Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Α,ενταξει παω πασο..:lol::lol:Να τον φροντισεις και βαρεως:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:δεν δυναμαι λεμε βαρεως....μονο ελαφρως...:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ρε παιδια εσεις θα ξεπερασετε κι εμενα,σας βλεπω υπερπολυτεκνες...:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:υπερπολυτεκνες....οπως λεμε υπερπολυτελειας!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε παιδια εσεις θα ξεπερασετε κι εμενα,σας βλεπω υπερπολυτεκνες...:lol::lol:

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

λιπον κοριτσια κανονινηστε για την κυριακη??και τι ωρα λετε??

Εγω προτεινα κατα τις 1 να εχω τελειωσει απο την σχολη και να μην γυριζω και στους δρομους σαν αστεγη βεβαιως βεβαιως...:)Ομως,εχω μια ενσταση.Το mall μου ερχεται κομματακι μακρια.Τι θα λεγατε για Πειραια κεντρο;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγω προτεινα κατα τις 1 να εχω τελειωσει απο την σχολη και να μην γυριζω και στους δρομους σαν αστεγη βεβαιως βεβαιως...:)Ομως,εχω μια ενσταση.Το mall μου ερχεται κομματακι μακρια.Τι θα λεγατε για Πειραια κεντρο;

Κοπελια.......Κυριακη θες...στις 1300 θες....τωρα θες και Πειραια;;;;;;;;;Εχε χαρη που εισαι πολυτεκνη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

για πειραια κελακο μου για μενα τουλαχιστον ολιγον δυσκολο γιατι απο μενιδι να φτασω εκει μου ειναι πολυ μακρια...και δεν οδηγω κι ολας..ενω για mall μπαινω αττικη οδο και φτανω γρηγορα..

:-D

Κοπελια.......Κυριακη θες...στις 1300 θες....τωρα θες και Πειραια;;;;;;;;;Εχε χαρη που εισαι πολυτεκνη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ:lol::lol::lol::lol:Προστατευομαι απο το Συνταγμα δεν το ξερεις;;:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

για πειραια κελακο μου για μενα τουλαχιστον ολιγον δυσκολο γιατι απο μενιδι να φτασω εκει μου ειναι πολυ μακρια...και δεν οδηγω κι ολας..ενω για mall μπαινω αττικη οδο και φτανω γρηγορα..

Εχεις δικιο ρε γ@#$%ο,τι θα κανουμε;Κι εγω απο Σαλαμινα να παω Αιγαλεω και απο εκει mall και μετα τουμπαλιν Σαλαμινα με βλεπω να γυρναω βραδυ.Και εχει και παρτια η κορη μου και θα πρεπει να φυγει και η πεθερα μου που θα την εχω απο Σαββατο.Μονο αν ερθω με αυτοκινητο που σημαινει οτι πρεπει να ανοιξω τους χαρτες Ελλαδος..:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΠΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...