Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Άννια μου αν γεννήσεις το 2010 θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη τα παιδάκια σου!!! Σαν διδυμάκια!!!!!

Ναι τα παιδιά θα είναι ενδοετής δίδυμοι. Ο άντρας μου με τον αδερφό του είναι, έχουν 9μιση μήνες διαφορά....ξέρετε τι σημαινει αυτό ε????? :idea::idea:

Η πεθερά μου δε κρατιόταν :D !!!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρινα λες να γινω 10τοκος??:tongue::tongue:

Εντάξει αφού έχεις και τον έμπειρο στο θέμα γιατρό τι άλλο θέλεις!:D

Χριστίνα, άσε που δε σε πέρνουν τα χρόνια και πρόσεξε μη σου έρθει κι εσένα εκεί που δεν το περιμένεις!!!:rolleyes:

Ελίτα για κάνε κι εσύ ένα τεστάκι!

Ειρήνη πες ΤΩΡΑ τι συμβαίνει!!! Μας μπαίνουν υποψίες κι ας είχες τόσο καιρό τον άντρα στο κρεβάτι (του πόνου καλέ εννοώ!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκι τίποτα δεν είναι απίστευτο...

λένε πως μετά την γέννα είναι πολύ εύκολη μια νέα σύλληψη

ξέρεις με χειροπέδες και τέτοια...χαχαχαχα

Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου και ότι γίνει θα είναι καλοδεχούμενο..........

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙς?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΘΗΛΑΖΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

γυρισααααααααααα απο οδοντιατρο(δεν θελω σχολια)και μπηκα να σας πω μια καλησπερα και τι να δω!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:η αννια μας ειναι γκαστρουλα και πολυ πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!αννια μου και παλι να εχεις μια γλυκια εγκυμοσυνη και να φερεις στο κοσμο ενα υγειες παιδακι κι ολα τα αλλα αστα στον υδραυλικο...ααα και στην πεθερα οταν το πεις τραβα εκεινη την ωρα μια φωτογραφια....και εχε και τα υπογλωσσια καπου εκει κοντα...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ!!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΙ!!!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΥΣΗ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΩΠΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΧΑΧΑ!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ

PN8Qp2.png

csXep2.png

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα την ασωτη του καφε που σας γραφω μια στο τοσο και πιθανον να μην με θυμαστε πια.σας διαβαζω καθε βραδυ ομως ανελλιπως και χαιρομαι πολυ που βλεπω μια μεγαλη και δυνατη ενιαια φιλια μεταξυ σας.εγω με την μικρη μου ειμαστε μια χαρα.μεγαλωνει τοσο γρηγορα που νομιζω οτι δεν υπηρξε ποτε νεογεννητο.σας στελνω σε ολες φιλακια και τα συνχαρητηρια μου στην μικρουλα της παρεας Αννια που θα γινει για 3 φορα μανουλα σε τοσο μικρη ηλικια.

OjQkp2.png?B89kEt5q

που χαθηκες καλε εσυ?μας ξεχασες ετσι?αντε στηνεπομενη συναντηση που θα κανονιστει να ερθει και εσυ.και μενα νομιζω οτι πολυγρηγορα μεγαλωσε το μικρουλακι μου.θα παμε για το επομενο τωρα σαν την αννια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μπορω να σου πω οτι ζηλευω λιγο γιατι στην ακρη του μυαλου μου το σκεφτομαι κι εγω.Δε μπορω με τιποτα να αποτοξινωθω.:)Εν το μεταξυ δεν εχω αξιωθει να βαλω σπιραλ που ειχα πει με το που γεννησω να παω..Παντως εγω αν ξαναμεινω θα με χωρισει σιγουρα..:DΚαι δεν ειναι καθολου απιθανο να μεινω γιατι δεν ειμαστε καθολου ησυχα παιδια,οχι πυροτεχνηματα,μπουρλοτο βαζουμε..Εμμμμ,πως τα εκανα τα 4;;;:):D:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...