Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα το γλυκουλη μου......Εγω τα νευρα μου.Εχω γεννησει απο τις 11,μου ειπαν απο το ιασω να κανω αιτηση στα κεπ για να μου στειλουν τις ληξ πραξεις γεννησης στο σπιτι και ακομα τιποτα,με αποτελεσμα να μην εχω δηλωσει το παιδι και να μην εχω παρει και τα λεφτα απο το ταμειο μου,ουτε να το ασφαλισω..:confused:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσια!!

κελι καναμε κι εμεις τη διαδικασια με το ΚΕΠ και τα χαρτια ηρθαν μεσα σε 3 μερες, μάλιστα μας ειδοποιησαν με μηνυμα στο κινητο! πολυ μπροστα τα ΚΕΠ τελικα...!

Ουτε εγώ την έχω ασφαλισει στο ταμειο μου ακομα ομως, ξερετε αν μπορει να παει αλλος να την ασφαλισει??

Καλημερα Ευα.Ναι γινεται να την ασφαλισει αλλα θελει εξουσιοδοτηση.Εγω εχω κανει αιτηση εδω και 2 εβδομαδες και δεν εχουν ερθει ακομα,αλλα μενω και Σαλαμινα οποτε ασ'τα να πανε...Πιστευω απο Δευτερα να ερθουν,τι αλλο να πω....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλως το κοριτσι μας!!!Καλε τι κουκλο παλικαρι εκανες ρε Ειρηνουλα!Να σου ζησει κοπελαρα μου και ελπιζω να ηταν αυτη η πρωτη και τελευταια του ταλαιπωρια!!Κελακο μου...για να δηλωσεις το μωρο δεκα μερες δεν ειναι το περιθωριο;;μετα νομιζω πληρωνεις προστιμο..;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αντε βρε Μαρακι!Εσυ και η Νουνου μεινατε!Καντε μια υπομονη και ερχονται τα μωρακια σας!!Με το καλοοοο!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα εχω ευχαριστα!!!!! το μωρο γυρισε επιτελους μπουμητα!!@#@$ χαλαλι το σεξ και το περπατημα.ειμαστε ετοιμοι ειπε ο γιατρουλης και περιμενουμε να σκασει μυτη το αντρακι....αν δεν κανει εμφανιση μεσα στο σκ θα κανουμε προκληση δευτερα πρωι...αν δειτε να μην μπαινω σημαινει πως γεννησα...ελενη θα σε παρω τηλ.οταν μπορεσω για να ειδοποιησω να μην ανησυχειτε!!!!!ευχαριστω παρα πολυ για την απεραντη συμπαρασταση που δεχτηκα σε αυτον τον καφενε και θα τα λεμε σιγουρα και μετα!!!!!!μαρακι μην στεναχωριεσαι για την περιτυλιξη για ποτε βγαινουν και ο γιατρος τα ξετυλιγει χαμπαρι!!!! φιλια πολλα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...