Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διόλου απίθανο Annia μου, αφού από το ιατρείο του περνάει το μισό λεκανοπέδιο και βάλε!!! ιδίως αν με πέτυχες προς το τέλος που ήμουν σα ντολμάς, θα θάμαξες και με την ομορφιά μου φαντάζομαι!!!!!

Κοίτα να δεις που με πρόλαβες γιατί κι εγώ διεκδικώ την ίδια νύφη ε????

Ωχ, υπάρχει και τρίτη υποψήφια, βλέπω χοντραίνει το παιχνίδι, προβλέπω μονομαχίες!!!

Κοριτσάκια καληνύχτα, σκουντουφλάω από νύστα!!!!!!

Δ

Κοίτα να δεις που με πρόλαβες γιατί κι εγώ διεκδικώ την ίδια νύφη ε????

Ωχ, υπάρχει και τρίτη υποψήφια, βλέπω χοντραίνει το παιχνίδι, προβλέπω μονομαχίες!!!

Αυτά είναι!!! Επειδή είμαι απλός και δίκαιος άνθρωπος το Ε9 σας να δω και θα αποφασίσουμε!:D:D:D

Καλή ξεκούραση Πρίνσι! Εγώ περιμένω να χτυπήσει το ρολόι 12 να ταίσω την τοσοδούλα και μετά να ξαπλώσω το γέρικο κορμί μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα, Annia, Κέλυ πέρασα πολύ ευχάριστα και χάρηκα πραγματικά που σας γνώρισα. (Ζήλια ψώρα οι υπόλοιπες!!!!!!!!). Είστε όλες γλυκύτατες και ευγενικές!!!!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει ο άντρας σου!!!!!

ΠΡΙΝΣΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ

ΑΝΤΕ ΑΝΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΩΡΙΣ.ΒΟΛΕΥΩ ,ΒΟΛΕΥΕΙΣ, ΒΟΛΕΥΕΙ.ΠΡΙΝΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΥΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!!

ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΕΣ.

ΑΝΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ.......

ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΧΑ ΧΑ

ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ?ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΑΙ?ΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ ΜΩΡΕ ΜΩΡΕ

4ywWp2.png

ΑΝΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ.......

ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΧΑ ΧΑ

ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ.

Αααα κοπελιά πολύ φόρα πήρες εσύ και δε θα τα πάμε καλά!

Κι εγώ αναρωτιέμαι για τη Χαρά, πού χάθηκες έχει μέρες να γράψει! Μήπως αν έχει καμιά το τηλ της να της στείλει κανένα μηνυματάκι? Ελπίζω να είναι καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

η ειρηνη το εχει το τηλ της χαρας..τι λετε τοτε για παρασκευη??θα δουμε καμια μερα που θα ειμαστε ολες μαζι να κανονισουμε...η στεγια ειναι μακρια μαζι μου θα συμπεθερεψεις που ειμαστε και σχεδον γειτονακια...:tongue::tongue::D

:-D

Λες ε? Πού να τρέχουμε στην Κόρινθο!!!Θα το διαβάσει και θα με κυνηγάει!!!

Πάντως κι εγώ και για καθημερινή είμαι μέσα και ίσως καλύτερα!

Η μπουμπού έχει ξεσκιστεί στο βήχα, αρχίζω να ανησυχώ, ας περάσουμε ένα ήρεμο βράδυ!

Σας καληνυχτίζω σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ολη μερα......Να σας πω κι εγω με τη σειρα μου ποσο ωραια περασαμε;:-PΧαρηκα κι εγω που γνωρισα τα κοριτσια παρα πολυ.Δε προλαβαμε να πουμε οσα θα θελαμε(μιλαω και λιγο ως γνωστον).Τη Μαρινα μην την πιστευετε,μια χαρα τα παει αλλα εχει αγχος,τιποτα αλλο.Ειναι και οι 3 πολυ καλα κοριτσακια και γλυκιτατες....Ααααα,και η στρουμπουλη της παρεας ημουν εγω,εκεινες ειναι μια χαρα.:).........Εγω γυρισα σπιτι μου 6 ηωρα:mad:και μετα περριτο να σας πω οτι δεν εκατσα καθολου.Εκανα μπανιο τα παιδια,να φανε να,να,να..................Λοιπον αντε να σας πω και τι επαθα στο μετρο απο την πολυλογια μου(στα κοριτσια το ειπα).Ειχα πιασει την παρλα με μια κοπελα απο την σχολη και ξεχασα να χτυπησω το εισητηριο μου το οποιο κρατουσα στο χερι,στην σκαλα πριν μπω καν στο μετρο ειχε ελεγκτη και μου λεει το εισητηριο σας.Το δινω κι εγω κυρια καμαρωτη και μου λεει: δεν το εχετε χτυπησει :shock:Θα σου κοψω κλιση οτι ειχες εισητηριο αλλα δε μου εδειξες την καρτα πολυτεκνων,θα πας στο Συνταγμα θα τους την δειξεις και θα στην σβησουν,ελα που το Συνταγμα ηταν κλειστα Κυριακατικο και πρεπει να παω εντος 20 ημερων αλλιως θα πληρωσω 30 ευρα...:confused:Ακουσα γελια;;;Δεν θελω τετοια...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα στα πιο ομορφα κοριτσάκια του Ιανουαρίου!

Χρονια Πολλά στα μπουμπουκάκια σας!

Αν δεν έχετε πρόβλημα εγώ θα ελεγα να το κανονήσουμε για την άλλη Κυριακή το απόγευμα για να το δόυνε οι περισσοτερες και στην βράση κολλάει το σίδερο το Μάιο όντως είναι λίγο δύσκολος μήνας και ναί εχετε δίκιο πολλά γαμοβαπτίσια!

Μπραβο κοριτσάκια μου που περάσατε ωραία ,εγω όλη την ώρα πιπίλιζα το αυτί του άντρα που δεν ήρθα μαζί σας !

Εχω ενα πρόβλημα κοριτσάκια μου απο το Σάββατο το βραδυ η μικρή εχει ενα βήχα μόνο το βράδυ εχει πάρα πολλά σάλια δεν καταλαβαίνω αν εχει στην ουσία μπούκομα γιατί τρώει κανονικά δεν εχει μυξούλες αλλά βασανίζεται πάρα πολυ το βράδυ δεν εχει κοιμηθεί δυο βράδυα !αφήστε δε τα ουλα της τα κάτω ειναι εντελώς ασπρα και σκληρά και βάζει συνέχεια τα χέρια της μηπως έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι?Ελπίζω να μην σας ζάλησα!Έλπίζω να εχουμε όλες μας μια ωραία ήσυχη εβδομάδα!

Φιλάκια πολλα πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημεεεεεεεεεραααααααααααααααααα!!!!Τα καταφερατε τελικα ετσι;;;;χαχαχαχαχαχα!!!Μην ακουτε απο τη ζηλεια μου τα λεω!!!Χαιρομαι λοιπον που τα καταφερατε(χαχα) και βρεθηκατε και γνωριστηκατε!Μακαρι να μην ημασταν τοοοοσο μακρια και να βρισκομασταν και ολες μαζι!!!Εγω εχω να μπω απο το Σαββατο γιατι το απογευμα ειχαμε επισκεψεις και χτες πηγαμε στους νονους μας για να κλεισουμε εκκλησια και κατσαμε εκει ολη μερα....γυρισαμε αργα το απογευμα...οπου εγω επρεπε να σιδερωσω τρια πλυντηρια για να ξαναβαλω σημερα!!!!!Παντως τωρα εχω ησυχια....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...