Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπούρες..............με χόρτα Άννια μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθαααααααααααααααααααα!!!!!!!! :) :) :)

Βρε καλώς την...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλα αμα σας πω τι επαθα...μενω σε 3οροφη οικοδομη η οποια ειναι ιδιοκτητη...ετσι οποιος χτυπαει την πορτα ειναι η μαμα μου η ο μπαμπας μου η ο αντρας μου....οποιος αλλος χτυπαει θυροτηλεφωνο.....χτυπαει λοιπον πριν απο 15 λεπτα η πορτα και παω να ανοιξω ευτυχως ντυμενη(συνηθως γυρναω με το σουτιεν μεσα στο σπιτι τσιτσιολινα)και ηταν εναν πρωην γκομενος της αδερφης μου που δουλευει σε στρωματα και εφερε ενα στρωμα στον μπαμπα μου στον κατω οροφο.....σοκ....ενταξει τον τραταρα και γλυκο τον ανθρωπο αλλα το σοκ το παθα...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!Τι σκας βρε σοφακι μου;;;;το πολυ πολυ να του δινες ενα γαλα να πιει του ανθρωπου χαχαχαχαχαχ κατ΄ευθειαν απο τη πηγη!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τσαμπα....του τεβε ειναι?εμενα παιρνει 50 στο σπιτι και 30 ιατρειο

εμενα 50 στο σπιτι....35 στο ιατρειο!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!Τι σκας βρε σοφακι μου;;;;το πολυ πολυ να του δινες ενα γαλα να πιει του ανθρωπου χαχαχαχαχαχ κατ΄ευθειαν απο τη πηγη!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

:D:D:D:D:D:D φανταζεσαι?κι ολο με ρωτουσε τι κανει η αδερφη μου ...εντωμεταξυ η αδερφη μου χωρισε απο γαμο 6 ετων ευτυχως χωρις παιδι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

:D:D:D:D:D:D φανταζεσαι?κι ολο με ρωτουσε τι κανει η αδερφη μου ...εντωμεταξυ η αδερφη μου χωρισε απο γαμο 6 ετων ευτυχως χωρις παιδι

αντε ρε......ε...και δε του ειπες;Να την παρει κανα τηλ; ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

οχι γιατι αυτη τον χωρισε και δεν τον ηθελε μετα καθολου ολο τον εβριζε!!!!!!καλα η αδερφη μου δεν φημιζεται και για τον ποιο καλοβολο ανθρωπο του κοσμου...οσοι αντρες ηταν μαζι της οσιομαρτυρες ηταν αλλα παλι την θελουν μαζοχισμος τρελος...αφου ερχονταν σε μενα να τους πω τι να κανουν....τωρα κανει γιογκα και ομοιοπαθητικη και μου ειπε να δωσω ενα χαπι τετοιο στον μεγαλο για να μην ...... ζηλευει τον μικρο.τωρα στην γιογκα δεν την λενε οπως την λενε αλλα κατι σε τσατρα πατρα δεν πολυ καταλαβα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

χαχαχαχαχ!!!για γιογκα δε ξερω...αλλα η ομοιοπαθητικη καλη ειναι!Μηπως γιογκσ δε πρεπει να κανει αυτη αλλα.....οι πρωην της;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...