Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΑ ΔΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΑΜΠΟΛΥ!!ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ EGGονακια.αν και κοβει φλεβες για το δικο μου επειδη λεει τις μιλαει.

φανταζομαι και εσεις οταν τους πιανετε κουβεντα ανταποκρινενονται με διαφορους ηχους.να ερχομουν με την μαμα μου θα ηταν πανχοντρο.εσεις θα παετε τα μικρουλια σας?

4ywWp2.png

Λοιπον,εγω προτεινα την κυριακη,θα ερθει η πεθερα μου να κρατησει τα παιδια γιατι πρεπει να παω στην σχολη(κανω μαθηματα η/υ εξ αποστασεως),ετσι μετα θα εχω λιγο χρονο και ειναι ευκαιρια....

το βρηκα για να μην τα ξαναγραφω:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

χαχα τωρα το ειδα!!!!

το μικρακι μου εγινε 3 μηνων!!!!να το χαιρομαι παντα χαρουμενο και υγιεστατο.μαρινακι ευχομαι και τα ιδια στο μικρακι σου!!να τα χαιρομαστε!!!

4ywWp2.png

υπαρχει καμια που θα φερει μαζι το μικρο της?αν μπορεσω να ερθω να ξερω να το παρω η οχι?

το γαντζακι μου!!!????

επειδη γαντζωνεται οταν θηλαζει και δεν ξεκολλαει με τιποτα.το σκατουλι μωρε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλα αννια σε βλεπω οτι εισαι ηδη ετοιμη ετσι?αυτα ειναι !!!

εγω δεν ξερω τι θα κανω?θα δουμε. ωρα να γραψετε.

δεν εχουν μπει ομως ολες οι μανουλες και δεν θα το ξερουν. πως θα γινει?

4ywWp2.png

αυτο επρεπε να το κανονισουμε καμια βδομαδα νωριτερα το ξερω..και εγω σημερα το ειδα..κελακο δεν μπορεις για το επομενο δκ??ωστε αν μπουν αλλα κοριτσια να το δουν μηπωε θελουν να ερθουν κι αλλες

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...