Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?:-(:-(:-(:-(:-(.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ!!!!!!:-(:sad:

4ywWp2.png

Τι έγινε?????????????????????????

Βρεθήκατε?

Πείτε μου ζηλεύω...................................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ειρήνη μαζί γράφαμε............

Να χαίρεσαι τον σύζυγο...

Εμείς κλείνουμε τους 3 μήνες............................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Ούτε εγώ πρόλαβα να παώ... άντε να γυρίσουν να μας πούνε νέα και την επόμενη φορά να μαζευτούμε ΟΛΕΣ!!!!

Eiρηνάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

Στέγια χρόνια πολλά στον πρίγκηπα!!

PCqNp2.png

Έτσι, έτσι να σκάτε από τη ζήλεια σας που δεν ήρθατε!:tongue:

Φύγαμε κατά τις 2.30 αλλά μάλλον οι κοπέλες δεν μπόρεσαν ακόμα να σας τα πούνε! Βρεθήκαμε η Άννια, η Κέλη, η Πρίνσι κι εγώ με τη μπουμπούκα μου! Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα κοριτσάκια μου! Η Άννια είναι μια πολύ όμορφη μικρομανούλα, η Κέλη δε φαίνεται με τίποτα να έχει 4 παιδάκια, απόλυτα ψύχραιμη και συμφιλιωμένη με το ρόλο της (καμία σχέση με εμένα που ακόμα ψάχνω τις ισορροπίες μου) και η Πρίνσι μας πολύ γλυκιά και φιλική! Εγώ παρόλο που είχα και τη μπουμπού μαζί η οποία σήμερα είχε τρελή γκρίνια μάλλον από το μπούκωμα και το βήχα που κληρονόμησε από τον αδερφό της, γλώσσα δεν έβαλα μέσα! Δεν προλάβαμε να πουμε και πολλά γιατί όλες σκεφτονταν τα πιτσιρικάκια που τις περίμεναν, την επόμενη φορά θα τα πάρουμε μαζί να μη βαριέται και η δικιά μου που για να ηρεμήσει αναγκάστηκα και τη θήλασα όπως καθόμασταν στην καφετέρια (ναι το έκανα κι αυτό εγώ που τα παλιά χρόνια τα κορόιδευα αυτά όπως είπα και στις κοπέλες!)! Η Άννια έχει και πειστήρια από τη συνάντηση! Αυτάαααα! Να κανονίσουμε σύντομα την επόμενη συνάντηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχχχ τι ωραία που βρεθήκατε!!!! Άντε την επόμενη φορά να το κανονίσουμε λίγο νωρίτερα ώστε να βρεθούμε όλες!!!

Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα... έχω θέμα...δεν μπορώ να σας το πω τώρα επειδή μπορεί να διαβάζουν πολλοί άσχετοι..

Άννια ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες!!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γεια σας!

μόλις γυρισαμε απο ένα τραπέζι που μας είχαν καλέσει. ΄Πηγαμε με τον μικρό που ήταν πολύ καλό παιδάκι! Κουβαλήσαμε μέχρι και ρηλάξ!!!!

Ανεβάστε φωτογραφιες ΤΩΡΑ!!!!

είστε καλά?

εγώ έφαγα σαν βόδι (ειχαν κανει ειδικό μενού για μένα τα χρυσά μου) και εφαγα και πολύ λίγο γαλακτομπουρεκο. Τώρα παρακαλάω να μη πάθει τίποτα το μωρό μου. Νιώθω τύψεις, τι το'θελα!

Ειρηνάκι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

μακιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια μου ωραια περασαμε κλριμα που δεν μπορεσατε να ερθετε αλλα θα ξανακανονισουμε αμα ειναι πιο οργανωμενα αυτη την φορα..φωτο θα σας βαλω πιο μετα..τελικα μαρινα δεν εκανε σταση και αναγκαστηκα κατεβηκα πιο κατω και γυρισα παλι πισω..

:-D

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...