Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια την γνωμη σας για τα libero

εκανα την βλακεια και αγορασα 5 πακετα προχθες που ειχε ο μαρινοπουλος

το - 40 % και συνεχεια της βγαινουν τα τσισα οταν κοιμαται ενω με τα παμπερς κανενα προβλημα .καλα να παθω ηθελα και 5 πακετα

εχει καμια σας αναλογο προβλημα?

Και εγώ μανιτάρι μου δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με τα libero.. όσο ήταν στην κατηγορία newborn είχα μόνο Pampers που ήταν πάρα πολύ απαλά και μ'αρεσαν...τώρα στο 3-6kg πήρα δύο κουτιά libero και πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο σκληρά, και της δικιάς μου της φεύγουν κάποιες φορές έξω τα τσισάκια.. και δεν είναι να πεις ότι δεν την βάζω καλά την πάνα...

PCqNp2.png

και εγω το παρατηρησα αυτο με τα λιμπερο οποτε και θα ξεκοψω αλλα την πατησα και εγω με -40..πολυ καλα σαν τα παμπερς ειναι τα μπειμπιλινο ουτε διαρροες ειχα με αυτα ουτε τιποτα..

:-D

καλησπερα ομορφες μανουλες του γεναρη.εχω ξεπατωθει στο περπατημα λεμε..ελπιζω να αξιζει ο κοπος και να μην φαω μαχαιρι τζαμπα και βερεσε...κελακο εσυ τελικα φυσιολογικα γεννησες ε?παρολο που ηταν ανασκελα!!σοφακι μαμυκουλ εδω ειμαι αλλα τι να κανω διαβαζω τα ωραια που γραφετε και θυμαμαι το πρωτο μου μωρο..ακριβως τα ιδια ολα..χαρουλα μην στεναχωριεσαι οι πρωτες περιοδοι ειναι με πολυ αιμα.ασε που χανεις και κιλα.ζυγισου μολις σοιυ τελειωσει και θα με θυμηθεις..δεν βλεπω καμια ον λαιν...κοιμουνται τα ζουζουναΚΙΑ κοιμουνται και οι μανουλες αχουτααα...αντε ξυπνηστε να πιουμε κανενα καφε!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εθελόντρια ε; μπράβο...

α μια χαρά κι εγώ έλεγα στην αρχή να πάρω αλλά με τόση πληροφόρηση που έχω από παντού τα βασικά τα έμαθα...και τώρα που είδα ότι πήρε και βαρος...

Οταν τον ζυγίσεις κ εσύ θα ηρεμήσεις αρκετά, θέλω να πω θα εισαι σίγουρη ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου!

Εθελόντρια με 4 παιδιά!!!! Αν χρειάστείς πες μου.

Τον ζυγισε ο γιατρός, μια χαρά είναι ο μικρούλης...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

λορρετακι μου τι κανεις!!!@@ το αντρακι σε ζοριζει ε?δεν πειραζει μωρε .αα δοκιμασε να βαλεις την purelan ths medela ενα κιτρινο σωληναριο ειναι..βοηθαει πολυ.αν μπορεις στειλε μου το τηλ της εθελοντριας...ελπιζω να μπορουμε να την ρωτησουμε αχρειαστη ναναι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλά είμαι σόφη μου! με τον μικρό, προσπαθώ με τον θηλασμό! Καλά περπατάς μ'αυτόν τον καιρό???? μπράβο!!!!

αντε πλησιάζει ο καιρός.

σου στέλνω πμ... (ελπίζω)

φιλιαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

το πηρα αγαπη μου σ'ευχαριστω πολυ.τι να κανω η γυναικα πηγα και πηρα ενα ασπρο παλτο απο 120 - 60 παει σαλταρε το κοριτσακι...εξω να χιονιζει κι εγω να περπαταω κι ο κοσμος να με λυπαται...αα το καημενο το κοριτσακι που παει με την κοιλουμπα..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλησπερα ομορφες μανουλες του γεναρη.εχω ξεπατωθει στο περπατημα λεμε..ελπιζω να αξιζει ο κοπος και να μην φαω μαχαιρι τζαμπα και βερεσε...κελακο εσυ τελικα φυσιολογικα γεννησες ε?

Σοφακη ναι φυσιολογικα γεννησα.Εσενα σου μιλησε για προοπτικη καισαρικης επειδη ειναι ανασκελα;;;;Εμενα μου ερχοταν ο πονος πρωτα στη μεση και μετα στην κοιλια γι'αυτο το λογο.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αυτη τη στιγμη.:tongue:Παντως καμια φορα καλυτερα να μην ξερεις παντως,αφου πηγαν ολα καλα...

Επεξεργάστηκαν by keli

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Aaaaaaaaa!!!δυο φορες μεσα σε μια μερα;;;χαχαχαχα!!!τι κανεις φιλεναδα;;Τι κανει το μωρο; κοιμαται;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ειδες τυχη σημερα;;:tongue:Εγω προσπαθω να διαβασω το γιο μου.:mad:Εκτος αυτου επειδη εχει νυχτωσει εχω μεταμορφωθει σε μελαγχολια..:-(Τι πραγμα κι αυτο;;αλλη το πρωι και αλλη το βραδυ....Εσυ πως τα πας;;κοιμαται εσενα;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!

Εμείς εδώ είμαστε πάρα ,πολύ καλά...Μόλις φάγαμε και τον έχει ο μπαμπούλης να ρευτεί...

Η μέρα πέρασε πολύ τέλεια,ελπίζω να συνεχίσει έτσι και το βράδυ...

Πολλά φιλάκια σε όλες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...