Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννια μου συγχαρητήρια κι από εδώ κορίτσι μου! Μπράβο σας για ακόμα μία φορά που αποφασίσατε από τόσο μικρή ηλικία να αποκτήσετε μια μεγάαααλη οικογένεια!

Χμμμμ μάλλον πρέπει να πάρω τα μέτρα μου σίγουρα γιατί δεν είμαι σε φάση να μου τύχει κι εμένα κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση! Κάτσε όμως πρώτα να αρχίσουμε συστηματικά το άθλημα και βλέπουμε!!!:rolleyes:

Πολύ μου αρέσει που τα καλύτερα παληκάρια μονομαχούν στην ποδιά της κορούλας μου!:tongue: Ψωνάρα ε???

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε κοριτσια περναμε κι απο δω και σας διαβαζουμε γιατι διερευσε πως καποια μανουλα ιανουαριου ειναι εγκυος.εντομεταξυ κι εγω γεννησα Δεκεμβρη στην ουσια αλλα προωρα τα διδυμακια μου.Θηλαζω βεβαια και μουχει ερθει δυο φορες περιοδο αλλα αυτο το μηνα οχι και επειδη εχω και αλλα συμπτωματα εχω αρχισει να ανησυχω. Αννια με το καλο κοριτσακι μου και καλη δυναμη!!!!χαχα!!!!να σε ρωτησω εσυ θηλαζες?ετσι για να ξερω και ειχες γεννησει φυσιολιγικα η με καισαρικη?σκεφτομαι να κανω κι εγω κανα τεστ αυτες τις μερες.εχω αυτο το κλασικο εδω και μιαμιση βδομαδα σα να ερχεται η περιοδος αλλα δεν ερχεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

ωχ εγινα διασημη..να χαιρεσε τα ζουζουνια σου..οχι δεν θηλαζω και γεννησα φυσιολογικα..βασικα επαθα μυκητες που νομιζα οτι ειχα κολπιτιδα και πηγα γυναικολογο σημερα και ειχα και καφε υγρα και ψιλοπονακια σαν περιοδου και περιμενα κανονικα 21..ε και μου εκανε υπερηχο και ειδε οτι ειμαι εγκυος..

:-D

Διαφημίσεις

Άννια μου συγχαρητήρια κι από εδώ κορίτσι μου! Μπράβο σας για ακόμα μία φορά που αποφασίσατε από τόσο μικρή ηλικία να αποκτήσετε μια μεγάαααλη οικογένεια!

Χμμμμ μάλλον πρέπει να πάρω τα μέτρα μου σίγουρα γιατί δεν είμαι σε φάση να μου τύχει κι εμένα κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση! Κάτσε όμως πρώτα να αρχίσουμε συστηματικά το άθλημα και βλέπουμε!!!:rolleyes:

Πολύ μου αρέσει που τα καλύτερα παληκάρια μονομαχούν στην ποδιά της κορούλας μου!:tongue: Ψωνάρα ε???

μαρινα λες να γινω 10τοκος??:tongue::tongue:

:-D

Πω πω άννια μου τρελάθηκα με τα νέα σου!! Εντωμεταξύ μπήκα σε εκείνο το ποστ πριν μπω εδώ..στο άσχετο.. δεν ξέρω τι με έκανε να το ανοίξω γιατί μόνο στα καφέ μπαίνω... και βλέπω να γράφεις αυτά και τρελάθηκα!!!!!

Post by princi...

Δε σε πιστεύω!!!!!! Αν μπορούσες να με δεις όταν διάβασα το χαρμόσυνο γεγονός, θα έβλεπες ότι τα μάτια μου είναι πιο γουρλωτά κι απ' του γιού μου!!!! :shock::shock::shock:

Xχααχχαχααχ βρε πρίντσι μουυυυ....νευρικό γέλιο με έπιασε όταν το διάβαζα!!!

Πάντως βρε κορίτσια...εγώ που πάντα έλεγα ότι δεν με νοιάζει να κάνω παιδιά και δεν πολυήθελα και όλας...τώρα με το αστεράκι μου έχω τρελαθεί από χαρά και αγάπη... αν με έπαιρναν τα χρόνια (που δεν με παίρνουν...) θα ήθελα πλέον ΠΟΛΛΑ παιδιά και μεγάαααλη οικογένεια.... πως αλλάζει ο άνθρωπος εε;; Ποτέ δεν περίμενα τα συναισθήματα που θα ένοιωθα και πως άλλαξε ο τρόπος που βλέπω πολλά πράγματα πλέον!!!

PCqNp2.png

Έγώ αν μείνω έγκυος τώρα την έχω βάψει γιατί δεν θα το καταλάβω....

περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμα, το στήθος μου είναι 10 νούμερα μεγαλύτερο και η κοιλιά μου σαν 4,5 μηνών έγκυος....

καταλαβαίνετε.....:shock:

Άννια μου αν γεννήσεις το 2010 θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη τα παιδάκια σου!!! Σαν διδυμάκια!!!!!

PCqNp2.png

Αχ βρε κοριτσια περναμε κι απο δω και σας διαβαζουμε γιατι διερευσε πως καποια μανουλα ιανουαριου ειναι εγκυος.εντομεταξυ κι εγω γεννησα Δεκεμβρη στην ουσια αλλα προωρα τα διδυμακια μου.Θηλαζω βεβαια και μουχει ερθει δυο φορες περιοδο αλλα αυτο το μηνα οχι και επειδη εχω και αλλα συμπτωματα εχω αρχισει να ανησυχω. Αννια με το καλο κοριτσακι μου και καλη δυναμη!!!!χαχα!!!!να σε ρωτησω εσυ θηλαζες?ετσι για να ξερω και ειχες γεννησει φυσιολιγικα η με καισαρικη?σκεφτομαι να κανω κι εγω κανα τεστ αυτες τις μερες.εχω αυτο το κλασικο εδω και μιαμιση βδομαδα σα να ερχεται η περιοδος αλλα δεν ερχεται

Κοριτσάκι τίποτα δεν είναι απίστευτο...

λένε πως μετά την γέννα είναι πολύ εύκολη μια νέα σύλληψη

ξέρεις με χειροπέδες και τέτοια...χαχαχαχα

Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου και ότι γίνει θα είναι καλοδεχούμενο..........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ

ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

εμεις χριστινα πυροτεχνηματα δεν εχουμε δει ακομα!!!!

αφου μια μερα πριν σαραντισω χτυπησε ο καλος μου.να μην σου πω οτι δεν θυμαμαι πως ηταν?αν τα σκασουμε στις 28 απριλιου θα εχω παλι πητ 17 ιανουαριο ,αν ...... σημερα μπορει να γεννησω 2η φορα μεσα στον χρονο.το ειχα πει στον καλο μου.για να δουμε

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!

Τι κανετε? διαβασα συναντησουλα ε? κριμα να μην το παρω χαμπαρι νωριτερα! πως περασατε?

Αννια συγχαρητηρια, στα εγραψα και στο θεμα σου!

κοριτσια εμενα η ιδια εγκυμουνης αυτη τη στιγμη μου φαινεται τρομακτικη!!

ημουν με 10 εμετους την ημερα 4 μηνες! δεν υπερβαλλω καθολου, και στις 2 εγκυμοσυνες τα ιδια περασα....τι ταλαιπωρια, δε λέω αξιζε τον κοπο, αλλά ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω μεχρι τον 5ο μηνα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...