Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χααχχααχ.. ΄Μαρινάκι τα 'πυροτεχνήματα' είναι έκφραση από τις μανούλες Δεκεμβρίου που σημαίνει το δικό μας 'αρχίσαμε το άθλημα' (με τον έτερον ήμιση)...έτσι δεν το λέγαμε...;; πέρασε και καιρός και το ξέχασα!!

Λοιπόν για το μπουκάλι που λες το μικρό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα να φάει από εκεί.. και μάλιστα έχω μπουκάλια της avent και της medela και νομίζω ότι έχει μια προτίμηση στης medela :-)

Επίσης αυτές τις ποσότητες τις τρώει στο 2ώρο με 3ώρο αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν της έχω δώσει μόνο μπουκάλι μια ολόκληρη ημέρα για να δω συνολικά τι πίνει... δηλαδή μπορεί από το μπουκάλι να πίνει 80μλ αλλά στο επόμενο γεύμα από το στήθος να πιει αρκετά παραπάνω αλλά να μην το ξέρω!!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσοπουλα τι κανετε?εγω εχω παψει να αθλουμαι.....

το μικρακι μου κοιμαται ολη μερα σημερα.εφαγε το πρωι στις 8.30 το πηγα στην μαμα μου για να παμε νοσοκομειο να βγαλουν τα καρφια απο το ποδι του καλου μου και ξαναεφαγε στις 12.30 180μλ .ηρθαμε σπιτι και κοιμαται απο τις 14.00 εως τις 21.00 οπου εφαγε με το ζορι 80 μλ και ξανα υπνο.ειναι κακο που κοιμαται τοσο?ελπιζω να ξεκινησει προγραμμα πιο μετα γιατι μου ελλειψε σημερα που δεν ηταν σχεδον καθολου ξυπνιος

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη πως είναι τώρα ο καλός σου;; Εντάξει ή ακόμα πρέπει να κάθεται σπίτι;

Για τον γάτζουλη σου δεν είανι κακό που κοιμάται τόσες ώρες, απλά αυτές τις ώρες θα έπρεπε να τις κοιμάτια το βράδυ! Λογικά τώρα σε λίγο θα σας ξενυχτήσει πάλι ε;

PCqNp2.png

μεχρι και τον αλλο μηνα θα εχει και τις 2 πατεριτσες και σε δυο μηνες θα εχει την μια.ευτυχως δεν πονεσε που του τα εβγαλαν.ειχε πολυ αγχος γιατι ο γιατρος του ειπε οτι δεν χρειαζετεαι ναρκωση και οτι δεν θα πονεσει....

τελικα οντως δεν πονεσε καθολου,την αλλη πεμπτη θα ξαναπαμε να δει αν εκλεισαν οι τρυπουλες για να αρχισει κατι ποδολουτρα καπως αλλιως τα ειπε.

μαλλον θα μας ξενυχτισει παλι αυτο βλεπω,δεν πειραζει καλα να ναι να μας ξενυχταει μονο με αυπνιες.

4ywWp2.png

Κορίτσια δε προλαβαίνω να σας πω πολλά.....

Είμαστε τέλεια και σας στέλνουμε φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις πληροφορίες!Στο κάθησμα του αυτοκινήτου τα βάζετε απο τόσο μικρά ?άννια μου και εγώ το ίδιο μάρσιπο έχω αλλα πότε τα βάζουμε στους 4 μήνές?

Εγω κοριτσάκια μου είμαι μέσα για mall μόνο άν εχετε την καλοσύνη απογευματάκι γιατί αρχίζω δουλεια τα νεύρα μου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Κοριτσια μου μπαίνουν τα παντελόνια αλλα απο πάνω τιποτα οι δευτερομάνες ας μου λύσουν την απορία ποτε το επανέρχεται?γιατι θα πάω να κάνω αφαίρεση στήθους αλλίως!

και κάτι άλλο εχω βγάλει ενα γρουμπαλάκι στο στήθος και σήμερα θα πάω να το δω!ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα γιατι δεν μπορώ αλλα απρόοπτα αλλες kinder εκπλήξεις φτανει όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρακι.Ηρθα για παρεουλα,εχω και καφε.Κι εγω την βαζω στο καρεκλακι αυτοκινητου απο 40 ημερων,δεν μπορω να κανω κι αλλιως γιατι εξυπηρετουμε μονη μου εδω...Εσυ εχεις το 0 η το κανονικο;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...