Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Νομιζω οτι δεν μπορει να ανοιγει και να κλεινει συνεχεια την κοιλια με τομη,γι'αυτο υπαρχει και το οριο.Ομως αν περασουν μερικα χρονια υπαρχουν καποιοι γιατροι που αναλαμβανουν,υπαρχει θεμα στο αλλο παρεντς που μπορεις να παρεις πληροφοριες.

Χαρα σου απαντησα πριν γι'αυτο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρα σου απαντησα πριν γι'αυτο.

ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Η ΕΡΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ. ΤΟ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 5,400 ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΑΠΑΠΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

mammycool πήρα μία σύμβουλο θηλασμού που λέγεται στέλλα μπακοπούλου. Δεν έρχεται σπίτι εκτός αν είναι κάτι πολυ σοβαρό. Είναι εθελόντρια και σε συμβουλεύει απο το τηλέφωνο. Ηδη προσπαθώ να κάνω αυτά που μου είπε και θήλασα χωρίς θηλές για λίγο.

Θα ήθελα να ερθει κάποια στο σπίτι αλλά το να προσπαθήσω και μόνη μου δεν είναι κακό. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΘΡΕΤΖΙΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖ ΝΑ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

mammycool πήρα μία σύμβουλο θηλασμού που λέγεται στέλλα μπακοπούλου. Δεν έρχεται σπίτι εκτός αν είναι κάτι πολυ σοβαρό. Είναι εθελόντρια και σε συμβουλεύει απο το τηλέφωνο. Ηδη προσπαθώ να κάνω αυτά που μου είπε και θήλασα χωρίς θηλές για λίγο.

Θα ήθελα να ερθει κάποια στο σπίτι αλλά το να προσπαθήσω και μόνη μου δεν είναι κακό. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα.

Εθελόντρια ε; μπράβο...

α μια χαρά κι εγώ έλεγα στην αρχή να πάρω αλλά με τόση πληροφόρηση που έχω από παντού τα βασικά τα έμαθα...και τώρα που είδα ότι πήρε και βαρος...

Οταν τον ζυγίσεις κ εσύ θα ηρεμήσεις αρκετά, θέλω να πω θα εισαι σίγουρη ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου!

i1lzp2.png

Γεια σας και παλι τσουπρες μου μπηκα λιγο να σας δω πριν αρχισω τα ταισματα!Χαρα μην αγχωνεσαι καρδουλα μου,ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου και ολα θα ειναι οκ!Οσο για τον φυσιολογικο μετα απο καισαρικη,ψαξτο,και βρες ενα γιατρο που να σου εμπνεει εμπιστοσυνη πανω στο θεμα!Κι εγω ειχα ξεκινησει το ψαξιμο..αλλα φοβηθηκα..δειλιασα..και παρε και τη δευτερη καισαρικη στο κεφαλι!!Οσο για το ποσα παιδια μπορουμε να κανουμε με καισαρικη εμενα ο γιατρος μου ειπε 4...Λορετακι μπραβο σου που εισαι τοσο αποφασιστικη!Ο επιμενων νικα!Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Η ΕΡΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ. ΤΟ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 5,400 ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΑΠΑΠΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ

Το ξερω βρε,μην αγχωνεσαι.Κι εγω μη νομιζεις σιδερωνω,βαζω στα παιδια φαγητο,μαζευω και ταυτοχρονα ριχνω και την ματια μου.:tongue:Ειμαι εξαρτημενη τι να κανω;;;Α,κι εγω πως νομιζεις οτι επαθα τενοντιτιδα;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Το ξερω βρε,μην αγχωνεσαι.Κι εγω μη νομιζεις σιδερωνω,βαζω στα παιδια φαγητο,μαζευω και ταυτοχρονα ριχνω και την ματια μου.:tongue:Ειμαι εξαρτημενη τι να κανω;;;Α,κι εγω πως νομιζεις οτι επαθα τενοντιτιδα;;;

Κελακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!:tongue::P:p:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα ηρθα!!!οσο για τα παιδια...εγω για να κανω αλλα δυο μαλλον πρεπει να χωρισω και να παντρευτω καποιον αλλον γιατι ο αντρας μου λεει κατεβασε ρολα!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ηρθα ηρθα!!!οσο για τα παιδια...εγω για να κανω αλλα δυο μαλλον πρεπει να χωρισω και να παντρευτω καποιον αλλον γιατι ο αντρας μου λεει κατεβασε ρολα!!! :) :) :) :)

Χα,χα τωρα κατι μας ειπες....Εμενα αυτο το λεει απο το πρωτο...:tongue::tongue::tongue:Τωρα ειδικα μου λεει [φυγε,εισαι επικυνδινη]:lol::lol::lol:Εγω;;;;;;ειμαι βρε παιδια επικινδυνη εγω;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...