Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟ ΤΗΣ ΛΟΡΕΤΤΑΣ!!!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!

ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΤΕ ΔΟΕΝΤΩΣ ΕΕΕΕ????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη μαζί γράφαμε............

Να χαίρεσαι τον σύζυγο...

Εμείς κλείνουμε τους 3 μήνες............................

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ!!ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ!!!!!!

ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ......

ΑΝΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΡΡΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!ΜΑΡΙΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΓΛΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ .

ΛΟΡΡΕΤΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΑΝΝΙΑ ΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΑΛΕ ΦΩΤΟ.

ΣΤΕΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΤΣΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΑLL ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..........

.......ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι πειραχτήρι ρε Ειρήνη!!!:tongue:

Πάντως νομίζω καλύτερα να βρεθούμε μονο οι μανούλες Ιανουαρίου γιατί αν είμαστε πολλές δε θα μπορέσουμε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας και να πούμε καμιά κουβέντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

λοιπον θελετε να κλεισουμε για κυριακη 16μαιου?λεω εγω τωρα..καλυτερα να το κανονισουμε ενα μην ανωριτερα ωστε να ξερουμε απο θεμα δουλειας και να κανονισουμε να μπορουμε..

:-D

Τσα!!! να΄μαι κι εγώ!!!! Με το που γύρισα, τάισα τον γουρλοματάκια μου, ρέψιμο, αγκαλίτσες, μπανάκι, σκούπισμα και σφουγγάρισμα (όχι το μωρό καλέ, αλλά το σπίτι) και μετά ήρθε και ο πεθερός μου να μας δει και τώρα ξεμπέρδεψα!!!:o:o:o

Α, περιττό να σας πω πως ο μικρός μου κοιμήθηκε μισή ώρα αφού έφυγα και ξύπνησε όταν επέστρεψα σπίτι, καλό ε? Φαίνεται πως θέλει να τον φροντίζει αποκλειστικά η μάνα του!!!!

Μαρίνα, Annia, Κέλυ πέρασα πολύ ευχάριστα και χάρηκα πραγματικά που σας γνώρισα. (Ζήλια ψώρα οι υπόλοιπες!!!!!!!!). Είστε όλες γλυκύτατες και ευγενικές!!!! Η ώρα κύλησε πολύ γρήγορα σα νερό και όντως δεν προλάβαμε να πούμε πάρα πολλά, αλλά τώρα που κάναμε την αρχή ποιός μας πιάνει!!! Μαρινάκι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο και για σένα!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει ο άντρας σου!!!!!

Στέγια και Lorreta happy month birthday!!!!!

Ωχ Λορεττάκι ξέχασα να ευχηθώ και σε εσάς χαρούμενα μηνογενέθλια!

Πάντως 16 Μαίου εγώ σίγουρα δε μπορώ γιατί θα είμαστε εκτός Αθηνών για ένα γάμο!

Χα, Πρίνσι αυτά θέλει ο γιόκας σου! Να το κάνεις συχνότερα,τελικά ούτε καν χρειάστηκε να τον ταίσει ο μπαμπάς! Μια χαρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

οντως εγω δεν ειπα ποσο γλυκυτατες και ποσο αδυνατουλες ειμαστε ολες οι μανουλες...οντως την επομενη φοα να ειμαστε πιο οργανωμενες να φερουμε και ολες τα παιδακια μας και να κατσουμε και πιο πολυ ωρα..επισης μαρινακι την κορη σου την θελω για νυφη μου..............

:-D

Κρίνοντας από τον εαυτό μου τι αδύνατη, πετσί και κόκκαλο, φοβάμαι μη με πάρει ο αέρας και δε βγαίνω όταν έχει μποφόρια!!!:tongue::tongue::tongue:

Είσαι σίγουρη ότι τη θέλεις τη μικρή για νύφη Άννια μου κι ας την είδες και στις στιγμές μεγάλες γκρίνιας της ε? Εγώ μετά χαράς σου τη δίνω, αλλά την πρόλαβε η Στεγία! Είμαστε και περιζήτητες, όχι αστεία!:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...