Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου κι εμενα ο δικος μου ετσι ειναι!Πολλα σαλια και τα χερια μεσα στο στομα μονιμως!Επισης εκει που ειπε οτι ξεμπουκωσε,εκει ξαναμπουκωσε παλι,...αλλα προς το παρον δε βηχει!Αν δεις οτι ο βηχας γινεται πιο εντονος και δε σου τρωει καλα,βουρ στο παιδιατρο σας για να την ακροαστει!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου !Ο βήχας ήρθε ξαφνηκά δεν είχε μπουκωμα και μετα βήχα γι΄αυτο εμενα το μοναδικό που μου πέρασε απο το μυαλό ήταν τα δοντάκια της ότι μπορεί να είναι αλλα λέω να πάρω τον γιατρό μας τηλ τοσα λεφτά δίνουμε κάθε φορά τι στο καλό!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Παρε τον τηλ εξηγησε του τη κατασταση και πραξε αναλογως.....

Μαρηηηηηηηηηηηηηη Κεεεεεεεεεεεεεεελυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλε;;;;Που σται;;;;;;;;Ελατε να μας ξανα πειτε πως τα περασατε να ζουλεψουμε;;μα τι μουγγαμαρα ειναι αυτη πρωι πρωι Δευτερας;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερουδια...Μαρακι συγνωμη που δε σου απαντησα αλλα μιλαγα στο τηλ με την κουμπαρα μου.Ελενηηηηηηηηηηη διαβασες τα νεα μας;;;;περασαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χα,χα,χα,για να μην μας κουνιεστε..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αντε μαρη που σαι;;;;;Μπα......με τιποτα δε το πιστευω οτι ΤΟΣΗ ωρα μιλουσες στο τηλ με τη κουμπαρα......γλιστριδα εφαγες παιδακι μου πρωι πρωι;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι το ειδα οτι περασατε καταπληκτικα!!!Μα δεν ειχα αμφοβολια για το πως θα περνουσατε......μονο.....για το ΑΝ τελικα θα βρισκοσασταν χαχαχαχα!!!Αλλαααα αφου τα καταφερατεεεε σας βγαζω το καπελο!!!!!!χαχαχαχαα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδω στη Σαλαμινα εχει πολυ γλιστριδα και ειπα να μην πηγαινει χαμενη να την τρωω εγω........:tongue::tongue:........Χα,χα,χα,χα καλο...Γιατι να μην τα καταφερναμε περικαλω;;;;Στη βραση κολλαει το σιδερο,που ειπαν και τα κοριτσια.:tongue::DΕγω αν πω κατι το κανω...:)......................Επισης εχω και ενα ευχαριστο,παιρνουν την κορη μου στον παιδικο,ειναι απο 2 1/2 χρονων και θα κανω αιτηση 1 με 15 Ιουνιου,,τωρα πρεπει να τακτοποιησω το μωρο,αντε να δουμε,θα τα καταφερω κι εκει....;;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Απ΄τη βιασυνη σου να μιλησεις για τα......κοτιτσια χαχαχαχαχαχαχα και για τα ευχριστα χαχαχαχαχαχαα τα κανες χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Μπραβο Κελακο μου!!!!Παει το ενα.....ενα εμεινε! Μια χαρα θα τα καταφερεις!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδω στη Σαλαμινα εχει πολυ γλιστριδα και ειπα να μην πηγαινει χαμενη να την τρωω εγω........:tongue::tongue:........Χα,χα,χα,χα καλο...Γιατι να μην τα καταφερναμε περικαλω;;;;Στη βραση κολλαει το σιδερο,που ειπαν και τα κοτιτσια.:tongue::DΕγω αν πω κατι το κανω...:)......................Επισης εχω και ενα ευχριστο,παιρνουν την κορη μου στον παιδικο,ειναι απο 2 1/2 χρονων και θα κανω αιτηση 1 με 15 Ιουνιου,,τωρα πρεπει να τακτοποιησω το μωρο,αντε να δουμε,θα τα καταφερω κι εκει....;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Δεν αντεχω πια τετοιο διασιρμο,παω να κανω δουλειες..........:D:D:D:D

Ελααααααααααα....κι εγω;;;τι θ΄απογινω εγω;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...