Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου τελικά ήρθε απο εδώ ο γιατρός γιατί φοβήθηκε και μου είπε οτι η μικρή εχει βρογχειτιδα και θα πέρνει δύο εισπνεόμενα ΄με μάσκα και σταγόνες μωρε απο τόσο μικρα στα βασανα την κόλησε ο αντρας μου και έφαγε ενα χέσιμο ξεγυρισμένο!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θηλαζωωω... Μαρία περαστικα... αντε να ρθει το καλοκαιρι να μην κρυολογουν τα μωρούλια μας.:rolleyes:

Κοριτσια φιλακια, κλεινω γιατι οπου να ναι ερχονται οι υπολοιποι της φαμιλιας...:!:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ΚΕΡΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

empty.gif

497999chg4scsnmr.pngempty.gif

empty.gif

697272vournvpy3z.jpg

1167967psbg2n7j6t.jpg

empty.gif

1722543tz49wpv429.pngempty.gif

1854715vdc28m9zj7.png

empty.gif

1212721wj7wbtwlrc.pngempty.gif

empty.gif

1379992xoybnth8bf.png

empty.gif

1739759w24gxf2f7i.png

empty.gif

1720163s3b4njgkgb.png

empty.gif

1854861ji5ek0944t.jpgempty.gif

empty.gif

1739754sh60ab09sg.pngempty.gif

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ......ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ήταν πέρσυ τέτοια ώρα?Κύτταρα....Αχ!!!Σήμερα έχω μια συγκίνηση.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχω μια προειδοποίηση για τις παρακάτω:

ΠΡΙΝΣΥ και ΑΝΝΙΑ!!!!

Αν θέλετε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Και συνεχίζετε το πρόγραμμα κανονικά....

Άννια μου περαστικά...

Μαράκι γρήγορη ανάρρωση στη λουλουδένια σου!!!!

Λορέττα υπομονή.Εγώ εχτές τους είχα 3 ώρες.....ΜΠΟΥΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑ

Σήμερα περιμένω τις φιλενάδες μου για καφεδάκι και να δουν τον Πρίγκιπα....

Ελένη όπως είδες συναντήθηκαν και πέρασαν ωραία...Εγώ δε τα κατάφερα....Αν είναι να πείτε από τώρα ημερομηνία να δω αν δουλεύει ο μπαμπούλης γιατί καθημερινή δουλεύει στάνταρ η αδερφή μου.....

Κελάκο μισή μέρα έλειψες και στο βομβάρδισαν εεε?Υπομονή.......

ΤΑΟ μου καλύτερα τώρα παρά αργότερα που θα είχαν παντρευτεί και ίσως είχαν και κανένα ζουζουνάκι....

Πώς πάνε οι προετοιμασίες της βάφτισης?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μα καμια????καλα κι εγω εχω να μπω απο παρασκευη περασαμε επεισοδιακο σ'κ το σαββατο ειχαμε επετειο με τον αντρα μου και το γαιδουρι αντι να ερθει τρεχοντας με λελουδικο κουλουπου εφτασε στις 7,3 το απογευμα απο οοοοολλληη τη μερα κι εγω η χαζη τον περιμενα να φαμε μαζι κουλουπου κουλουπου......τα παιρνω κι εγω κρανα και φευγω μολις μπηκε σπιτι και παω για ποτα και εργενικη ζωη με την κολλητη μου και γυρνω 10 να θηλασω και ξανα βουρ εξω ...μαζευτηκα το κοπροσκυλο 12,30 το βραδυ....αλλα δεν του μιλησα...ολη την κυριακη του εσπασα τΑ νευρα και το αλλο σαββατο που θα παει τελικο στην αθηνα για τον αρη κανονισα ολοημερη βολταδα!!!!!!!11οχι θα κατσω να σκασω.σαν πολυ σιγουρες μας εχουνε.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

νουνου μου είχατε θέμααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

εεεεεμμμμμμμμααααααααα καλα δεν του κανα?κι εχω μαμα και γιαγια να με πριζουνε ...κοριτσακι μου κατσε σπιτακι σου και αλλα ομορφα....αααα και το σαββατο τον μεγαλο θα τον κρατησει για πρωτη φορα η πεθερα ....αν δεν αρρωστησει μεχρι τοτε.....γιατι οταν της τοπα ενα εγκεφαλικουλι το επαθε

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ξαναθηλαζουμε... γκουχ γκουχ...

Συμφωνω με ελενη κ στελλα, καλλιο νωρις παρα αργα... κ μετα απο αναλυτικες συζητησεις κ καμποσο κλαμα συνειδητοποιούμε- εμείς οικογενειακως εννοώ- ότι η εμπιστοσυνη κ το φιλοτιμο ειναι κ λιγο ειδη προς εξαφανιση... Σιγουρα καλυτερα τωρα, αλλά γιατί να βρεθεί σε μπελαδες κ στενχωρια ενας ανθρωπος που ονειρευοταν μια ηρεμη οικογενειακή ζωή;;;

Στελλα αυριο θα παραγγειλω τις μπομπο κ μεχρι τελους της βδομαδας τα γλυκα... Ρουχικό να βαλουμε τελευταια στιγμή... μη χασω κανα κιλο.... κ φωτο κ τραπεζι αναλαμβανει να κανονισει ο μπαμπας μας...ολα καλά δηλαδή. Εσεις τι λεει... θα παρετε τον Πριγκηπα να μας τιμησετεεε;;;

ΤΑΟ

Σοφη καλα τα λες΄... αλλά αυτός το πιασε το νόημα;;;;

ΤΑΟ

Κοίτα και εγώ θα τα έπαιρνα αλλά να έφευγα όχι....Ο σύζυγος θα μπορούσε να είχε μετακομίσει όλο το σπίτι αν έφευγα,,,,Από την χαρά ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΆ.....

Μιλάμε τον έχω τρελάνει 10 χρόνια...Για να τολμήσει να ξεχάσει επέτειο...και ξέρετε πλέον, γιορτάζουμε πολλές φορές...Και εγώ δε θέλω λουλούδια είμαι αλλεργική άλλωστε...Ένα ευτυχισμένοι και για για πάντα μαζί....φιλάκι και πολύ πολύ πολύ άθλημα.........

Ταό μου να βγεί το πρόγραμμα αν και χλωμό καθώς έχει πάρει Σαββατοκύριακα 2 φορές (το Παρασκευοσαββατοκύριακο μάλιστα θα πάμε και την πρώτη μας βόλτα)οπότε τελικά τζάμπα χάρηκα και χάρηκες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...