεν εχω τι να κάνω θα σας πω τι καναμε σημερα ξυπνήσαμε φαγαμε αλλάξαμε παίξαμε βαλαμε τις εισπνοες και τις σταγόνες και κοιμηθήκαμε μετά απο καμιά ωρα ξυπνήσαμε αλλάξαμε παίξαμε και κοιμηθήκαμε μετα απο δυο ώρες ξυπνήσαμε φαγαμε αλλαξαμε παίξαμε κάναμε εισπνοές και κάναμε νάνι αυτά εσείς?εμεις κατα τις 5 θα ξυπνησουμε θα παίξουμε θα κάνουμε εισπνοές θα κάνουμε μπανάκι θα βάλλουμε την νυχτικιά μας θα φάμε και θα κοιμηθούμε για βράδυ μέχρι τις 6 αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

καλά θα κάνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πωπω σήμερα μου έχει αλλάξει τα φώτα η μικρή μιλάμε δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί ξυπνάει και μετα ολο αγκαλιά και βολτα σε όρθια θέση όλο το σπίτι τα χερια τα εχουν παίξει !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...