Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ρε κοριτσια να σας θεσω το ερωτημα μου??στην πολυκατοικια που μενω ολοι ειναι συγγνεις του αντρα μου απο την μανα του θειες ξαδερφια κλπ..απο κατω μενει μια θεια του η οποια εχει 3παιδια 2αγορια 24και20χρονων και ενα κοριτσι 16.δεν εχω προβλημα μ κανεναν τα παμε μια χαρα αλλα ξερετε τι εχω παθει??τα δωματιαμας ειναι πανω κατω ακριβως το παιδικο ειναι πανω απο το δικο τους και η κρεβατοκαμαρα μας πανω απο την δικη τους..ε αυτη η γυναικα η ειναι κουφη η δεν εξηγειτε αλλιως..εχουν την τηλ μεσα στο δωματιο και βλεπει με την ενταση τερμα εως και της 3το πρωι η και το μεσημερι..ο γιος της βαζει τα τραγουδια τερμα λες και ειναι κανενα 15χρονο σε σημειο να τρανταζει η πολυκατοικια..της εχω μιλησει απειρες φορες τουλαχιστονγια την τηλεοραση να την εχει πιο χαμηλα αλλα με εχει αγνοησει συστηματικα...τωρα ειμαι στα προθυρα να κατεβω και να τους βρισω γιατι εδω και 2,5χρονια νιωθω οτι μενω πανω απο καφετερια...τουλαχιστον να χαμηλωσει την μουσικη και να καταλαβει επιτελους οτι εχω 2μωρα..

Αν είναι σε ώρα κοινής ησυχίας εννοείτε να πας και να τους κράξει!!!!

Μου αρέσει που είναι και συγγενείς..Φαντάσου οι ξένοι...

Μια ωραία ατάκα που έχω δει σε κάποια κοπέλα :

"Μη νευριάζεις αν ο γείτονας σου στη 1 έχει στη διαπασών την μουσική,τηλεφώνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε το πρόγραμμα...."

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πώ????

και εμείς τέρμα βάζουμε την μουσικά αλλά σε ώρες λογικές........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τι έγινε?????????????

πάω να κάνω τίποτα γιατί θα έρθουν σε καμια ωρίτσα....

θα μπώ και την κουμπάρα....

μάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πόσα γράψατε καλεεεεεε!!!!!

Θα τα πω συνοπτικά

α. Ελενάκι μου ευχαριστώ που με σκεφτήκατε! Θα τα πουμε απο κοντά αύριο! Να ζουλεύετε οι υπόλοιπες....χιχιχιχ

β. Πηγαμε γιατρό για εμβόλιο! Ολα καλά αλλά τωρα ο μικρός ειναι μεσα στην γκρίνια....αφού θήλασε 45 λεπτά!!!! Τον έχει αναλάβει ο μπαμπάς του!

γ. Είναι 62 εκ και 5780κιλά...ο γιατρός τον είπε ψιλόλιγνο και ο μπαμπάς του ισχυρίζεται οτι μοιάζει σ'αυτόν (όσοι τον έχετε δει στο φεις καταλαβαίνεται γιατί γελάω ακόμη μπουαααα)

δ. Τα χω παιξει σήμερα με την γκρίνια του μικρού....

ε. Και μεις τα βαφτίσια 5 Σεπτεμβρίου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ?????

θα τα πουμε ξανά αύριο

σας φιλώωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

alla τωρα που το σκεφτομαι δεν με συμφερει να σε απολυσω θα μου παρεις και τα σωβρακα με 2παιδια εισαι και θεσσαλονικια και αμ σε πιασει θα με κανεις τοπι στο ξυλο...(χιουμορ κανω δεν πιστευω να παρεξηγηθεις..)

:-D

μ αρεσει που ειπα ολες στα βαπτισια μας κυριως οι θεσσαλονικιες....μα αφου ολες θαχουμε δουλεια να κανουμε τελικα 5-9!!!!τι να σας κανω κι ειπα θα βρεθουμε και με συζηγους κλπ κλπ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...