Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Δεν την πάλευα άλλο Νουνού μου με τα 2 πιτσιρίκια μόνη μου σπίτι, γιατί ο άντρας μου κάποιες μέρες δουλεύει και 32 ώρες συνεχόμενα! Άσε που το αγοράκι μου το έχουμε καλομάθει και θέλει όλη την ώρα κάποιον να ασχολείται μαζί του! Βασικά έχει ξεκινήσει σταθμό από τον περασμένο Σεπτέμβρη που επέστρεψα από τη δουλειά, σταμάτησαμε το Δεκέμβρη που σταμάτησα κι εγώ και τώρα τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκινήσαμε που άνοιξε και ο καιρός και δε μαζεύεται μέσα στο σπίτι. Εσείς ρε κορίτσια που έχετε 2 μικρά παιδιά πώς την παλεύεται? Εμένα ούτε να τη θηλάσω για πολύ ώρα δε με αφήνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΑΕΙ.ΠΑΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ

4ywWp2.png

πηγαινε ρινακι περιμενουμε....ενταξει μαρινα δεν μιλαω εχω την μανα μου απο κατω.....για τον θηλασμο μαλλον ο γιωργος θυμαται που θηλαζε γιαυτο δεν σε αφηνει εμενα ο δημητρης δεν θυμαται γιατι το εβγαζα και το εδινα με μπιμπερο....ετσι ζηλευει μονο αν δει να ταιζουμε το μωρο με μπιμπερο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Κ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ..ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ε ΜΠΞΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΗΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ

αμαρτωληηηηηηηηηηη κολαζεις κι εμας τις αθωωωωεεεςςςςς

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΙΟΑΣΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΕΙΡΗΝΗ..ΠΩΠΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ

:-D

εγω αυριο ειπαμε εκανα απο σημερα τον πουρε γιατι ειναι πολυ δυσκολος και δεν θα προλαβαινω απο τους καφεδες η κυρια και αυριο οτι ωρα γυρισουμε θα τηγανισω σνιτσελ κοτοπουλο να ναι και ζεστα(μιλησα παλι η απολυμενη) γεια σου χριστινακι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

γεια σου σοφάκι και όλα τα κοριτσάκια που είναι ονλάιν τέτοια ώρα!!!

Πω πω..πήγα να δω που είχα μείνει και έχω 10 σελίδες να διαβάσω βρε τέρατα!!!! Τι σας έπιασε;;

Ειρηνάκι που είσαι καλέεεε;;;; Ο γάτζος σου μας βγήκε νυχτόβιος εε;;

PCqNp2.png

Χα,χα πλάκα έχει που μαζευτήκαμε όλες σήμερα!

Νουνού μου κι εμένα η μαμά μου είναι κοντά μας και με βοηθάει όσο μπορεί όμως δουλεύει κάθε μέρα 12.30-9.30 το βράδυ και κάποια πρωινά οπότε τις αναθέτω δουλειές και κανένα φαγητό όταν μπορεί! Πάντως δε νομίζω ότι ζηλεύει το θηλασμό αποκλειστικά αλλά το χρόνο που αφιερώνω στη μπουμπού, θέλει να έχει κάποιον συνέχεια οπότε όταν θηλάζουμε έρχεται και ξαπλώνει κι αυτός δίπλα μας και τον χαϊδεύω με το άλλο χέρι! Είναι γλυκιά στιγμή δε λέω, αλλά όταν η μικρή βγάζει γουλιές και χτυπιέται για να φάει, θέλω ηρεμία αλλιώς δε γίνεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...