Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο άντρας μου βρήκε δουλεία και μενα με απολύουν το Σεπτέμβριο!Αν εχει κανείς δουλειά υποψιν του ας μου πει σας ευχαριστω πολύ για την κατανόηση!!!!!

Μπραβο κοπελα μου!Τελεια!Τουλαχιστον ο ενας απο τους δυο θα δουλευει!Εσυ δε μπορεις να βγεις ταμειο ανεργιας;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Παρα πολυ ωραια νεα που βρηκε δουλεια....μπραβο...Ξερουν τι κανουν σε εβαλαν στο τεβε να μην δικαιουσαι οαεδ.Παμε απο το κακο στο χειροτερο...

ακριβως....κριμα παντως...εμενα το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αν με απολυσουν θα μπορεσω(;)να βγω ταμειο και να κατσω λιγο ακομα με τα παιδακια μου....:rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ακριβως....κριμα παντως...εμενα το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αν με απολυσουν θα μπορεσω(;)να βγω ταμειο και να κατσω λιγο ακομα με τα παιδακια μου....:rolleyes:

Βεβαια,ειναι μια βοηθεια.Τωρα ετσι χωρις ταμειο,ξερω κι εγω,τα εχουν κανει σ@#α....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Βεβαια,ειναι μια βοηθεια.Τωρα ετσι χωρις ταμειο,ξερω κι εγω,τα εχουν κανει σ@#α....

κατσε να δεις σε λιγο καιρο...που θα κοπουν ολα...ετσι οπως παμε...για να κανουμε αποσβεση του χρεους μας...δε θα χει τιποτα...ουτε επιδοματα,ουτε ταμεια ουτε τιποτα.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!!!

ο γκρινιάρης μου δε μ'αφηνει ρούπι. Θέλει να τον κοιτάω στα μάτια και να μιλάω και να τραγουδάω!!! ΩΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ??????

κάνω γυμναστική (μπράτσα)... έχασα ενα κιλό (σχεδόν) ακόμη και ειμαι μες στη χαρά. Τελικά καλά λένε πως μετά τον τρίτο μήνα χάνεις πιο εύκολα...

Η κατάσταση στην Ελλάδα ειναι τραγική με τα οικονομικά αλλά εγώ ελπίζω οτι κάπως θα διορθωθούν τα πράγματα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετα καλημερα.Μου αρεσει που εισαι αισιοδοξη,πριν λιγο καιρο ημουν κι εγω,βλεπω ομως οτι χειροτερευουν.Ο αντρας μου εχει μαγαζι και σου λεω οτι γινεται χαμος με ακαλυπτες επιταγες,με μαγαζια που κλεινουν και τον αφηνουν απληρωτο και εχει βαλει τη δουλεια απο την τσεπη του και πολλα πολλα γραματεια που δεν του δινουν μετρητα αμμεσα να πληρωσει τις υποχρεωσεις.Κρατιεται με νυχια και με δοντια και οχι μονο αυτος ετσι ειναι η κατασταση της αγορας.Μονο ο τομεας του φαγητου παει καλα γιατι ο Ελληνας το τελευταιο που θα κοψει ειναι το φαι...

Y0zHp2.png?OgArctsO

κατσε να δεις σε λιγο καιρο...που θα κοπουν ολα...ετσι οπως παμε...για να κανουμε αποσβεση του χρεους μας...δε θα χει τιποτα...ουτε επιδοματα,ουτε ταμεια ουτε τιποτα.....:(

Μα αυτος ηταν και ο σκοπος της τεχνιτης κρισης (κατα την γνωμη μου)να μας τα κοψουν ολα χωρις να πουμε κουβεντα...:confused:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λορετα καλημερα.Μου αρεσει που εισαι αισιοδοξη,πριν λιγο καιρο ημουν κι εγω,βλεπω ομως οτι χειροτερευουν.Ο αντρας μου εχει μαγαζι και σου λεω οτι γινεται χαμος με ακαλυπτες επιταγες,με μαγαζια που κλεινουν και τον αφηνουν απληρωτο και εχει βαλει τη δουλεια απο την τσεπη του και πολλα πολλα γραματεια που δεν του δινουν μετρητα αμμεσα να πληρωσει τις υποχρεωσεις.Κρατιεται με νυχια και με δοντια και οχι μονο αυτος ετσι ειναι η κατασταση της αγορας.Μονο ο τομεας του φαγητου παει καλα γιατι ο Ελληνας το τελευταιο που θα κοψει ειναι το φαι...

Ξέρω οτι γίνεται χαμός γιατι και το φαρμακείο ενα εμπορικό κατάστημα είναι. Πλέον όλοι ψωνίζουν με τεφτέρι αλλά τουλάχιστον ψωνίζουν.

Τα ταμεία βέβαια απο την άλλη χρωστάνε στα φαρμακεια κάποιες χιλιάδες ευρώ!!! Ειναι δυσκολη η κατάσταση αλλά δε πιστευω οτι η κρίση ειναι τεχνιτή. Το οτι θα μας τα κόψουν όλα ειναι το μόνο σιγουρα. Ο σοσιαλισμός δυστυχώς πέθανε και ακόμη χειρότερα δεν εφαρμόστηκε με την πρέπουσα προσοχή στη χώρα μας. (δηλαδή οι παροχές που δόθηκαν κατά καιρούς).

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ξέρω οτι γίνεται χαμός γιατι και το φαρμακείο ενα εμπορικό κατάστημα είναι. Πλέον όλοι ψωνίζουν με τεφτέρι αλλά τουλάχιστον ψωνίζουν.

Τα ταμεία βέβαια απο την άλλη χρωστάνε στα φαρμακεια κάποιες χιλιάδες ευρώ!!! Ειναι δυσκολη η κατάσταση αλλά δε πιστευω οτι η κρίση ειναι τεχνιτή. Το οτι θα μας τα κόψουν όλα ειναι το μόνο σιγουρα. Ο σοσιαλισμός δυστυχώς πέθανε και ακόμη χειρότερα δεν εφαρμόστηκε με την πρέπουσα προσοχή στη χώρα μας. (δηλαδή οι παροχές που δόθηκαν κατά καιρούς).

Αχ αυτο το τεφτερι.Οταν ομως πρεπει να πληρωσουμε το τεβε και την εφορια πρεπει να πεσει το κασερι και τοτε αντε να τους εξηγησεις...Τελικα στους ασφαλισμενους του τεβε τα δινουν τα φαρμακα γιατι εχω ενα εμβολιο,θα μου το δωσουν;;Ψωνιζουν βρε Λορετακι αλλα οταν εμενα πχ εχει δουλεια,δουλευει ολη μερα και τελικα δεν πληρωνετε πως θα κρατησει το μαγαζι;;;τα παγια εξοδα τρεχουν...............εχουν φοβισει τον κοσμο παρα πολυ με την τηλεοραση και δεν ανοιγουν το χερι και αυτοι που εχουν γι'αυτο σου ειπα οτι ειναι τεχνιτη...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...