Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπερούδια στα γρήγορα!!!!

Ειρήνη σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου να πάμε μαζί στην επόμενη συνάντηση!!!! Ναι μόνη μου πήγα, το μικράκι το άφησα στον άντρα μου.

Χριστινάκι ελπίζω όλα να είναι εντάξει, κάτι ανέφερες χθες, εύχομαι να μην είναι σοβαρό

Μαράκι περαστικά στην μπουμπούκα!

Αννια περαστικά και σε σένα γλυκιά μου!!

Στέγια, μου πετάς το γάντι στα μούτρα λοιπόν ε? Χμμμμ, θα έχουμε μου φαίνεται μονομαχία στο "Ελ Πάσο"!!!

Νουνού, να τα εκατοστήσετε! έτσι είναι οι άντρες βλέπεις, θυμούνται τα απολύτως απαραίτητα τρομάρα τους...

Καλή μου κελάκο καλησπέρα!!!

Σας αφήνω ξύπνησε ο καραμούζας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aννιαααααααααααααααααααα!!!Μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελεια νεααααααααα!!!!!!!Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Aννιαααααααααααααααααααα!!!Μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελεια νεααααααααα!!!!!!!Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκανε την αρχη....:DΚαλα το ειπα εγω,εσεις εχετε βαλει σκοπο να με περασετε...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ 2-3ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

:-D

Διαφημίσεις

Μπήκα και γω με φόρα να πω τα δικά μου και διαβαζω τα νέα της άννιας και έχω μεινει!!!!!!:shock::shock::-P:razz:

Αννια μου συγχαρητήρια!!!!!!

Τι να πω...πως τα καταφέρατε βρε θηρία????????

Πώς νιώθεις? Απίστευτο!!

Και λέω απίστευτο γιατι σκέφτομαι την επόμενη εγκυμοσύνη σαν κάτι πολυυυυυυυυυ μακρυνό... αλλά είδες τι μας επιφυλάσει η ζωή????

Μπράβο....

ΑΑΑΑΑΧΧ ωραια νέα!!!

Εμείς ολα καλά με τα πεθερικά. Το μωρό κοιμήθηκε και ήταν ήσυχο και χαρούμενο. Και μεις βρεθήκαμε λίγο οι δυο μας με τον αντρούλη μου που μου έκανε παράπονα οτι νιώθει παραμελημένος και θέλει να τον προσέχω λίγο παραπάνω... (δηλαδή να το κάνουμε πιο συχνά...σόρρυ αλλά αυτό εννοούσε αλλά το έλεγε ρομαντικά):idea:

Σόφη καλά τον έκανες τον αντρουλη σου αααααα ολα και όλα.....

Εμείς γιορτάζουμε μόνο την επέτειο του γάμου....στην οποία πάμε για ρομαντικο δείπνο και φυσικά δωραααακιιιιιιι. Πάντως και γω καμια φορά δε θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία....

Φαντάζομαι τον άντρα της στέλλας να προσπαθεί να θυμηθεί οοοοολλλλες τις επετείους τους γνωριμίας, πρώτου φιλιού, αρραβώνα, γάμου, σύλληψη παιδιου κλπ κλπ....:-P:razz:

Επίσης μπήκα στις μανούλες Δεκεμβρίου και είδα οτι πολλές απο εσας το έχετε δίπορτο....:mad::mad::mad: αααααααααα θυμώωωνωωωωω.... να αφιερωθείτε κάπου παρακαλώ...;)

σας αφήνω να κάνουμε μπάνιο τον μικρό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...