Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τι κάνεις Στέγια μου?Είδες η Αννια μας ?Δεν είναι καταπληκτικό?

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς πως είστε Μαράκι?

Καλύτερα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Δόξα το Θεό ειμαστε καλύτερα απλα σήμερα το κοριτσάκι ήθελε συνέχεια αγκαλήτσα και επειδή εχω σύνδρομο καρπιαίου σωληνα κουραστηκα αλλα το καταλαβαίνω το μπιζουδάκι μου γιατι προκαλούν ανυσηχία τα φάρμακα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Δόξα το Θεό ειμαστε καλύτερα απλα σήμερα το κοριτσάκι ήθελε συνέχεια αγκαλήτσα και επειδή εχω σύνδρομο καρπιαίου σωληνα κουραστηκα αλλα το καταλαβαίνω το μπιζουδάκι μου γιατι προκαλούν ανυσηχία τα φάρμακα!

χαίρομαι για την λουλουδένια σου.....Να φύγει και ο Απρίλης και μετά.....

Αχ μωρέ σε καταλαβαίνω......

Σήμερα κατέβηκα στη αγορά για να πάω να βγάλω ΑΜΚΑ του Πρίγκιπα ήπια και ένα γρήγορο καφεδάκι-πορτοκαλάδα...

Ε με το που γύρισα τον άρπαξα από τον μπαμπούλη στην αγκαλιά μου...Μου έλειψε...

θέλω επίσης να σημειώσω πως σήμερα τον άλλαξε από τα κακάκια του για πρώτη φορά ο μπαμπούλης παρουσία του θείου(του αδερφού μου).....Δε το βιντεοσκοπήσανε να το δω να γελάσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελένη μου όχι ξύπνησα πρωί και το βράδυ είχαμε πρωτάθλημα και θα φάω και θα την πέσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελένη τι κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα βάλω και εγώ μερικές νέες φωτο σε λίγο......Εδώ όμως στο προφίλ.....

Μόνο για εσάς.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη τι κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα βάλω και εγώ μερικές νέες φωτο σε λίγο......Εδώ όμως στο προφίλ.....

Μόνο για εσάς.....

Εμ αντε κοπελια!!!Απο ημερων εχουμε να το δουμε το παιδι!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπραβο Στεγία μου χωρις να το θέλεις τον έχωσες ο δικός μου δεν εχει αξιωθεί ακόμα μόνο για τα ψιλά είναι!

Ναι και με παίρνει τηλ να μου πει το γνωστό και του λέω σε 20 λεπτά έρχομαι...Σηκώνομαι και εγώ η μάνα και φτάνω σε 10 λεπτά μη μου πάθει τίποτα το τρυφερό μου πωπουδάκι που το γλυκοφιλώ....Και τον είχαν αλλάξει.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πως πάω στο προφίλ κοριτσάκια μου να δω και εγω φωτό?

Πατάς πάνω στο όνομα και διαλέγεις προφίλ

έχω ήδη άλμπουμ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΝΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Συμφωνωωωω!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...