Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΤΟ ΜΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ .ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΜΩΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΟΛΤΕΣ.

ΑΝΝΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΑΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ.

4ywWp2.png

γεθα σου ειρηνη..δεν κοιματε καθολου το βραδυ??προσπαθησε να του κανεις προγαμματακι με μπανακι γαλατακι φιλακια και για νανι μπας και καταφερεις να τον κοιμησεις νωριτερα..αληθεια οσες δινετε ξενο τι ωρα δινετε τελ.γευμα και τι ωρα τα βαζετε για νανι?

ΑΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕ ULTREX ΛΟΥΣΤΗΚΑ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑΣ.ΤΡΩΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεεεραααααααααααααα!!!Μια χαρα περασατε χτες το βραδυ βλεπω!!!! :)

Δε θα πω πολλα...γιατι εχω να ετοιμαστω και για ενα καφε....μη ξεχνιομαστε!!!!!

Παω να χτενισω τη μαλλουρα κι επανερχομαι....:) α!ρε παιδια...βεβαια θα μου πει και η γιατρος σημερα αλλα...τα ποδαρακια του μπεμπη μου ειναι τιγμα στο σπυρακι...μικρα μικρα και πολλα...τι σκατα μπορει να ειναι;αλλεργια;και αν ναι..τι σκατα μπορει να τον πειραζει;;εχει και στο υπολοιπο σωματακι αλλα λιγα...στα ποδαρακια του..χαμος...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ξεχασα να πω οτι χτες το βραδυ κοιμισα το μωρο στο παιδικο με τον μεγαλο....και μεχρι στιγμης....ολα καλα! :)

(αντε ξυπνατε εντωμεταξυ!!!!!)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τσααααα!!Καλημερουδια...:lol:Καλε μετα λενε για μας ποτε τα γραψανε παλι ολα αυτα;;;Παωω να τα διαβασωω..:mrgreen:Ελενη τι επαθε ο γιος;Μηπως τον πειραζει το σαπουνι που του πλενεις τα ρουχα;;;Ααααχχχ,ζηλεψα, θελω και να κοιμησω στο παιδικο...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μηπως να το αλλαζες;;.....Σημερα δεν παει αλλο,βουρρρ για δουλειες......σε λιγακι βεβαιως βεβαιως..:lol::lol:Αυριο θα ερθει η παιδιατρος και το Σαββατο η πεθερα,θα τρομαξουν απο τον βομβαρδισμο..:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα πολύυυυ νυσταγμένη! Από τη Δευτέρα που ξεκίνησε ο μικρός και πάλι παιδικό κάνει χάλια ύπνο, κλαίει στον ύπνο του 2-3 φορές και μου ξυπνάει από τις 7, τον παίρνω στο κρεβάτι μαζί μου που με κουτουλάει και με σφιχταγκαλιάζει μέχρι τις 8 και 8.30 πρέπει να σηκωθούμε να ετοιμαστούμε! Μπουχαχά θέλω ύπνο! Εγώ δεν την κοιμίζω τη μπέμπα στο παιδικό, την ταίζω στο δικό μας και κοιμάται κατά τις 9.30-10.00 και 12.00 που την ταίζω ψιλοκοιμισμένη τη μεταφέρω τότε. Φοβάμαι όμως τώρα που ο μικρός είναι μυξιάρης και βήχει μην την κολλήσει πάλι, αν και καλά κρατεί το μπούκωμα και σε αυτή! Γιατί νομίζω ότι τα ίδια σας έγραψα και χτες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μήπως έχω ρουτινιάσει τελείως?

Ελένη για ατοπική δερματίτιδα το κόβω κι εγώ! Αλλά με τι να το αλλάξεις το προδέρμ? Μόνο με πράσινο σαπούνι μήπως και δεις αλλαγή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα Μαρινακι.Μου κανει εντυπωση που παει παιδικο σταθμο και δεν κοιμαται καλα,θα επρεπε να ξερενεται απο την κουραση.Μηπως εχει υπερενταση κι αυτος;......Εμενα κοιμαται μαζι μας,εχω την κουνια διπλα μου και αν χρειαστει κατι κανω τσουπ το χερι μου,ομως κοιμαται ολο το βραδυ οποτε θα μπορουσα ανετα να την παω κι εγω στο παιδικο..............

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μπαίνω και εγώ για μια γρήγορη καλημέρα!! Πάμε να ετοιμαστούμε για βολτούλα!

Εγώ τις περισσότερες φορές τα πλένω με αρκάδι τα ρουχα του μωρού.. Βάζω καυτό νερό στο πλαστικό που έχω από άλλα απορυπαντικά και ρίχνω 3 κουταλιές αρκάδι και το λοιώνω και έτσι δεν μου αφήνει καθόλου σημάδια στα ρούχα! (αα και πλένονται πολύ καλά επίσης)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...