Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα Κελάκο και Συμπεθέρα!

συγνώμη συμπεθέρα αλλα θα συμφωνήσω με την Κέλι και στο κάτω κατω της γραφής δουλεία ζητάμε δεν κλέβουμε ειναι ενα δικαίωμα που το έχουν όλοι και είμαστε νεοι βρε παιδιά αν δεν δουλέψουμε τώρα πότε στα 67 που θα δουμε αν μπορέσουμε να πάρουμε σύνταξη ποτέ?αλήθεια μπορούμε να πάρουμε φάρμακα?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι Μαρακι..Στα 67 θα θελουμε χαμομηλια αλλα ετσι οπως το πανε μας βλεπω να δουλευουμε...και το αλλο το ακουσατε;;οι Ελληνες τα λεφτα τους τα πανε στις τραπεζες της Κυπρου να γλιτωσουν τα τεκμηρια..Μα ειναι δυνατον να τα βαζουν μαζι μας οι αρχικλεφτες;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

και κάτι άλλο για την κουνια που προειπα μηπως ξέρει καμια κάτι?

Εγω δεν ξερω να σε βοηθεισω,εχω μεγαλη σιδερενια λογω αυλης και καθομαστε ολοι...σχεδον ολοι δηλαδη,με δοσεις γιατι ειμαστε και πολλοι...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

πεστα κελάκο μου και πολυ καλά τα λές το άλλο το ακούσατε αν παμε με δραχμή τελικά πρέπει να προλάβουμε να πάρουμε τα λεφτα οσο είναι σε ευρω και να τα καταθέσουμε μετα γιατί ετσι όπως είναι δεν θα μας συμφέρει !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Δεν το ηξερα αλλα δε τους συμφερει Ε.Ε να μας βγαλουν απο το ευρω γιατι θα χασουν κι αυτα που τους χρωσταμε ενω ετσι θα τα παρουν λιγα λιγα..Αλλα πως να βοηθεισουν κι αυτοι τους κλεφταραδες,αλλο να ειχαμε πραγματικο προβλημα εξ αρχης κι αλλο επειδη τρωνε,ρεζιλι μας εχουν κανει...

Y0zHp2.png?OgArctsO

πες μου αν εχεις την καλόσύνη και πως κάνεις το μωρό σου μπάνιο στο κεφάλι!

Την κανω ακομη στο νιπτηρα,την τραταω ανασκελα αγκαλια με το κεφαλακι κατω απο την βρυση και μετα το σωμα.Εχω ομως και ενα ειδικο που τα βαζεις και λεγεται σωμα αν θυμαμαι καλα,θα αρχισω να το χρησιμοποιω γιατι βαρυνε..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!

Για την συναντηση αστραπη εχω να πω.... ποτε προλαβατε καλε? Χαιρομαι που περασατε καλα! ελπιζω την αλλη φορα να μπορεσω να ερθω και εγω.

Μαρακι εμενα δεν με βολευει πλεον στον νυπτηρα και την κανω στο μπανακι της fisher price και ριχνω το νερο με μια κανατουλα .

Απο συμπεθερια βλεπω αλλο τιποτα, τρελεεεεεεεεεεεες!!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Μαρινάκι περαστικά στη κούκλα....

Μαράκι και στην λουλουδένια σου!!!

Κελάκο υπομονή θα βγούμε από την κρίση....

Ελένηηηηηηηηη τους έδωσες και τους 2 κούκλους εεε?Αυτό έλειπε..........

Αντζελ ωραίο μπανάκι

εμείς έχουμε ένα που στερεώνεται στη μπανιέρα και έχω μέσα γλίτσα που μοιάζει σα τσουλήθρα υφασμάτινη....

Λορέτα τα ίδια είδες τα παιδάκια μας εκτός ίδια ημερομηνία γέννησης έχουν κοινά γούστα!

Άννια μου τι κάνετε?παιδάκια,σύζυγος και κοιλίτσα?Όλα καλά ε?Μπράβοοοοοοοοοοοο...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα όντως ο Πρίγκιπας είναι πολύ ήρεμο μωράκι εκτός από τις ώρες που πεινάει......όπως όλα τα μωράκια......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθα παλι για λιγο γιατι θα παω να μαγειρεψω!Επιτελους σε πετυχαινω στεγια μου!Πως μεγαλωσε το παλικαρι σου!!!Μαγκας μεγαλος!Γερος να ειναι κι αυτος και ολα τα παιδακια !!!Ενταξει κι απο νουνους ετσι;Ειδες που ολα βρηκαν το δρομο τους; ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...