Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που χαθηκες καλε εσυ?μας ξεχασες ετσι?αντε στηνεπομενη συναντηση που θα κανονιστει να ερθει και εσυ.και μενα νομιζω οτι πολυγρηγορα μεγαλωσε το μικρουλακι μου.θα παμε για το επομενο τωρα σαν την αννια

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.erianton μου το ξερω οτι χαθηκα αλλα εχω χρονο μονο αργα το βραδυ και οταν μπαινω δεν ειναι καμια συνδεδεμενη.ελπιζω οταν θα ερθω αθηνα ή θεσ/νικη να καταφερω να σας γνωρισω,θα το ηθελα πολυ.βλεπω οτι γινονται πολλες συναντησεις και ζηλευω.....οσο για το επομενο παιδακι μου εχει γινει και εμενα εμμονη ιδεα,θελω να τα ξαναζησω ολα απο την αρχη απλως με φρεναρει ο γιατρος μου που μου ειπε αφου εκανα καισαρικη καλο θα ηταν να περιμενω τουλαχιστον 8 μηνες και επισης τον σεπτεβριο εχω τον θρησκευτικο γαμο μου και τον δεκεμβρη την βαπτιση της κορης οποτε καταλαβαινεις οτι τρεχω για τις προετοιμασιες και επισης πρεπει να χασω κανα κιλο.ευτυχως το νυφικο που βρηκα εχει εναν φανταστικο κορσε ο οποιος με μαζευει λιγουλακι.

OjQkp2.png?B89kEt5q

κοριτσια για οσες ενδιαφερεστε εχω βρει ενα αρχαιο κινεζικο ημερολογιο το οποιο βαζεις την ηλικια σου και τον μηνα που θελεις να συλλαβεις και σου βρισκει το φυλο του παιδιου.σε εμενα παντως και σε καποιες φιλες μου πετυχε διανα!!!μπειτε στο www.mamadesonline.gr και καντε κλικ στην στην αριστερα στο αγορι ή κοριτσι.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ηρθα και παλι!Πηγα τον μεγαλο στο γιατρο δε του βρηκε κατι....μου ειπε αν περασει η διαρροια και συνεχισει να παραπονιεται για τη κοιλια του να της τον ξαναπαω να μου δωσει εξετασεις.....

ειναι καμια εδω ή πηγατε ολες για μαμ;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι.....αλλα φαινομαι σαν να μην ειμαι συνδεδεμενη

Καλωστηνα!!!!Χαθηκαμε ε;τι λεει η Κερκυρα; Πως περασατε το Πασχα;Η κορουλα σου ησυχη;;αυτα...δεν εχω να ρωτησω κατι αλλο....προς το παρον!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ολα μια χαρα!το μικρο μου μεγαλωνει τοσο γρηγορα που δεν το προλαβαινω.κοιμαται ολο το βραδυ και τρωι πολυ.δυστυχως ομως εδω και δυο εβδομαδες σταματησα να θηλαζω λογω που δεν ειχα αλλο γαλα και αισθανομαι απαισια.σαν να εχω τυψεις.τωρα για το πασχα δεν καταλαβα τιποταγιατι δεν πηγα πουθενα λογω κοσμοπλυμμηρας.το χρονου τωρα.εσενα το ζουζουνι σου?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

μπηκα στα γρηγορα για ενα καλησπερα κανω δουλειες και εχω και σιδερο στην μεση..ελπιζω να μπω πιο μετα φιλια σε ολες

τι ωραιο τικερααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Ολα καλα δοξα το θεο κι εμεις babyjes!Εμεις Πασχα περασαμε καλα,με παππουογιαγιαδες και θειους και θειες!!!Μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο ...δεν ωφελει!Ειναι παααααρα πολυ καλο να θηλαζουμε αλλα...δε θα πεθανουμε κι ολας! ;)Κοιτα να ευχαριστιεσαι τις στιγμες με το μωρακι σου!Αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΧΑΙΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

το ξερω αλλα μου λειπει που την ειχα πανω μου και με κοιταζε κατα την διαρκεια και εγω ελιωνα.να σου την αληθεια ριχνω ευθυνες στον γιατρο μου που δεν με ενθαρρυνε και πολυ και οταν του ζητησα μαια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται.εγω ημουν μονη ,χωρις γνωση και βοηθεια και γιάυτο πιστευω οτι στερεψα.δεν μου ειχε πει τιποτα για σωστη διατροφη,υγρα κτλ και εγω ετρωγα οτι εβρισκα.anyway παω να φαω και επιστρεφω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...