Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 16.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑΚΙ ΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΚΕΤΟ!΄ΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΟΥΦΦΦΦΦ

ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΚ

4ywWp2.png

καλως το ρινακι μας...πολυ χοντρο πακετο αυτο...θα στρωσει σιγα σιγα δεν ξερω να σου πω τι να κανεις γιατι δεν μου ετυχε αλλα υποθετω πως αυτα μονα τους αλλαζουν τον υπνο τους.κατα τα αλλα ειναι ησυχο?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

γεθα σου ειρηνη..δεν κοιματε καθολου το βραδυ??προσπαθησε να του κανεις προγαμματακι με μπανακι γαλατακι φιλακια και για νανι μπας και καταφερεις να τον κοιμησεις νωριτερα..αληθεια οσες δινετε ξενο τι ωρα δινετε τελ.γευμα και τι ωρα τα βαζετε για νανι?

:-D

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας κι από μένα! Ορεξάτες μου είσαστε σήμερα, εγώ πάλι κομμάτια! Χτες δεν κατάφερα να κοιμηθώ ούτε 1,5 ώρα από την υπερένταση μου εφταιγαν όλα! Μία έβηχε ο γιος μου (νομίζω την τσιμπήσαμε την ιωσούλα), μετά ροχάλιζε ο άντρας μου, μετά έπρεπε να ταίσω τη μικρή, μετά ρουθούνιζε η μικρή, μετά άκουγα το μωρό των από πάνω ή των διπλανών δεν κατάλαβα(είμαστε και πολύ καρπεροί στην πολυκατοικία και κάθε όροφος έχει τουλάχιστον 2 κουτσούβελα κάτω των 3!), μετά άκουσα το ξυπνητήρι του άντρα μου, πουφφφφφφφφ! Στις 7 πήρα πρώτη φορά τον μικρό στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε αφού όλο το βράδυ δεν ξεκουράστηκε κι αυτός καθόλου και 8,30 σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε για το σχολείο. Η υπόλοιπη μέρα ήταν το ίδιο και περισσότερο κουραστική και μόλις κατάφερα να καθήσω! Το χειρότερο είναι ότι νομίζω πως η αλλεργία μας χτυπάει την πόρτα και στη μικρή αφού έχει καμιά εβδομάδα που μου βγάζει πολλές γουλιές και δεν έχω κουράγιο καθόλου να κόψω το γάλα. Θα δούμε πώς θα πάει και βλέποντας και κάνοντας.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειρήνη κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σου πρότεινα να μην τον αφήνεις να κοιμάται πολλές ώρες σερί, να κάνετε κανονικά φασαρία με ανοιχτά παντζούρια κτλ. Το βράδυ πάλι καλύτερα να μην έχει καθόλου φως, απόλυτη ησυχία, να μην του κάνετε πολλά παιχνιδάκια αλλά με ήρεμες κινήσεις όπως λέει και η Άννια να καθιερώσετε ρουτίνα μπάνιου, μασαζάκι ίσως (εγώ τη μπουμπού την έχω παραμελήσει και δεν την έκανα καμιά φορα, δεν προλαβαίνω με τίποτα) γάλα και σιγά-σιγά θα συνηθίζει και θα κοιμάται καλύτερα το βράδυ πιστεύω.

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ βρε μαρνακι τι τραβας και εσυ και ο μεγαλος ειναι αρκετα μικρουλης..δηλαδη αμαβγαζει γουλιες συνεχεια ειναι αλλεργια??αυτο υσυει μονο στον θηλασμο η και στο ξενο γαλα?

Διαφημίσεις

εμενα ευτυχως μεχρι 2.5 μηνων δεν κοιμομασταν την νυχτα αλλα τωρα εχει φτιαξει και 11.30-12 τελ γευμα και σερι μεχι 7μαμ και μετα ξυπνημα σις 10

το ιδιο κι εμεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια σας ειπα οτι πριν 3μερες εφτιαξα γαλακτομπουρεκο?σκεφτομαι να φαω ενα κομματι αλλα σκεφτομαι και τις ατιμες τις θερμιδες τι θα γινει θα χασουμε κανενα κιλο επιτελους??επισης περιμενω περιοδο και θεω επειγοντως κατι γλυκοοοοοοοο

κοριτσια σας ειπα οτι πριν 3μερες εφτιαξα γαλακτομπουρεκο?σκεφτομαι να φαω ενα κομματι αλλα σκεφτομαι και τις ατιμες τις θερμιδες τι θα γινει θα χασουμε κανενα κιλο επιτελους??επισης περιμενω περιοδο και θεω επειγοντως κατι γλυκοοοοοοοο

μηηηηηηηηηηηηηη αστο κατω!!!!!!!!!!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Ελπίζω να είστε όλες καλά...δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας από προχθές.. πάω να τα διαβάσω και θα επανέλθω!!

υ.γ. Άννια πλάκα μου κάνεις που σκέφτεσια να φας ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο έτσι;; Εγώ σήμερα έκανα την υπερτατη γουρουνιά...έφαγα ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κουτί παγωτό scandal της ευγα...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ!!!!!! Ναι... δεν κάνω πλάκα... το αγόρασα το μεσημέρι και πριν λίγο το άδειασα.....:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...