Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Σορυ για το χτεσινό απότομο χάσιμο μου!

Άννια έκανα 2τέστ.το πρώτο μόνη μου το μεσημέρι(στο καπάκι έκανα και την ανακοίνωση στο παρεντς....

Έρχεται ο άντρας και χωρίς να το έχουμε συζητήσει(2 μέρεςκαθυστέρηση)βλέποντας το χαμόγελο μου το κατάλαβε....κοιμηθηκαμε και το βράδυ πήραμε και δεύτερο τεστ,(δε το πίστευα με τίποτα)το οποίο το κάναμε μαζί.......

Νουνού άλλοι περνάνε τα αποτέλεσματα και άλλοι....χαχαχα!

Κελακο μη μου στεναχωριεσαι καθολου εδω με ενα μωρό και μπαίνω-βγαίνω στο δευτερόλεπτο.....

Λορεττακι πήγαινε για καφεδάκι με τις κουκλαρες...Ζηλεύω,θέλω και εγώ..

Εμείς κανονισαμε με τις μανούλα απο κόρινθο για Σαββατο.Την προηγούμενη συνάντηση ήμουν έγκυος και οι υπόλοιπες με τα παιδάκια τους.Τωρα με αντικαθιστούν 2 εγκυες.....

Ελένη οταν λεςφασολια στο φούρνο εννοεις γίγαντες?Το αγαπημένο μου φαγητό και ανυπομονώ να κλείσουμε τους 3 μήνες να αρχίσουμε ταοσπρια,για τα οποία τρελαίνομαι!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραία πειτε μου σε ποιο μαγαζί και θα προσπαθήσω να έρθω...

Πρώτη φορά θα πάρω μόνη μου τον μικρό με το αυτοκίνητο. Να το βάλω το καρεκλάκι μπροστά ή πίσω?

Ελπίζω να έχει ωραίο καιρό....

Teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!Ταιζω το μωρο και ξαναμπαινω!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΝΟΥΝΟΥ μου καλημέρα!!

Ναι μετά τους 3 μήνες έχει φτιαχτεί-τελειοποιηθεί το σύστημα (εντεράκια κτλ)του μωρού και σιγά σιγά μπορείς να τρώς και τις τροφές που απέφευγες....βλέπε πικάντικα και τέτοια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Γλύκουλα...Τι κάνεις κοριτσάρα μου?

Τι κάνει ο Τζούνιορ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΑΑ!Γλυκούλα βλέπω 2 γλυκά ονοματάκια.....και με ποιο σκέφτεσαι να τον φωνάζεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

γειααααα σου στεγια μου!!!πως εισαι?ο μικρος εχει γκρινια γιατι βγαλαμε το πρωτο δοντακι και ετοιμαζονται και αλλα αλλα οκ το αντιμετωπιζω!!

θα τον φωναζω ευθυμιο το στεφανο τον λεω επειδη γεννηθηκε ανημερα της γιορτης...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ηρθααααααααα!!!Σοφηηηηηηηηηη!!! :)

Λορετακι...ειπα και στη Σοφη αν θες κανονιζουμε καπου κοντα σου για καφε που να μπορεις να ρθεις με το καροτσι να μην αγχωθεις με το αυτοκινητο!

Ωχ κλαει το μωρο επανερχομαι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γειααααα σου στεγια μου!!!πως εισαι?ο μικρος εχει γκρινια γιατι βγαλαμε το πρωτο δοντακι και ετοιμαζονται και αλλα αλλα οκ το αντιμετωπιζω!!

θα τον φωναζω ευθυμιο το στεφανο τον λεω επειδη γεννηθηκε ανημερα της γιορτης...

Καλορίζικο το πρώτο του δοντάκι..........Με το καλό και το δεύτερο...

ΠΟΠΟΠΟ θα θέλει να φάει παιδάκια και έβγαλε τόσο γρήγορα τα δοντάκια...Τον θηλάζεις?

Να είναι εύθυμος λοιπόν σε όλη του ζωή.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στεγια μου ναι....μονο...που δε βαζω γιγαντες γιατι δε μας αρεσουν!Το κανω με κανονικα φασολια και ειναι μουρλιαααααααααα!!!

Γλυκουλα μπραβο το παλικαρι σου!!!!!Καλοριζικο το δντακι σας!!!Με το καλο και τα υπολοιπα!!!!

Κελακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!ηρθα......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σου γλυκουλα πολυ ωραια και τα δυο ονοματα.....εσυ στεγια θα τον πεις θαναση η γιαννη? εγω θα τον πω ηλια...ριξτε ρε κοριτσια μια ματια στα κειμενακια που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα και πειτε μου γνωμες ποιο απο τα 3 να διαλεξω?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

οχι στεγια δεν τον θηλαζω μου τελειωσε το γαλα εδω και 1 μηνα περιπου...

σας ευχαριστω κοριτσια οντως ειναι βιαστικος σε ολα του!!!θελει να μιλησει να περπατησει πολυυυ βιαζεται...χιχιχι

εσεις?τι κανουν τα βλασταρακια σας?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σου γλυκουλα πολυ ωραια και τα δυο ονοματα.....εσυ στεγια θα τον πεις θαναση η γιαννη? εγω θα τον πω ηλια...ριξτε ρε κοριτσια μια ματια στα κειμενακια που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα και πειτε μου γνωμες ποιο απο τα 3 να διαλεξω?

Ααααααα καλε και ηθελα να στο πω......εμενα μου αααααααααρεσαν παρα πολυ μιλαμε τρελλαθηκα με το δευτερο και με το τριτο!!!!(η αληθεια βεβαια ειναι οτι μου αρεσε το πρωτο αλλα θελω να το βαλω στο ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ προσκλητηριο χαχαχαχαχαχα)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...