Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντεεεεεεεεε!!!Καλα....καμια να μην ειναι μεσα;;;Λορεταααααααααα Σοφηηηηηηηηηη Αννιαααααααα.....που ειστε καλε οι πρωινες;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας και απο μένα!!!

Ελενάκι μου εδώ ειμαι! ηρθε μια φίλη μου, αλλαζω κάθε μία ώρα τον μικρό, ταίζω και βγάζω γάλα...!!!!

Πέρασαμε ωραία όμως το σουκου αν εξαιρέσουμε την χθεσινοαπογευματινή μας γκρίνια!!!

Τι μου κάνετε!!!!!!!!

Μπράβο που βρεθήκατε..θέλω και γω να σας γνωρίσω! Η αλήθεια ειναι οτι δεν περίμενα να δεθώ τόσο πολύ μαζί σας βρε κορίτσια! Δεν κάνω εύκολα νεες γνωριμίες. Οταν είπα στους φίλους μου οτι βρέθηκα με μαμάδες απο φορουμ με κοιτούσαν σαν εξωγήινο...και γω τους θύμωσα....

που να καταλαβουν αυτοι...

πάω για τάισμα

σήμερα θα αφήσω πρώτη φορά το παιδί στην πεθερά

μπουχουχουχουχου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Τι εγινα καλε;μπηκατε και βγηκατε;Λορετακι κι εγω σε οσους το λεω ....ετσι με κοιτανε!!!Αλλα...ισως και μενα αν μου το λεγανε πριν γραφτω εδω να τους κοιτουσα με το ιδιο βλεμα!

Αννια....πως εγινε αυτο πουλακι μου;εκανες καλλιεργεια;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδώ είμαι, προσπαθώ -ματαια- να κοιμήσω τον μικρό...

ο άντρας μου του χαιδεύει το σωματακι και του τραγουδάει σιγανά. Το έκανα και γω και μου έπερνε το χέρι, το έβαζε στο στόμα του και γελούσε!!!!!!

Αννια μου περαστικά κορίτσι μου.

Θέλω να παρω για το bachelor της φίλης μου κορώνες για τα κοριτσάκια και διάφορα τετοια χαζά...Ξέρετε οι θεσσαλονίκιές που έχει? Μήπως στο cosmos που θα βρεθώ αύριο???????

Ελενάκι τι κάνεις?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι εκανα γενικη ουρων αλλα απο οτι μου ειπε ειναι καθαρη,θα παω στον γυναικολογο το βραδυ γιατι μαλλον επαθα καμια κολπιτιδα...παθαινω συχνα και εχω αυτη την στιγμη τρομερο τσουξιμο και φαγουρα..

:-D

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Λορετα μου!Ποτε ειναι το παρτυ;Και....τι κορωνες εννοεις.....ειμαι ασχετη;

1/5 ειναι το παρτυ και θα πρέπει να αφήσω πάλι τον μικρό....:(

Ρε συ δεν φοράνε στα bachelor οι φίλες της νύφης και η νύφη κορωνίτσες στο κεφάλι και τέτοια χαζά?

Αμερικανιές δηλαδη αλλά η φίλη μου τρελάινεται για τέτοια. Η δική της η κορώνα θα έχει τουλι και θα της πάρω και ραβδί...

Αννια μου η κολπίτιδα ειναι πιο εύκολη απο την ουρολήμωξη στην οποία μπορει να χρειαστεί αντιβίωση...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσάκια.... πόσα είπατε πάλι, στα γρήγορα τα διάβασα... :rolleyes:

Αννια περαστικά! Μπράβο σε όλες Θεσσαλονικιές και Αθηναίες που βρεθηκατε.... αχαχ αλοιμονο σε μας τις επαρχιωτοπούλες... που να σας φτάκουμε εκεί στις πρωτεύουσες!!! :tongue:

Πάντως θαυμάζω το κουράγιο σας να μπαίνετε στο καφεδάκι μας, εμένα όλο κάτι μου φταίει και δεν προλαβαίνω.... αλλά δεν πειράζει - αυτό είναι αυτοπαρηγοριά- μου αρκεί να σας διαβάζω και να λέω και κανα γεια... προς το παρόν....

κατα τ' αλλα δεν είμαι και πόλύ στα πάνω μου έμαθα ΣΚ ότι χωρίσανε ο αδερφός μου με την αρραβωνιαστικία του με δική της πρωτοβουλία, αφού του ανακοινωσε την αποφαση της που την ειχε πάρεί λέει εδώ και μήνες.... μπουχαχααχα, που λεέι και η Λορέτα, πάλι καλά που του το πε και δεν το κράτησε κανα χρόνο α΄κόμη μυστικό....

μμμμ, πάλι ξυπνησε η καραμελένια πάω να την πάρω

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

γεια σου βρε ταο τι κανεις/??οι μικρουλες σου καλα??τι να κανουμε και εμεις,μαπαινουμε να πουμε καμια κουβεντα γιατι συνεχεια με τα μωρα θα φλιπαρουμε σε λιγο..

:-D

Ηρθα!Ε,για να βγηκε αρνητικη σιγουρα δεν ειναι ουρολοιμωξη...οσο για κολπιτιδα..κι εγω παθαινω και ξερω...πικρααααααααααα!!!

Λορετακι χαχΧΑΧΑΧ!!οντως αμερικανιες...και δεν εχω ιδεα απο δαυτααααα!!!χαχαχα!!!

Ταο.....καθε εμποδιο για καλο...τι να πω......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...