Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεραααα!!!!!!!Ειναι καμια εδω για καφεδακι;;;Ελπιζω ναι γιατι εχω χρονο και ορεξη για παρλα....για να δουμε....

Κελακο μου....ουτε η Αλιμπερτη να σουνα!!!χαχαχαχα!!Υπομονη!Οι πρωτες 40 μερες ειναι δυσκολες...μετα συνηθιζεις!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααααααααααααααααα.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όλα καλά....

Σήμερα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι και όπως βλέπεις ξύπνησα επιτέλους μια μέρα νωρίς...

Με το που πήγαινε να ξυπνήσει,τσούπ του έδινα ζιζι και ηρεμούσαμε...

χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σήμερα κλείνετε μήνα εεε?

ΑΧ!! πώς περνούν οι μέρες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑι ρε συ,ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω....

Και για εμάς σήμερα 10 μέρες....

Όσο για τον ύπνο ήταν τέλεια...

Λες να κακομάθει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα σε ολες!!

τί κανετε?

εγω μια χαρουλα αν και εσωκλειστη. νομιζω για ρκετο καιρο ακομα!

Όσο για τον ύπνο ήταν τέλεια...

Λες να κακομάθει?

Στεγια μου μην ανησυχεις, δεν κακομαθαινουν ετσι τα μωρακια, απλως καλομαθαινουν!! ειναι υπεροχο συναισθημα να κοιμασαι με το μωρακι σου, για να μην πω ποσο ξεκουραστο ειδικα αμα θηλαζεις και δεν εχεις να σηκωνεσαι απο το κρεβατι!

καλημερα σε ολες!!

τί κανετε?

εγω μια χαρουλα αν και εσωκλειστη. νομιζω για ρκετο καιρο ακομα!

Στεγια μου μην ανησυχεις, δεν κακομαθαινουν ετσι τα μωρακια, απλως καλομαθαινουν!! ειναι υπεροχο συναισθημα να κοιμασαι με το μωρακι σου, για να μην πω ποσο ξεκουραστο ειδικα αμα θηλαζεις και δεν εχεις να σηκωνεσαι απο το κρεβατι!

Ακριβώς σηκώθηκα λες και έχω κοιμηθεί ώρεςςς....

Τι κάνεις κουκλάρα μου?.

Η ζουζούνα σου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσια παω να φτιαξω ενα καφεδακι, κοιμαται η μικρη και ο νεαρος ειναι στον παππου του. Ντεκαφεινε μου ειπε ο παιδιατρος τωρα στην αρχη...το ειπαν σε καμια αλλη απο εσας? Φτιαχω εναν jackobs decaf ΟΚ...δεν ειναι το ιδιο με τον κλασσικο φιλτρου αλλά κάααααατι κάνει..;)

Διαφημίσεις

κοριτσια παω να φτιαξω ενα καφεδακι, κοιμαται η μικρη και ο νεαρος ειναι στον παππου του. Ντεκαφεινε μου ειπε ο παιδιατρος τωρα στην αρχη...το ειπαν σε καμια αλλη απο εσας? Φτιαχω εναν jackobs decaf ΟΚ...δεν ειναι το ιδιο με τον κλασσικο φιλτρου αλλά κάααααατι κάνει..;)

Έχω κόψει καφέ,αλκοόλ εδώ και 6 χρόνια...

Μάλλον με την έλευση του γιού θα κόψω και το τσιγάρο που δε το πίστευα πως θα γινόταν ποτέ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ακριβώς σηκώθηκα λες και έχω κοιμηθεί ώρεςςς....

Τι κάνεις κουκλάρα μου?.

Η ζουζούνα σου?

πολύ καλά, εγώ έχω την καλαθουνα διπλα στο κρεβατι μου, με το που τη βαζω μεσα ξυπάνει, οποτε λέω "θα την παρω λιγο και θα την ξαναβάλω" και οταν ανοιγω παλι τα ματια μου έχει περασει ενα 2ωρο που κοιμαται επανω μου.... Καθε βραδυ ετσι την πατάω. Μετά τη βάζω στο πλάι μου στο κρεβατι μας και κοιμαται σαν πουλακι! κι εγώ ξεκουραζομαι λιγακι έτσι...

πολύ καλά, εγώ έχω την καλαθουνα διπλα στο κρεβατι μου, με το που τη βαζω μεσα ξυπάνει, οποτε λέω "θα την παρω λιγο και θα την ξαναβάλω" και οταν ανοιγω παλι τα ματια μου έχει περασει ενα 2ωρο που κοιμαται επανω μου.... Καθε βραδυ ετσι την πατάω. Μετά τη βάζω στο πλάι μου στο κρεβατι μας και κοιμαται σαν πουλακι! κι εγώ ξεκουραζομαι λιγακι έτσι...

Και εγώ έχω καλαθούνα λοιπόν εχτές έτρωγε κάθε μισή ώρα οπότε λέω θα τον πάρω στο κρεβάτι γιατί δε παίζει..

Εχτές το πρωί ονειρευόμουν και δε ξέρω πώς τον πήρα αγκαλιά και τον θήλαζα...φοβήθηκα..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στεγια μου κι εγω το κανω αυτο...αν και στον μεγαλο μου ομολογω δε το κανα...τωρα δεν εχω κουραγιο να σηκωνομαι τρεις την ωρα και τον περνω διπλα μου καμια φορα!

Εβακι καλημερα!Εμενα η γιατρος μου ειπε μπορω να πινω ο,τι καφε θελω μεχρι τις 11.00 το πρωι μετα οχι αλλον! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσακια εμενα επισης η παιδιατρος μου ειπε ΠΟΤΕ να μη τον θηλαζω το βραδυ ξαπλωμενη..παντα μου ειπε θα σηκωνεσαι και θα τον θηλαζεις καθιστη...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...