Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρίνα μου πάντως και εμένα σπάνια πίνει πάνω από 90ml... που διαβάζω ας πούμε τώρα στο κουτί με τη σκόνη ότι το κάθε γεύμα είναι 180μλ:confused::confused: Και τώρα το βράδυ που της έδωσα σκόνη στις 7.30 ήπιε 80μλ και τώρα πάλι 60-70μλ....

εμένα πείνει μέχρι και 200μλ...χθες ήπιε 250!!! αλλά κιλά δε μπαίνουν... (χώθηκα και γω σαν ...)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου,Σοφία ο αραβιδης είναι ο ξαδερφος μας..κάποιο κοριτσάκι είπε ότι το Μωρο της θηλαζει συνέχεια μηπως είναι άλμα ανάπτυξης;Χριστίνα το πήρες το πμ;

:-D

Άννια ναι τώρα το είδα!!! thanx!!! Θα σου απαντήσω σε λίγο!!

Λορέττα τι λές τώρα;; Πίνει τόσο πολύ ο γιόκας σου και παρόλα αυτά είναι ψηλόλιγνος;;; Μωρέ μπράβοοο!!! Αυτό σημαίνει ότι έχεις και ΠΟΛΥ γάλα..εγώ ούτε στα ονείρά μου να βγάλω τόσο γάλα με το θήλαστρο με τη μια!

Το θετικό είναι βέβαια ότι εδώ και 3-4 βράδυα κοιμάται 8-9 ώρες σερί..

PCqNp2.png

Καλησπέρα κοριτσια αν εχει καποια κέφι ας μου απαντήσει στην σελ 151!

Αννια μου εμένα η μικρούλα μου τρωει ενα γευμα των 100 δύο γεύματα των 110 ενα γεύμα των 150 και ενα γεύμα των 80!Τρωει 550 απο τα 750 που πρέπει κανονικά αλλα μου είπε ο γιατρός μου οτι τα παιδάκια περνάνε κάποια περιοδο αφαγιας πριν 1 βδομάδα ετρωγε μονο 400 ολη την ημέρα με 10 ώρες ύπνο σερύ!

Στέγια μου εμεις θα βαπτήσουμε το παιδι στις 31 Ιουλίου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Άννια ναι τώρα το είδα!!! thanx!!! Θα σου απαντήσω σε λίγο!!

Λορέττα τι λές τώρα;; Πίνει τόσο πολύ ο γιόκας σου και παρόλα αυτά είναι ψηλόλιγνος;;; Μωρέ μπράβοοο!!! Αυτό σημαίνει ότι έχεις και ΠΟΛΥ γάλα..εγώ ούτε στα ονείρά μου να βγάλω τόσο γάλα με το θήλαστρο με τη μια!

Το θετικό είναι βέβαια ότι εδώ και 3-4 βράδυα κοιμάται 8-9 ώρες σερί..

Χθες κοιμήθηκε πρώτη φορά 8 ώρες σερί ίσως λόγω εμβολίου... Στις 4 το πρωί ξύπνησα απο πόνο στο στήθος. Τρελό πόνο όμως και αναγκάστηκα και έβγαζα γάλα μες στη νύχτα. Εβγαλα 300μλ!!!!! Αλλά κοιμήθηκα στις 6μιση, δε μου κολούσε ύπνος. Γενικά αν καθηστερήσει να φάει, πονάω πολύ. :?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χμμ..ναι έχεις πολύ γάλα...εγώ να φανταστείς και μετά από 9 ώρες αφαγίας, το στήθος μου ούτε καν με ενοχλεί! ΟΠότε το 8ωρο του μπέμπη σου δεν το ευχαριστήθηκες και πολύ!! :wink:

Όσες δίνετε σκόνη, έχω ερώτηση... Αν δεν το πιει όλο το γάλα με τη μια, διάβασα ότι μπορούμε να το φυλάξουμε μέχρι 1 ώρα...αλλά που; Έξω ή στο ψυγείο;;

PCqNp2.png

Ωχχχ εγώ το είχα αφήσει μεν έξω, αλλά επειδή μετά από μισή ώρα το ξαναζέστανα λίγο έτσι για να είναι χλιαρό... βλακεία έκανα;; Άμα δεν το ζεστανω θα το πιει όμως που έχει κρυώσει;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ωχχχ εγώ το είχα αφήσει μεν έξω, αλλά επειδή μετά από μισή ώρα το ξαναζέστανα λίγο έτσι για να είναι χλιαρό... βλακεία έκανα;; Άμα δεν το ζεστανω θα το πιει όμως που έχει κρυώσει;;

βαλτο μαζι με το μπιμπερό σε θερμος

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μπανιάραμε το μικρουλάκι, κοιμήθηκε, έτσι τσουπ να'μαι πάλι!!!!!!

Lorreta, ξεκίνησα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει πρωτεϊνες και σούπες για να βοηθηθεί και ο θηλασμός, ώστε να χάσω παράλληλα και κανένα κιλάκι. Όμως πολύ δύσκολα τα πράγματα κυρίως γιατί δεν μπορώ να κόψω τα γλυκά με τίποτα. Έτσι, τί να την κάνω την χορτόσουπα, αν με πιάσει απογευματινή κρίση σοκολατίτιδας, εεεεεεεεεεεεεεε?????????????????

Όσο για την κοιλιά η αλήθεια είναι ότι προεξέχει ακόμα η χαμένη, είναι σαν μπαλονάκι με νερό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα τρελή κατακράτηση, αλλά μου είπε ο ορθοπεδικός (και το διαπιστώνω) πως δυστυχώς η κατακράτηση συνεχίζεται ακόμα και θα κρατήσει 1-2 μήνες ακόμα.:(:(:(

Μαράκι δεν έχω μάρσιπο, έτσι δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Αθηναίες, για συνάντηση επειδή μένουμε σε εντελώς διαφορετικές περιοχές, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα κεντρικό μέρος που να βολεύει με το μετρό. Εσείς τί λέτε?

βαλτο μαζι με το μπιμπερό σε θερμος

Δεν έχω τόσο μεγάλο θερμός που να χωράει μέσα και το μπιμπερό!

Μαρία εγώ έχω μάρσιπο και όσο ήταν πολύ μικρούλι δεν της άρεσε καθόλου που την είχα και κοιταγε προς τα εμένα! Τώρα που την βάζω και κοιτάει προς τα έξω της αρέσει και με βολεύει πολύ 3-4 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει για να πεταχτώ στο σούπερ μάρκετ ή να ψωνίσω κάτι γρήγορο και να μην βάζω καρότσι, βγάζω καρότσι...κλείνω καρότσι...(παρεπιμπτόντως απο το βάλε βγάλε καρότσι στο αυτοκίνητο θα κάνω τρελούς μυς στα μπράτσα....)

Επίσης πρίντσι μου ΑΚΡΙΒΩς και εμένα έτσι είναι η κοιλιά μου...σαν μπαλονάκι με νερό...μια ομορφιά!! :rolleyes:

PCqNp2.png

και εγω εχω μαρσιπο της κικο τον you and me καθετε αλλα με πιανει η μεση μου ειναι και βαρυς..κοριτσια εμεις με τις κοπελες που ειχαμε βρεθει,βρεθηκαμε στο mall

:-D

Μαρίνα μου πάντως και εμένα σπάνια πίνει πάνω από 90ml... που διαβάζω ας πούμε τώρα στο κουτί με τη σκόνη ότι το κάθε γεύμα είναι 180μλ:confused::confused: Και τώρα το βράδυ που της έδωσα σκόνη στις 7.30 ήπιε 80μλ και τώρα πάλι 60-70μλ....

Αχ Χριστινάκι μου με ξεάγχωσες λιγάκι! Άκουγα τη Λορέττα που έλεγε αυτές τις ποσότητες (φτού, φτού έτσι να συνεχίσει το παιδάκι της) και νόμιζα ότι όλα τόσο πίνουν! Μήπως έχει και η δική σου θέμα και δεν θέλει το μπουκάλι? Μετά τη βάζεις και στήθος και αν τη βάλεις πιάνει? Κι εσένα στο 2ωρο περίπου τρώει αυτές τις ποσότητες? Συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά είμαι πολύ αγχωμένη με το συγκεκριμένο θεμα! Άννια αυτή νομίζω είναι η ενδεδειγμένη ποσότητα που πρέπει να πίνουν για την ηλικία τους! Μια χαρά τα πάτε!

Λορέττα ήθελα να σχολιάσω κι εγώ το ψιλόλιγνος αυτό το 2ο συνθετικό δεν ισχύει!!! Δε με συμφέρει να ισχύει γιατί εμείς που είμαστε μόλις 5 κιλάκια θα είμαστε φτερό στον άνεμο! Εντομεταξύ ο γιος μου δεν πίνει 240μλ, φαντάσου το μωράκι σου πόσο καλά τρέφεται! Μάλλον όμως μόνο στα γεύματα με μπιμπερό πίνει τόσο πολύ γιατί αλλιώς θα ήταν γιγαντάκι!:mrgreen: Μαράκι εσένα είναι και πιο μικρό το μωράκι οπότε λογικο να τρώει λιγότερο (τα 750 πολλά μου φαίνονται) και να σου πω ότι εμείς κάθε 3η εβδομάδα περνάμε φάση αφαγίας!:evil:

Τώρα που το θυμήθηκα μαντέψτε πότε προγραμματίσαμε κι εμείς τη βάφτιση: Όχι 5 Σεπτεμβρίου, αλλά 4! ¨Ολες εκείνο το Σκ θα βαφτίσουμε?

Λορέττα σιγά-σιγά που καθιερώσει ωράριο ύπνου περισσότερων ωρών ο μικρός θα στρώσει και το στήθος και δε θα πρήζεται!

Πρίνσι ωραία η ιδέα σου, κοντά σε μετρό ή ηλεκτρικό θα βολεύει περισσότερο! Αλήθεια τα εμπορικά που συχνάζει το Χριστινάκι πώς σας φαίνονται? Ϊσως εκεί είναι λίγο πιο εύκολο για τις θηλάζουσες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...