Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα να βλεπω συμμετοχες..

Καλέ παραπάνω δεν είδες που πρόσθεσα την αφεντομουτσουνάρα μου μετά τη δική σου συμμετοχή! Αχ από τα πυροτεχνήματα, τυφλώθηκες μου φαίνεται:lol::lol::lol:! Κι εμένα θα με φέρει ο άντρας μου μάλλον και θα βολτάρει αυτός με το μικρό, να πιούμε εμείς καφεδάκι με την ησυχία μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά βρε, δε ντρέπεστε να γράφετε 852 σελίδες σε μία μέρα?:tongue::tongue::tongue:

Ουφ, τώρα κατάφερα να μπω, δε το συνηθίζω τόσο αργά, αλλά 1) κοιμήθηκα το απογευματάκι και είμαι φράπα και 2) μπήκα να μάθω τα νεότερα για τη συνάντηση.

Το λοιπόν: βασικά τόσο ο πειραιάς όσο και το mall μου πέφτουν το ίδιο μακρυά, αλλά θα προτιμήσω το mall (κελάκο ατύχησες σε βλέπω να πίνεις μόνη καφέ στον πειραιά, έτσι έλα προς τα Βόρεια!!!!!!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν με βολεύει ιδιαίτερα η ώρα, καθώς τις Κυριακές βγαίνουμε βολτούλα με τον άντρα μου και το λόρδο μας, γιατί τρώει τρελό χώσιμο με τη δουλειά του τις καθημερινές, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω έστω και καθυστερημένα.΄

Lorreta, τί τραγική ιστορία αυτή που μας περιέγραψες. Η καημένη η κοπελίτσα αντί να τον αντιμετωπίσει και να του πάρει τα σώβρακα, προφανώς ξέσπασε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να πάθει όλα αυτά... Είναι κάτι παραπάνω από τραγικό....... Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει κανείς να το τραβήξει στα άκρα, ακόμα και να βγει στην τηλεόραση, δεν ξέρω, αχ Θεέ μου.....

Γέλασα πολύ με αυτό που μου έγραψες για τις σοκολάτες γιατί όταν το διάβασα είχα μόλις φάει ένα break με φουντούκια η γουρουνίτσα!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημερες καλημερες!!!

Αννια μου...λυπαμαι για τη μαμα της κουμπαρας σου....ειναι μεγαλη;Γιατι ειναι στο νοσοκομειο;Εμεις μολις φαγαμε και παω να τη πεσω παλι!!!!Λορετα....μου σηκωθηκε η τριχα με αυτα που εγραψες....δε μπορω να ΔΙΑΝΟΗΘΩ τη ζωη μου χωρις τα παιδια μου....οποιος τολμησει εστω και να σκεφτει κατι τετοιο....καηκε....αν ειναι να μη τα βλεπω καλυτερα στη φυλακη!!!!!(ειναι αυτο που λενε εσυ στο χωμα και εγω στη φυλακη!!:))

Τσουπρες δε σας βλεπω και πολυ οργανωμενες για τη συναντηση!!Αντε βρε κουνηθειτε!:) :) :)

Παω να τη πεσω και τα λεμε αργοτεροτερααααααααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μενα για mall αν δεν έρθει ο νονός μας γιατί είναι λίγο δύσκολη η ώρα και ο μπαμπας μας είχε κανονήσει για μαμ στο σπίτι πείτε ακριβως ώρα και που θα συναντηθήτε μηπώς και γίνει το αναπαντεχω ήθελα παραααααααααααπολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σας γνωρίσω ρε γ!@#$#^το μου αν θα ερθω θα έρθω και εγω με την μικρή και ο μπαμπάς μας θα βολτάρει!μακάρι!ειναι και το θέμα οτι δεν εχω και τίποτα να φορέσω γιατί δεν μου κάνει τιποτα απο πάνω!

Α!Και να μην το ξεχάσω εχθές πήγα στην γυναικολόγο και μου είπε οτι είναι δερματοειδής σμίγμα και πρέπει να πάω στην δερματολόγο να μου το βγάλει και μου είπε επίσης οτι το στηθος θα επανέλθει αλλα συνήθωνς συσωρεύεται λίπος και κάνοντας δίαιτα φεύγει!φιλουθκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημέρα και απο μένα!

Φεύγω σε λίγο, πάω με την κουμπάρα για δοκιμαστικό μακιγιάζ για το γάμο.

αααααααααα ολα και όλα... πρέπει να είμαι σουπερ!

Το φόρεμα που πήρα ειναι τελειο!

σας αφήνω και σας εύχομαι ενα απολαυστικό Σάββατο!

σματς

(πεινάω, άσχετο)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Kαλημέρα τσούπρες!!

Και εγώ για mall είμαι μέσα γενικά απλά γι' αύριο δεν ξέρω πόσο θα μπορώ να κάτσω... ψάχνω και σπίτι παράλληλα και εκείνη η ώρα είναι peak time!! :-) Aλλά αν το κανονίσετε θα προσπαθήσω να οργανωθώ ώστε να έρθω έστω και λίγο με την μικρούλα μου!

Φοβάμαι βέβαια επειδή οι περισσότερες είμαστε στο 'θα δούμε' γι' αύριο, μήπως τελικά πάει ο κελάκος μόνος του και πίνει καφέδες περιμένοντάς μας και δεν παέι καμία!! :D:D

Άννια μου τι να πω για τη μαμά της κουμπάρας σου... πολύ στενάχωρα είναι αυτά... :( Ήταν άρρωστη εδώ και καιρό;;

PCqNp2.png

Kαλημέρα τσούπρες!!

Φοβάμαι βέβαια επειδή οι περισσότερες είμαστε στο 'θα δούμε' γι' αύριο, μήπως τελικά πάει ο κελάκος μόνος του και πίνει καφέδες περιμένοντάς μας και δεν παέι καμία!! :D:D

Καλημερα χριστινακι!!!!Κι εγω πιο πανω που εγραψα οτι δεν ειστε καλα οργανωμενες....αυτο φοβομουνα!!!!:lol::lol::lol::lol:Κελααααακοοοοοο παρε και καμια φιλη δικη σου μαζι για σιγουρια!!!!!!:lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα ελενάκι!!! Έλα ντεεε...φαντάζεσαιιιι;;; (εγώ το φαντάζομαι γι'αυτό το λέω!!!):D:D

Τον περιποιήθηκες τον αντρούλη σου εχθές;;;;

Ερώτηση για τις θηλάζουσες...τα νύχια σας τα βάφετε;;

Το μικρούλι μου στην δεύτερη προσπάθεια να της δώσω σκόνη εχθές, ήπιε μόνο 50μλ... κορίτσια με βλέπω το μικρό μου να έχει φτάσει 2 χρονών και ακόμα να την θηλάζω......:rolleyes:

PCqNp2.png

Σιγα σιγα Χριστινα μου!Θα συνηθισει! ;)

Τον φροντισα τι να τον κανω;; :)ενα τον εχω(αχαχαχαχα!καλο ε;;;;)

Τι θα κανετε σημερα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...