Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια δε σας είπα τα νέα μας....

Είχαμε τα ευχάριστα της μικρούλας μας και δεν τα έγραψα...

Εχτές ήρθαν οι φιλενάδες μου για καφεδάκι...

Την μια θα την παντρέψουμε τον Σεπτέμβρη,η άλλη μαζί με τον αρραβωνιαστικό θα γίνουν οι νονοί μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος...............................

Α!!!Και σήμερα ο πρίγκιπας γύρισε από μπρούμυτα -ανάσκελα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τα μικρα σας πως ειναι εχουν γκρινια??πως τα απασχολειτε κατα την διαρκεια της ημερας?

Εμείς για την ώρα τα πρωινά κοιμόμαστε,όταν είναι ξύπνιος χορεύουμε,τραγουδάμε,μιλάμε.....

Πάντως ΤΩΡΑ θα σε συμβούλευα να πάρεις σίγουρα σλιγκ(είτε ρινγκ είτε μει τάι).....

θα κατανέμει διαφορετικά το βάρος του....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω κοριτσια μια απο τα ιδια,καθετε καθολου μονος του??εμενα μονο 10λ και παντα στο καροτσι μονο..γενικα θελει συνεχεια να εχει καποιον να του μιλαει..μας βγηκε κουτσομπολης..

:-D

μμμμμμμμμμμ εγω τον βαζω το γυμναστηριο μολις βαρεθει στο ρηλαξ μετα στο καροτσι μετα στη κουνια του πηρα κουνια με βαση που ειναι λιγο πλαγιαστο δε καθετε με το κωλο και επειδη ειναι πλαστικο του βαζω κουβερτουλα και κανει κουνια τετοια πραγματα εμενα ειναι πολυ ησυχος μονο οταν πειναμε και οταν κανουμε κακακια κλαιμε ή αμα εχει πιαστει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΑΝΝΙΑ και εμείς κουτσομπόληδες!!!!!!!!!!

Και ξέρετε το καλύτερο?Αν έχω παρέα δε κοιτάω την φιλενάδα αλλά τον Πρίγκιπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι θέλει την αποκλειστικότητα..........................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα μικρα σας πως ειναι εχουν γκρινια??πως τα απασχολειτε κατα την διαρκεια της ημερας?

εμένα θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ να παιζουμε...δε κάθεται καθόλου μόνος του.

Σήμερα μ'εχει τρελάνει....:mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσάκι τι μου κάνετε? Εμείς δυστυχώς όχι καλά!:-( Έχω μια από τα ίδια με τη μικρή της Μαρίας, ήπια βρογχιολίτιδα προς το παρών, μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα το κοριτσάκι μου! Γι αυτό το καυμένο και την Κυριακή που βρεθήκαμε ήταν τόσο ανήσυχο, μας έδωσε σταγόνες για σήμερα και αύριο και εισπνοές! Έχει σκάσει από βήχα! Εντομεταξύ τη ζύγισε και πήρε μόλις 500γρ. στο μήνα αλλά έφτασε τους 59 πόντους! Όχι τίποτα άλλα αλλά πώς θα μου γίνει μοντελάκι για τους γαμπρούς!

Στεγία και Χαρούλα θαύμασα τα παιδάκια σας στις φώτο! Καλέ πώς μεγάλωσαν έτσι? Να τα χαίρεστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκι τι μου κάνετε? Εμείς δυστυχώς όχι καλά!:-( Έχω μια από τα ίδια με τη μικρή της Μαρίας, ήπια βρογχιολίτιδα προς το παρών, μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα το κοριτσάκι μου! Γι αυτό το καυμένο και την Κυριακή που βρεθήκαμε ήταν τόσο ανήσυχο, μας έδωσε σταγόνες για σήμερα και αύριο και εισπνοές! Έχει σκάσει από βήχα! Εντομεταξύ τη ζύγισε και πήρε μόλις 500γρ. στο μήνα αλλά έφτασε τους 59 πόντους! Όχι τίποτα άλλα αλλά πώς θα μου γίνει μοντελάκι για τους γαμπρούς!

Στεγία και Χαρούλα θαύμασα τα παιδάκια σας στις φώτο! Καλέ πώς μεγάλωσαν έτσι? Να τα χαίρεστε!

εγκρίνεις γαμπρό?????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγία μου είναι κουκλάκι το αγοράκι σου! Δε θέλω όμως να κακοκαρδίσω καμια συμπεθέρα οπότε λέω να αποφασίσουν μόνα τους τα παιδάκια μας στην επόμενη συνάντησή μας!!!!

(αν δεν καταλάβατε ψάχνω ευκαιρία για να τα πούμε από κοντά!!!!);)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΗΧΕ ΕΤΣΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ Η ΜΑΣΚΟΥΛΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΩ...ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΚΑΡΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ??

:-D

Σκέφτομαι κάποτε τα παιδιά μας, σε μια τυχαία αναζήτηση στο μελλοντικό διαδίκτυο να πέσουν πάνω σ'αυτές μας τις συζητήσεις...

με το δίκιο τους να μας κράξουν που τους προξενεύουμε απο την κοιλιά χιχι...

Φαντάζομαι τον δικό μου να μου λέει

Αμάν ρε μάνα φαγώθηκες με τα προξενιά!

Μαρινακι περαστικά στο μωράκι σου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΗΧΕ ΕΤΣΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ Η ΜΑΣΚΟΥΛΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΩ...ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΚΑΡΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ??

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ;)

ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...